Where my bitches at?

Astazi la ora de "show and tell" vorbim despre TheCrims, ultima mea obsesie. Care-i treaba cu jocul asta? Pai iti construiesti un personaj cu nume cat mai impunator (vezi d-alde sirXecutioner si Brunhilda), alegi daca te faci hitman/afacerist/gangster/am uitat a 4-a varianta. Si incepi sa dai spargeri, de la gainarii de genul portofel, batranica pana la scenarii de ocean's eleven. Cu cat aduni mai multi bani, iti creste respectul si castigi unitati la skill-uri. Iti cumperi tarfe cu nume exotice, iti deschizi club unde poti sa vinzi drogurile produse in propria ta fabrica (eventual de opium, ca e cel mai avantajos), ataci alti jucatori si incerci sa intri intr-un gang cat mai ok. Bine, sunt multe detalii pe care n-are rost sa le insir, ideea e ca nu e joc foarte solicitant dpdv intelectual, insa se pot face si cateva artificii simpatice. Am stat si m-am gandit pret de 5 minute de ce are jocul asta atat succes(si aici nu ma refer la categoria puberilor de 12 ani care se lupta cu polutiile nocturne). Sunt oameni cat de cat normali care se declara a fi pretty hooked on the game. Ei bine, probabil e vorba de eterna fascinatie pentru the dark side we'll never meet. Te trezesti la 7 jumate dimineata (intr-un caz fericit), sorbi putin din cafeaua mereu prea fierbinte si te duci sa muncesti ca un sclav. Traversezi mereu regulamentar, te preocupi de colesterol, iti suni bunica saptamanal s-o intrebi ce-i mai face motanul si faci sex in pozitia misionarului o data pe anotimp. Asa ca normal ca iti vine sa te loghezi repede la crims si sa evadezi din inchisoare, sa rupi cururi, sa faci operatie estetica, sa-ti cumperi curve de lux, sa spargi rezervele federale si sa bagi droguri in tine ca intr-un elefant. Dupa care sa stingi frumos calculatorul, sa te speli pe dinti si sa te bagi in pat. A, si sa verifici daca ai incuiat usa.

Pentru mine deliciul jocului il fac traducerile cel putin stupido-haioase:
- "rupe-i curu fraierului"
-"esti la parnaie, ai grija sa nu scapi sapunul"
-"vezi ce fac tarfele"
-"trateaza-te, ametitule"
(plus multe altele pe care mi-e lene sa le scriu si care vin cu greselile de rigoare)

si discutiile dintre jucatori. Incercati sa va imaginati niste fete (oarecum) finute intr-un local (oarecum) decent purtand urmatoarea conversatie:
HymanRoth: "Mi-a murit tarfa gothic goddess"
Crixv: "Nu i-ai pus paznic la bordel?"
HymanRoth: "Nu ca nu mai aveam bani, am dat mita sa ies de la bulau"
Crixv: "Si de ce n-ai mai vandut din cocaina?"
HymanRoth: "Am consumat-o pe toata ca proasta pana am ajuns la dezintoxicare".

P.S. Cipri, if you're reading this, da-mi odata add in gang ca sa pot sa dau si eu tv-uri!!!111

11 comentarii:

Anonim spunea...

pimp era a patra varianta :)

Anonim spunea...

pacatosilor! sfaturiortodoxe.ro

utopic spunea...

penisplus.ro

Anonim spunea...

:)) In alta ordine de idei, tocmai am vazut azi la TV cum vor oamenii de stiinta sa stopeze incalzirea globala..voi, in calitate de cetatini, cum veti contribui ?!

Anonim spunea...

a dat ruckus invite :) monoo gang iyeah

Anonim spunea...

Vad ca treaba e serioasa. O chestie trebuie sa intelegi voi: jocurile astea pe net sunt tare periculoase pentru timpul liber, sau nu numai; orice urma de viatza sociala va fi inghitita cu lacomie de asemenea jocuri. Vreau sa vad la voi mai mult autocontrol!!! :P
Eu am patit-o acum vreo 4 ani cu un blestemat de joc cu nave spatiale, dar am zis sa-mi dau totusi BAC-ul :))

utopic spunea...

si l-ai luat?

Moi spunea...

sa intru in mono? cine mai e?

utopic spunea...

yoyo (care-i lider),simo si veroniquesmth (habar n-am)

Anonim spunea...

treaba asta ia amploare pe la spatele vostru...sa nu va plangeti mai incolo :P Si da, am luat le BAC, cu nota mare, fara sa copiez. Ba nu am copiat !

utopic spunea...

nu ma mai joc, am pierdut 800.000 de para la cazino. mama lor de capitalisti!