Barbati

Astazi in metrou m-am gandit la o clasificare a masculului din blogosfera (da, i was that bored). Fara prea multe detalii, ca se raceste mancarea-n farfurie.


- blogger-ul mascarici care de fapt nu poate fi serios, nu stie sa isi spele sosetele, si a fost bufonul clasei si-n liceu pentru ca era singurul lucru prin care se putea remarca

- blogger-ul minitehnicus care ne plictiseste cu detalii inutile despre ultima gaselnita robot-de-bucatarie-care-si-face-patul, afisand si un vadit aer de "stiu ca nu stiati"

- blogger-ul romantic, un pic blegut de fel, care lasa batranele in fata lui la coada, insa mai trage cu ochiul si la un pornache din cand in cand, gandind "ah, jenna asta sigur are si ea un suflet, de-as putea ajunge la el"

-blogger-ul ultraserios, imbatranit prematur, care priveste lucrurile cu profesionalism si se destinde o data la cinci ani, vreme de 4 minute si 29 de secunde, as planned

- blogger-ul badaran, care se pricepe la poze cu gagici, bancuri deochiate si/sau misogine si pe care il cotonogeste nevasta rubensiana ca a baut iar banii de lumina

- blogger-ul minor, care nu stie pe ce lume traieste, sau de ce nu scapa odata de polutiile nocturne; si-a facut blog ca s-o agate pe fata aia marcela de la 10 D.

- blogger-ul alternativ, care se indura sa impartaseasca (cu putinii cititori) formatii obscure, critici pretioase si a carui principala ocupatie este sa fie prea cul pentru o descriere

- blogger-ul fotograf, care se specializeaza in poze cu unghiile jegoase ale lui mos patlagica sau cu nuduri facute cu aparatul tremurand de emotie

- blogger-ul sarcastic, care ia peste picior pana si hazardul care l-a adus pe lume si pe care greata existentiala il face incapabil sa-si scoata hoitu' din apartamentul insalubru (si intunecat ca sufletul unui geniu care a privit abisul si a fost scuipat inapoi)

- blogger-ul din sfera comunicarii, care fie ne compara ultimele reclame tampax vs. ob, fie expune in termeni pomposi ultima sa teorie despre natura relatiilor publice, oricum, trebuie retinut "comunicarea este raspunsul"

- blogger-ul cocalar, care ia flyere de pe unde apuca si le pune si la el pe blog, sa stie amicii ca-i rost de party si trebuie stransi bani pentru pastile si decorat blugi

- blogger-ul indignat de lumea/tara in care traieste, dar care arunca pe strada pentru ca "e biodegradabil"

-blogger-ul mereu vesel, pe care toti il suspecteaza de prostie crunta

La fete e mai complicat, ca doar suntem fiinte complexe.

34 de comentarii:

muffin spunea...

nu imi spune ca ai avut ocazia sa cunosti cate un exemplar din fiecare categorie :|

Moi spunea...

ai uitat de bloggerul comunist, care ne povesteste de gumele turbo si ce bine era pe vremea lui cand copiii inca mai jucau sotron

Anonim spunea...

si io cum aflu din care fac parte? pot sa dau subscribe undeva sau ceva de genu si imi face cineva o analiza complexa iar la finalul acesteia primesc raspunsul ... sau tre sa ghicesc eu ... ca daca ar fi sa ghicesc imi iese si mai multe si cu virgula si nu prea ma descurc la mai multe cu virgula odata ...
... de ce nu este un buton undeva pe care sa apas si eu ca sa aflu ce fel de blogger mo facut muma ... de ce nu este nici un test inteligent sau formular cu 24 de intrebari care sa imi caluculeze si mie un raspuns exact ... ????

Anonim spunea...

Sa inteleg ca in opinia ta nu exista blogger (MASCULIN, ca voi sunteti prea complexe) care intr-adevar are ceva in cap, ar face, poate, o "partida" buna, si care, mai presus de toate, intr-adevar are ceva de spus?

Nu sunt cititor fervent de bloguri, nu sunt blogger, nu ma simt afectat de categoriile prezentate de tine, dar n-am putut sa nu observ ca nici una din acestea nu prezinta un blogger BUN.. Sunt curios, o sa faci o catalogare si a bloggeritzelor? atunci sa vedem daca o sa fie acela la fel de negativ.. pentru ca abia astept sa te intreb in care categorie intri..

Craciun Fericit si mai multa relaxare in anul care vine..

Cu drag,
John

aquashark spunea...

christ..

Anonim spunea...

bah, mie cand imi skimbi adresa adresa in blogroll??

Victor Plastic spunea...

@john: las'o beh ca ea e ironico-justitiara

Matei spunea...

hihi...m-am amuzat ceva citind descrierile tale...insa nu pot sa afirm ca sunt totalmente pro sau contra. Este pur si simplu o categorisire (destul de subiectiva, zic eu) conceputa mai in gluma, mai in serios...in alta ordine de idei referitor la blog-ul tau >> Thumbs up! i like it a lot...ma gandesc sa il adaug in blog roll...all the best!

Anonim spunea...

ai ajuns aici?

Anonim spunea...

Esti misogina,toti au cate un defect.

Moi spunea...

se zice misandra, misogin esti numai cand urasti femeile

Anonim spunea...

:))
buna categorisire. si ce e mai fain? ca au aparut si cei care incearca sa apere genul mascul... damn, they are silly :p

utopic spunea...

baba007 iti pui prea multe intrebari, mai bine te apuci de tricotat sau ceva :)

john, banuiesc ca esti nou pe aici asa ca o sa fiu ceva mai rabdatoare. blogul de fata nu-si propune sa faca mare lucru, cu atat mai putin sa elogieze bloggerii sau vedetele pop.

critic si etichetez cat vreau, ca doar il tin ca sa-mi vars intr-insul propriile frustari, nu ca sa gadil ochiul eventualului cititor.

poti sa iei in serios ce scriu, poti sa nu, poti sa imi pui piedica daca ma vezi pe strada, ba poti chiar si sa-ti vopsesti unghiile de la picioare, atata timp cat nu reusesti sa vezi dincolo de sfera imediatului, vei primi un raspuns pe masura.

considera asta singura exceptie.

apropos, comentariul tau a fost cel mai super foarte complex.

arhi, scuze, am tot amanat pentru ca's lenesa. repar repar.

victor nu mai pleci odata in lume?

matei e mai aproape de adevar, si n zic asta pentru ca m-a magulit la ultimele vorbe.

utopic spunea...

pentru baba007, ca urmare a
http://www.erdeeshlink.net/?p=237#more-237

daca mi-ai fi citit blogul de mai multa vreme (asa cum sustii) ar fi fost cazul sa te prinzi pana acum ca iau peste picior totul de la notiunea de blogger de succes pana la blogosfera ca si comunitate de o coeziune indoielnica

e trist ca un label ca ala este luat ca atare, poate am devenit eu prea subtila in ironii (sau cititorii prea ingusti in interpretari)

incearca sa nu iei comentariul asta ca pe o justificare. si incearca, de asemenea, sa nu mai iei poze de pe blogul meu fara sa imi ceri intai permisiunea.

bafta cu deceptia suferita, sper sa-ti revii intr-o buna zi.

Anonim spunea...

nu sau? chiar crezi faza cu mintea... stramta?

Anonim spunea...

And still, rautatile de rigoare fiind zise ... tot nu mi-ai raspuns, sau nu meritam?
... deceptia imi va trece dar numai dupa 2-3 cani de vin rosu, dulce, fiert ...

Gogu Kaizer spunea...

Complex si greu. Musca si cafeaua.

Anonim spunea...

Promit ca o sa incep sa-ti citesc posturile anterioare pentru a-mi face o idee despre stilul tau.. N-am prea avut timp in ultima vreme (sunt oarecum in situatia lui Gogu Kaizer, numai ca eu lucrez la IBHard), si nu iti citesc blogul decat de vreo doua saptamani (curtesy of GK's "masterpieces" - mai exact "Intalnire de gradul 3.14")..

Sunt momente in care nu ma atrage nici un joc, nici un film, si - dintr-un motiv sau altul - nu am cum sa ma vad cu fimeea.. Atunci recurg la comixuri, blog-uri si alte asemenea..

Mult succes in continuare, ca de inspiratie nu cred ca duci lipsa..

John

Anonim spunea...

+1 la johnutz

Anonim spunea...

Foarte amuzant pentru cei ce au intr-adevar simtul umorului.
Felicitari!

Eu unul, recunosc, m-am regasit in vreo 4 dintre categorii. Dintre cele de la inceput.

Anonim spunea...

Amuzant trebuie sa recunosc, am ajuns din greseala pe blogul tau..de pe Zoso (nu fac reclama nu-mi place gushterul, sa ma ierte daca citeste nu o zic cu rautate); ai o minte agera. Cred ca ti-ar fi de mult mai mare ajutor daca nu ai folosi-o la a judeca pe cei din jur. Dar in fine nu e treaba mea cu ce iti omori tu timpul.
Sper sa mai aud de tine dar in circumstante mai "benefice" pentru sufletul fiecaruia dintre noi.

Anonim spunea...

Mai sunt cateva categorii , din punctul meu de vedere, insa, felicitari pentru spiritul de observatie foarte bine dezvoltat :)

Anonim spunea...

La fete mai bine taci din gura ... :)
Cel putin sa nu te referi la tine ca e dezastru ...

Spune-mi te rog o categorie de mascul din blogosfera care sa fie pe placul tau ! Exista sau tu esti prea diferita sa-ti deschizi un ochi la vreunu ?

In rest ... Imi place ca ai dat o infatisare amuzanta clasificarii.

Bafta.

Anonim spunea...

din pacate nu prea e de taiat firun`4x4 la femele, pentru ca sunt prea putine pentru a putea constitui un esantion de proba. la o estimare grosiera cred ca raportul m:f este 10:1. categoriile in mare parte coincid as spune, oricare ar fi ele.

Gogu Kaizer spunea...

Eşti vedetă, fată.

Anonim spunea...

Amuzanta clasificare

oricum, de ce s-or aplica numai la barbati categoriile de mai sus, naiba stie :)

o explicatie ar fi ca suntem prea netomani in comparatie cu ele... o fi o urmare a faptului cand nu ai de a face cu gatitul si statul prin bucatarie :D

(we know, we deserve to be hated ;) )

utopic spunea...

agera, neagera, imi place sa cred ca o folosesc si in scopuri ceva mai constructive, doar ca nu simt nevoia sa expun asta aici.

cat despre "sper sa mai aud de tine", sa stii ca nu intentionez sa apar la stiri prea curand, poate doar in playboy.

refuz sa raspund unuia care-si zice "mafihotz".

koma, la femele nu ma incumet pentru ca
- posed un dram de solidaritate feminina
- sunt ipocrita si nu vreau sa ma cert cu alea care s-ar supara si care ma cunosc

watt, la femei e un pic mai trist, zic eu, chit ca unele categorii se suprapun

gogule, gogutule, ce mai faci, dragutule

Anonim spunea...

looool... cand am citit asta mmi-am dat seama ca, de fapt, in timp ce priveam randurile mititele pentru ochisorii mei obositi (deja) aveam o senzatie de deja-vu... O iau razna...asta pentru ca am visat "aspectul" asta ... aseara :|

Anonim spunea...

Iti multumesc pentru gestul tau. Nici sa nu raspunzi daca te deranjeaza numele :)

Mda ... recunosc ca am fost mai rautacios :) Uite-te si tu cat era ceasu. Atunci ajunsesem acasa si eram cam ... :)

Bafta.

Anonim spunea...

"blogger-ul minor, care nu stie pe ce lume traieste, sau de ce nu scapa odata de polutiile nocturne; si-a facut blog ca s-o agate pe fata aia marcela de la 10 D." arahmm...nu mi-am facut blog ca sa agat pe cineva:D Bully, 12 ani :P

utopic spunea...

ok, de la 8 D atunci ;)

oricum, post-ul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare

bafta la capacitate

Anonim spunea...

hmm tu ai cam mancat mancarea aia rece azi... asta daca nu era doar o figura de stil. sa-ti fie de bine!

Matei Tudor spunea...

Si daca nu ne regasim in nici o categorie descrisa de tine? :-S

Anonim spunea...

deci toti sunt niste tampiti ! tu din ce categorie ziceai ca faci parte?