What's so great about it anyway

Am avut o zi foarte proasta, it got all black, asa ca ma simt oarecum indreptatita sa fac niste observatii. Chestiile de mai jos sunt adevaruri universale si imuabile, sentinte irevocabile care nu admit obiectii. Nu ma intereseaza parerea nimanui vis-a-vis de ce scriu aici.




  1. Oamenii sunt de rahat.
  2. Viata e de rahat, in principal din cauza chestiei de la 1.
  3. Azi m-am imprietenit cu un fotomodel. Da, toate au defecte.
  4. Fcrp snspa (daca nu stiti ce inseamna, mai bine pt voi) e o mare dezamagire.
  5. Toti au impresia ca ai nevoie de sfaturile lor. De fapt nimeni nu te ajuta, e mai comod sa inventeze scuze.
  6. Nu mai suport expresiile: "totul va fi bine", "stiu ca e greu, dar te descurci tu", "am incredere in tine". Ar trebui interzise. Se traduc de fapt prin "mi-e prea lene sa formulez o propozitie oarecum decenta".
  7. Azi singura persoana care a luat 10 la examen a fost o fufa imbracata intr-o rochita cu gauri. O fufa urata, nici macar o fufa ok. Si da, a copiat.
  8. Oricine spune ca nu conteaza cum te imbraci aiureaza. Degeaba mi-am pastrat eu demnitatea bine ascunsa in camasa austera.Daca esti plinuta spre grasa spre balena dar te imbraci sexos barbatii te considera automat buna.
  9. Tatele se poarte pe afara. Intotdeauna. Mai ales daca sunt flescaite.
  10. A, si ca mi-am amintit: cat era sala aia de mare, asistentul care sedea de-a dreapta tatalui s-a dus fix la studenta imbracata mai sumar ca s-o intrebe daca sa inchida geamul, sa deschida slitul.
  11. Majoritatea oamenilor sunt prosti. Sunt destui care te induc in eroare cu ocazionale accidente si scapari de inteligenta preluata insa daca ii iei la bani marunti sunt prosti.
  12. Toti se bucura de necazul altuia, pentru ca implica minunatul gand "heh, nu mi se intampla numai mie".
  13. Mi s-a facut lehamite si de bloguri. Ba sunt solemne ca la inmormantarea strabunicului, ba o simpla insiruire de trendinte, ba un elogiu ascuns adus propriei persoane, ba o colectie impresionanta de aberatii.
  14. Formatia mea de corazon e Coldplay. Si m-am saturat sa aiba careva ceva impotriva. Asta imi place si asta ascult. Si nu, nu inseamna ca visez pajisti inflorite sau sa bocesc la filme siropoase in care el ajunge impotent/ea se alege cu un cancer mamar/ambii sunt ucisi de efectul de sera.
  15. Lista mea de messenger e plina de dobitoci. Am in jur de 260 de contacte. 30 sunt fete. Peste 100 sunt trecuti in grupul "cam idioti" dar nu vor sti niciodata.
  16. Va urasc pe toti.
  17. Internetul e unealta diavolului.
  18. Celor care au senzatia ca iti apreciaza just conditia, ca se prind daca esti fericit au ba, ca-ti descompun imediat resorturile intime si ca esti un puzzle din trei bucati mari si late si simplu de imbinat*.. le doresc fisuri anale si paduchi lati.
  19. Prietenia e o chestie prea solicitanta si obositoare pentru unii.
  20. Ultima, si cea mai trista dintre constatarile zilei: Sometimes, not even love can save the day.

* Nu conteaza daca au dreptate sau nu(nu, in cazul la care ma refer eu aici), problema e ca sunt spuse la nimereala. Le sugerez cazinourile. Dupa ce scapa de paduchi, desigur.

9 comentarii:

Anonim spunea...

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
you'll go to heaven....eventually.

Anonim spunea...

Bine că eşti tu deşteaptă! :))

Anonim spunea...

si cum ? tu ai luat 7 si aia 10 sau cum ?? tought beeing you ...

utopic spunea...

psyche: ai par pe degete.
tugurlan: tu n-ai plecat in mexic?
greuceanu: nu meriti raspuns.

Anonim spunea...

si cum ? zici ca nu te intereseaza parerea nimanui nu ?? da.. da.. da.. Pt o clipa chiar am crezut dar am vazut ca erau 20 de paragrafe...

utopic spunea...

1,16,18.

Anonim spunea...

stai linistita ca nu am descompus nimic... daca as fii facut asta nu iti mai ziceam nimic.. doar mi s-a parut o vrajeala si m-am atacat ca te p*si pe multa lume.cam atat am avut de zis...

utopic spunea...

si ce te doare pe dumneata pe cine fac eu pipi? sau te consideri a fi unul dintre ei? stai linistit, e destul pentru toata lumea.

credeam ca doar cu engleza ai probleme insa vad ca nici limba materna nu ti-e prea draga.

vezi ca si aia de la hiq au blog, mai bine citeste-l pe ala, sunt sigura ca-l vei gasi mai pe placul tau.

Ioana Manescu spunea...

O, da! Ai ajuns fix acolo. Asa suna de fapt starea aia care te defineste ca om.

Greuceanu, stai jos, nu cred ca te intereseaza diviziunea celulara la oamenii pe care ii 'iubesti'.