Pai nu stiu

In fiecare zi am vrut sa scriu aici si ba n-am apucat, ba am adormit. Si aproape in fiecare zi am avut cate o idee (proasta, you ask? desigur) pe care as fi dezvoltat-o aci dar iarasi am adormit. Drama e ca azi e joi cred si mi-am pierdut ideile. In tentativa umila de a reconstitui mi-am amintit ca luni am vrut sa scriu despre dureri, marti despre taximetristi, miercuri despre "de ce nu scriu despre lucruri frumoase pe blog", corespondentele zile-teme fiind mai mult sau mai putin exacte. Ma rog, in caz ca intereseaza pe cineva, nu am facut nimic palpitant zilele astea.

Luni a ros bestia singurul incarcator in viata din casa si am ajuns deci fara telefon, complet izolata de lume, asa ca programul meu a fost: m-am uitat mult in oglinda, am mancat mult, mi-am facut 100 de poze, m-am mai uitat in oglinda, am citit reviste de duzina si m-am uitat pe geam. A, si am studiat cu migala numele alea ciudate din mail-urile care ajung invariabil in fisierul gunoier. Intotdeauna m-au fascinat, le gasesc pe atat de melodioase pe cat de ireale mi se par. Gideon Archer. Opal Currie. Sheri Greer. Earnestine Phelps. Pagan Betty. Moll Krause. Ned Pachecci. Magic,nu?

Marti victima a fost mp3 player-ul, obiect incorporat practic in fiinta-mi, obiect a carui disparitie subita si violenta a lasat un gol ireparabil. A fost pentru prima data cand l-am ciomagit pe Barney. Ieri a ros cablul de la prajitorul de paine asa ca s-a mai dus pe apa sambetei inca o mica placere matinala. Astazi au venit vecinii sa reclame plansetele catelosului. Franturi de discutie:
Dar cat de tare poate sa urle un biet catel?
*batran respectabil* : pai face uite asa dom'le AUUUUUUUUaaaaa

In rest..cred ca ma las de fumat. Adica eu, care am declarat in repetate randuri ca pentru mine un om care nu fumeaza e un om care nu sufera, deci nu e om. Ma simt batrana si zbarcita, dar maine seara ies in oras cu Mix sa ne imbatam si sa ne facem de ras ca pe vremuri. Hope i still got it.

6 comentarii:

Anonim spunea...

hallelujah, wash away the sins !
take barney out more often
also smack the shit outta him if he's frontin'
military!

Anonim spunea...

era o melodie ciudata: "dar hai sa ne-mbatam cu totii si cine-o vrea, cum vrea sa vina..." :)) asta e solutia.

Chiar ma gandeam care ar fi motivul pentru "absenta" ta :)

merimeriquitecontrary spunea...

si si si? cum a mers?

utopic spunea...

mix s-a dus la sofa surfers, eu la underfest, unde am baut apa plata si am stat mai mult afara. esec total. must try again.

Gogu Kaizer spunea...

Asa iesiti voi de fiecare data?

Moi spunea...

de vreo 7 luni, da