69 Problems

Dragii mosului, astazi chiar am ce povesti. Voi intra direct in subiect. Aseara ma intorceam (de unde altundeva decat) de la o vizita doftoriceasca si simteam ca-mi explodeaza creierii din pricina programului artistic din 69. Care programel e acelasi in fiecare zi si dureaza cam 15 minutele, deci o persoana (deosebita) ca mine are onoarea de a-l viziona in medie de 3 ori per drum.

Adica de trei ori sunt nevoita sa aud reclama la pudding,campanii sociale anti-coruptie si anti-tepe, mini-buletinele informative despre boli venerice + canceroase+ herpes (ultimul face deliciul audientei), un cantec popular care suna cam asa "hei hai hop asa ca acum trece viata canta si zambesteee simte romanestee hei haai tot asa *am uitat partea asta* simte dragostea". Batraneii sunt incantati, desigur, ba chiar il mai vezi pe cate unul cum da sfios din piciorus. Eu una simt ca fiecare auditie imi smulge nemiloasa un (ultim) lan de neuroni. Si cum nu mai am mp3 player pentru ca piesele zac probabil intr-o gramajoara maronie din parcul de vis-a-vis, taci, Ano, si indura.

Oricum, highlight-ul ramane reclama la tratarea tuberculozei, in timpul careia se aude pe fundal margineanu care canta "nu mai plange, jeane, plansul ie da forma, *iar am uitat un fragment* jeana nu ie moarta, jeana saa trateaza", moment in care 2 batranele din 3 intreaba chicotind incantate in stanga si-n dreapta "asta nu e stefan banica junior, maica?"

Incercand, cu nervii ramasi, a concluziona, indraznesc sa spun ca astea sunt de fapt niste reclame mascate la scoli de soferi, producatori auto si mp3 playere. Si ca daca nu m-am mobilizat pana acum sa-mi iau permisul, dupa inca 2-3 drumuri din astea, presimt ca o voi face. Bine, asta numai pana cand voi fi ultra-bogata si-mi voi angaja un sofer de 18 ani, bronzat, fermecator si prost.

3 comentarii:

Anonim spunea...

de ce nu bronzat, fermecator si destept? sau ti-e frica ca te-ar putea lasa fara replici inteligente? you suck!

Iulia spunea...

Anonimii au invadat blogosfera.

Anonim spunea...

ca s-o dau foarte prost : scoala vietii. etc.
si anonimu' ala e dubios. gtfo.
COCKPLAY IS IN THE HEAAAaaAaAaAAaART!
a 2xclick/day keeps teh gheyness awae! G'DAY MATE!
p.s. "ar trebui sa fie ceva in memorian steve erwin la teveu. i miss that guy. fkcn stingrays. "