What the hell happened to fridays

Decat mai multe post-uri scurte si coerente si bunute, mai bine unul mare si lat si prost si dezordonat. Vineri nu mai tin minte ce am facut, cred ca am umblat iar prin doctori sau ceva. A, stai. Vineri eu si my significant other am zis sa iesim in oras (in ultimul an expresia a iesi in oras a insemnat de fapt a merge in under, lui ii place acolo, iar mie nu-mi pasa as long as there's booze involved). Asta dupa o absenta destul de indelungata de pe scena sociala a bucurestilor, absenta cauzata de multe si marunte motive pe care mi-e lene sa le numesc. Bun, am iesit, am vazut, am baut, am plecat (de-a busilea). Observatiile sunt dupa cum urmeaza:

  • oamenii te uita imediat; atata vreme cat bei cot la cot cu ei te ingroapa in declaratii de prietenie eterna, prietenie care transcede granitele unei carciumioare nespalate.
  • chestia de mai sus nu ma intristeaza catusi de putin.
  • ma plictisesc foarte repede de lucruri/activitati/oameni/orice.
  • evident ca mi-am facut si portia de cacao cu lapte: ma impleticesc gratioasa pana la bar unde comand cu nonsalanta doua b52, dintre care precizez cu oarecare fermitate ca unul il vreau fara gheata; barmanul ma tot pune sa repet, imi spune ca nu intelege, ii cheama si pe ceilalti si incep sa rada de mine..incerc sa bag o explicatie de genul "ah, credeam ca va cer cuba libre si analogia era ca in b52 beau cuba libre de obicei". N-a mers. E totusi placut sa remarci ca unele lucruri nu se schimba niciodata.
  • doresc pe aceasta cale sa ii cer scuze baiatului al carui nume nu l-am retinut pentru cele 60 de minute imbibate in maxime, destainuiri si vaicareli; whoever you are, vreau sa stii ca n-ai nici o vina, s-a intamplat sa fii prin zona.
  • garantez cu mana stanga ca femeile sunt toante si cu aia dreapta ca barbatii sunt nemernici.
  • am purtat o discutie pseudo-filosofica destul de prolifica si interesanta, singura problema e ca nu mai stiu despre ce era si cine mi-a fost preopinentul.
  • cand m-am asezat la o masa plina de oameni care faceau pe simpaticii vorbind intr-o franceza de ferentari, pentru a fi in spiritul fracofoliei sau cum ii zice, domnule: singura fata de la masa imi spune pe un ton de matusa nesuferita "te-as ruga sa nu te asezi pe geanta mea, daca se poate", desi eram la trei kilometri departare. Pfft, poate cara oua in ea. Poate pe ale prietenului ei , prezent la randu-i.
  • singura persoana de acolo cu care as fi avut ce discuta a trebuit sa plece dupa 5 minute.
  • nu-mi plac oamenii care asuda excesiv.
  • nu mai reusesc sa ma imbat, viata de noapte nu ma mai atrage---> m-am maturizat (?!)
  • ador listele
  • un cavaler ma tot intreba de ce fetele isi pierd si sanii cand slabesc. Ozo draga, daca as fi fost si slaba, si cu tate mari (give or take inca 363522 operatii estetice), acum va trimiteam bezele de la Hollywood.
  • ca sa inchei in spiritul pensionaresc de pana acum: vinerea asta cred ca merg la bingo.
Despre sambata si duminica mai incolo.

10 comentarii:

Anonim spunea...

canapeaua oricui,ai? your fucked up. vorbim mai tarziu.

Anonim spunea...

cred ca am gresit. asta era un comentariu la articolul de mai sus.oricum intelegi tu.

utopic spunea...

inteleg, inteleg. TRECI SI MUNCESTE CA SA-TI INTRETII FAMILIA

Anonim spunea...

??? Deci si fetele drojdesc ? :P

Anonim spunea...

Pariez salariul meu pe o luna pe your significant other

utopic spunea...

daca as avea asa ceva, as paria jumate din el pe scorpia (as pastra pentru tigari)

RudeGirl spunea...

aoleeuu... sper ca nu ti-am zis eu sa nu te asezi pe geanta mea, dar nu cred, oricine poate sa se aseze pe geanta mea... hmmm, daca ti-am zis, imi cer scuze, ma mai apuca, dar nu, nu ti-am zis! a, da` stai, eu n-am fost vineri, am fost joi! :)))) asea.

utopic spunea...

nu dau nume dar era http://sashakinski.blogspot.com/

Gogu Kaizer spunea...

Pariezi pe Scorpia, a? Iti doresc, din nou, acea perioada a lunii.

Anonim spunea...

haha.. sasha chiar are ton de matusa nesuferita. spot on! :D