Oh dear, not again

Fix cand credeam ca am scapat, ma izbeste in moalele capului o leapsa de la RudeGirl.Aia cu 5 lucruri fara de care nu ai putea sa-ti duci zilele mai departe. Si, vorba ei, intamplarea face sa ador la randu-mi listele (daca sunt bulleted, even bettah), asa ca probabil as raspunde la orice alta tampenie daca ar implica incropirea unei listute.

Am stat si m-am gandit in timp ce urmaream un pseudo-thriller pe hbo aseara (cursed de wes craven chipurile, o capodopera a genului- ma refer aici la genul de filme proaste spre foarte proaste)..ce pot sa scriu la asa ceva..mai ales ca ar implica naruirea iremediabila a imaginii mele de bloggerita insensibila.

Mi-am amintit apoi, in timp ce ochii imi erau torturati de replica "there's no such thing as safe sex with a werewolf" ca, in vremuri ancestrale si ceva mai ridicole decat astea de acum, imi facusem un profil pe un soi de dating site(i was there for the tests, ok?! intrebati-o pe Mix daca nu ma credeti) cu pretentii de being witty si ca in profilul cu pricina era si o rubricuta "name 6 things that you couldn't live without" si eu raspunsesem "i could do without a lot of things", replica de care eram foarte mandra, avand in vedere ca restul scrisesera chestii de genul pizza sau pussy (repet, era un site cu pretentii).

O sa incerc totusi sa fac lista de care vorbeam, cu precizarea ca mi-a fost destul de greu sa come up with them, deci nu mai fac si o ierarhizare. Le luam ca pe un intreg, mbien?

  • Muzica, si spun asta fully aware fiind ca se regaseste in mai toate raspunsurile. Zilele astea sunt departe de calculatorul propriu si deci ascult si eu ce apuc, fapt ce imi afecteaza pana si tonusul muscular. Nu incep sa zic de formatii ca oricum stiu ca nu va plac. Ideea e ca what i like most e sa fac eu pe cont propriu (sau sa vina din partea celor putini carora le permit si chiar sugerez sa-mi faca educatie muzicala) mici descoperiri epocale, si sa traiesc 2-3 saptamani cu impresia ca sunt singura din univers care ii asculta.
  • Amintiri- sunt genul de persoana puternic ancorata in trecut, genul care iese in oras cu prieteni vechi si in loc sa se distreze incepe cu "mai tineti minte cand?" This obviously being a vicious circle, pentru ca mereu am impresia ca traiesc o perioada mai putin grozava decat precedenta, pana si cand vine vorba de depresii "hmm, parca anul trecut pe vremea asta aveam o drama reala, nu problemute fictive, la dracu!" Si de aici multe belele..
  • Mancare cu sensul de arome, mai degraba. Sunt o gurmanda care se cenzureaza la greu. Daca as manca tot si cat mi-as dori, probabil as fi cat casa. Still, macar once in a full moon trebuie sa ma balacesc intr-un cataif, de exemplu. Vanilie, nu ciocolata. Scortisoara. Lapte cu biscuiti. Mere verzi. Suc de mere. Placinta cu mere. Tort de mere! Cartofi prajiti, oh how i miss'em :(
  • Tigari, futu-i maica ma-sii, pardon my french. Am inceput sa fumez in clasa a 6-a, cand imi placea mie cel mai mare golan din scoala (cum altfel!), poreclit sugestiv "Marele Fucker". Si pe cand incerca el sa termine din a 3-a incercare clasa a 7-a, incercam el sa-l cuceresc. Si ce m-am gandit? Pfua, sigur il seduc daca ma apuc la randu-mi de pufait. Prima tigara a fost un Winchester in baia fetelor. Ma apuca tusea si acum. Dupa care am inceput cu Monte Carlo mentolate. Exersam noaptea in bucatarie ca sa nu mai tusesc de fata cu el. In clasa a 9-a m-am lasat, iar intr-a 10-a, dupa o deceptie amoroasa majora, am reluat relatia cu tigarile si trainica a ramas. Am trecut de la kent 8 la kent 4 la pallmall lights la pallmall ultra lights. Cea mai mare pauza a fost acum, de doua saptamani, dupa o interventie. Doar ca nu pot sa ma las. Fumez muuult mai putin, dar nu pot sa le abandonez de tot. Imi scriu cu markeru Cancer pe pachete si ma uit la poze cu plamani distrusi. Nu merge. Mai nou vad ca au pus astia o inscriptie noua: "soare la pachet", adica un fel de culmea nesimtirii. Bine ca nu scriu "sanatate curata", sau "bilet catre rai".
  • Animale in general, catei in special. Cel mai mult imi plac delfinii, caii si cateii. Astia din urma imi sunt de multe ori mai dragi decat oamenii. Am adunat catei de pe strada pana cand mi-a spus mama ca daca mai aduc unul il pastreaza pe el si ma da afara pe mine. O sa ma fac mare si prospera si o sa-i salvez pe toti. Sau macar o sa incerc.
  • Internet. Internetul mi-a distrus ochii, nervii, viata. Primul dial-up a venit prin clasa a 7-a cred. A fost ceva mesianic si diabolic at the same time. Aveam voie sa intru numai dupa zece seara (ulterior dupa 8, cand au schimbat planul de tarifare), insa eram atat de hooked, incat stateam toata ziua, de parca ma lafaiam cu o conexiune cable. Sau il uitam deschis pentru ca adormeam pe la un 5 dimineata. La 6 jumate suna ceasul sa-mi fac temele, ca la 7 jumate trebuia sa fiu la liceu. Of, ce vremuri! Ce facturi la telefon! Aquashark sigur ma intelege. La inceput toata lumea buna statea pe serverele klumea (#atomic). Irc-ul era un vis. Toata lumea stia pe toata lumea. Ajunsesem pe culmile cele mai inalte, voice-uri, op-uri, canal propriu, ce mai. Plus intalniri mai mult sau mai putin romantice, marea majoritate esuate din motive de ordin estetic (adica erau urati). Plus iesiri "cu gasca de pe atomic". Inca mai am logurile. Bine, si undernet-ul si kappa au avut povestile lor, dar na..deja magia se dusese. Hahah, imi amintesc acum de perioada mea de jucat trivia, cand ajunsesem intr-atat de obsedata incat daca intram pe un canal, abandonau toti jocul. Era distractiv si singura! Am spus ca intr-o zi voi publica o parte din discutiile de pe internet, un fel de graffiti files care ar distruge vieti si casnicii. Lasand gluma insa, viata mea din ultimii 8-9 ani s-a consumat in proportie de 60% pe internet. Acolo s-au petrecut the ups & downs. Lamer? Rotfl.
Stiu sa numar (pana la zece siguur), sunt sase, asta e, am incalcat traditia. Si carti, si filme, si desene animate, si plimbari noaptea, si nevoia de discutii in contradictoriu/ dispute/ scandal, pe astea unde le indes?!

Si mai exista si cinci oameni si jumatate carora nu as suporta sa li se intample nimic rau. Dar asta nu e de trecut in liste.

Arunc blestemul pe umerii danselor: Irene, Meri, Yoli. Stiu ca e o leapsa tampitica, dar stiu si ca o puteti face mai draguta. Propun de asemenea sa incepem o leapsa cu: ce am mancat de dimineata, ce troleu am luat azi, ce sosete sunt la moda, precum si o leapsa in care sa fugim unii de altii fara nici un motiv.

Am editat post-ul asta de o mie de ori, uite, d-asta nu scriu eu mult! Virgulite peste cratimioare peste musculite de corectat. Never again, i tell ya!!

21 de comentarii:

Ela-Iliesi spunea...

Ma asteptam la o liniuta si cu frigiderul. Oh, well.. :)

Moi spunea...

"Cel mai mult imi plac delfinii, caii si cateii."
candidezi la miss world?

Anonim spunea...

piure cu mere ! gg no re !

Anonim spunea...

mihaela nu mai fi rea cu prietena ta!

Anonim spunea...

iesiri cu gasca de pe #atomic? ce gasca? am stat si eu vreun an pe acolo (99-00) si nu tin minte sa fi vorbit cineva vreodata de vreo intalnire in grup.

utopic spunea...

nu-i vina mea ca n-a vrut nimeni sa te cheme.

Anonim spunea...

u're so funny! spune-mi 5 nick-uri de-ale celor cu care te-ai intalnit (de pe #atomic), ca sa te cred

utopic spunea...

scarba ai fost, scarba ai ramas

Moi spunea...

dulchika ciocu mic si vezi-ti de viata ta ca nu suntem la politie aici. era mircului a apus, ti-a apus si gloria.

Anonim spunea...

ala nu era mirc... tu rasari si mai cretina. la multi ani!

utopic spunea...

haha, a redevenit anonima.

bai, cel putin nu aveam scris la adresa "dulchika.is.the.queen.of.chat"

delusions of grandeur, honey.

Moi spunea...

a, nu era mirc. iarta-ma ca n-am observat uriasa diferenta dintre cele doua.

Anonim spunea...

e "evident" cine sunt ce rost are sa mai tastez nick-ul?
astept nick-urile celor 5 oameni cu care te-ai intalnit, poate nu chiar in grup.

utopic spunea...

e vorba de faptul ca ai inceput ca anonymous, si ti-ai dezvaluit ulterior identitatea de parca ai fi the hottest thing since michael jackson.

oricum anonima ti se potriveste mai bine.

incearca sa n-o iei ca pe o justificare, n-am chef sa-mi mai calaresti blogul asa ca: sky dreamer, bboy, duke leto, venera, dinu.

si da, cu ultimii m-am intalnit in iasi.

acum te poftesc afara.

Moi spunea...

mars fa cu nickurile tale cu tot

Anonim spunea...

FRATE NU AM RABDARE SA CITESC

EUGEN

Anonim spunea...

fetitele, calmati-va cu tata. am semnat "dulchika" doar pentru a vedea daca rings any bell. scarba, auzi. ahahaha. daca semnam white miss ce mai ziceai? ahahaha so much fun

Moi spunea...

dulci: te cred ca e fun, de doua ore nu mai pleci d-aici.
eugen: FRATE STII SA CITESTI?

merimeriquitecontrary spunea...

one day i tell you...cataif, cataif eeew [nu e o exclamatie de sila] will be mine \:D/

Securitatea blogurilor anonime prezinta lupte in noroi sa inteleg?

Si ce dai bre cu tagul in mine? ca eu nu pot sa ma opresc si am sa scriu kilometri...ma fortezi sa recurg la ultima mea arma secreta: plictisitul. [oh, the possibilities! *isi freaca mainile diabolic una de alta*]

utopic spunea...

e poftim. scriu si eu o data ceva normal si starnesc reactiile astea. tiganeala tiganeala.

meri eu zic sa stai cuminte acolo si sa scrii, ca i just got tagged again

dulchika, white miss = venera, she was actually way above you in many ways

mix nu mai injura aici! (o injuram pe messenger)

Moi spunea...

fergie rulz!