Creanga, versiunea feminina


Blog de vedeta la orizont. N-am reusit sa citesc pana la capat, am preferat sa urmaresc o musca prin camera. Way more exciting. Cine are rabdare poate citeste comentariul lasat de catre domnisoara Rogoz, din care imi permit sa reproduc o mica parte : "Salut! Si eu am fost extrem de incantata de ideea blog-ului. Am inceput sa strig prin casa: Ura! Am blog! Am blog! Uite, mama, imi scrie lumea! [...] Editorialele le voi scrie foarte personal si poate uneori parerea mea ii va supara pe unii, asa ca imi cer scuze de pe acum. Daca nu va raspund zilnic, nu inseamna ca nu va citesc mesajele! Ce sa mai zic…mult noroc!"

Discurs mental: Hrm, cum sa fac sa-i cuceresc pe tampiteii astia? Oh, i know! Scriu cat de roz si naiva sunt, cum am plans in bratele mamei de fericire ca mi-au facut aia de la mediapro blog si bag cate un ! la fiecare 3 cuvinte. That should do the trick. A, si trebuie sa am grija sa ma placa toata lumea, deci mai bine ma scuz in avans pentru eventualele prostii pe care le voi scrie.

Dana draga, nu ne suparam! Iti dorim putere de munca si vant la pupa! Ce sa-ti mai zicem...multi pupici! Dulci!

Si ce mi se pare a fi cel mai si cel mai trist e ca din 50 de oameni care i-au lasat comentarii 45 lasa de inteles ca si-au gasit o prietena de suflet in vedeta adulata inca din copilarie si ca au fantezii din alea cu Mimi Curca. Unde esti, magicianule?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Lasa ma... noi sa fim fericiti.

aquashark spunea...

mutu ce-o pazi nene?
vrem poze cu consuelo :D

Anonim spunea...

să pune şî poaze cu ea. cât mai sumar îmbracată.