Cine esti si de ce?

It's old news, dar cum acest blog de exceptie se bazeaza pe 1) constant whining si 2) paris hilton, nu pot sa nu pomenesc de ultima isprava a domnului Banksy. Care domn a sabotat (din cap pana in picioare) 500 de albume de-ale Parisei si le-a imprastiat prin 42 de magazine cica. Cateva sunt de vanzare pe e-bay. I gotz to get me one of those, asta da piesa de colectie.



Mi-as permite totusi o intrebare. De ce a fost nevoie de subiectul Paris ca sa se mai intrebe lumea cine-o fi Banksy asta? Adica na, world hunger, pollution, poverty, corruption, the rain forest thingy and all those other dumb issues can wait. Fa ceva legat de o anorexica purtatoare de boli venerice si oamenii vor ciuli urechile. Mda. I'm starting to find this whole thing less and less amusing.


Na poftim. Se poate arunca un ochi si aici.

6 comentarii:

Ţugurlan spunea...

Paris Hilton rocks! ;)) Acu' serios, chiar şi eu care sunt fanul cauzelor pierdute e de părere că această domnisoară ;)) face umbră pământului degeaba...

aquashark spunea...

funny, yet completely redundant.

utopic spunea...

uoof..baiieti, ma iemotionati, singurii care mai comenteaza pe blogu asta prafuit.

Dana spunea...

Am gasit in jurnalul unui tip clipul si am fugit repede, repede sa-l postez, dar mi-ai luat-o inainte. Daca si bucuriile astea mi le furi, of.

Anonim spunea...

omg tits!
mi s-a parut mie sau ai convertit bansky to banksy? ^^

utopic spunea...

of. taci din gura!