V-am prins

Ca sa va dati seama cam cat de tare ma plictisesc azi, va spun ca, dupa ce am studiat toate noutatile din vietile cunoscutilor (prin intermediul hi5-ului de capatai, pe care nu mi-e rusine sa recunosc ca inca il stimez intr-o oarecare masura), am ajuns sa ma interesez cum ajung oamenii pe blogul meu.
Adica treaba aia cu "mitica a cautat cutare chestie pe google si, mitica fiind, a aterizat unde nu trebuia adica aici".

- legaturE bolnavicioase vama veche: va rog adresati-va de urgenta unui psiholog, concentratie gretoasa de tudor chirila.

- registre stilistice: ati gresit ograda, eu scriu aici despre treburi profane. Exclusiv.

- un link de la un post semi-admirativ, si cu asta sunt convinsa ca nu ma voi intalni prea curand.

- anda - adam am sa ma schimb in ceva comod (ma intreb de ce a pus cratima intre numa si prenume..nu-i incapeau soldurile?): trebuie sa recunosc ca asta e preferata mea. Comentariile sunt, nu-i asa, de prisos.

- gogu kaizer: magulitor, ce pot sa zic. Profit si eu de pe urma celebritatii altora.

- videoclipuri cufete goale cu sanii mari (cufete scris legat probabil din pricina nerabdarii): ei, da, p-asta sa zicem ca o inteleg. Chiar daca sunt mandra posesoare a unor sani obscen de mari, nu cred ca veti gasi aici videoclipuri cu dansii prea curand. Ma mai gandesc.

- in rest, aceleasi 4-5 bloguri dintotdeauna, care trimit oamenii incoace, si o gramada de unknown-uri, astea inspirandu-mi ungherele cele mai nebanuite si intunecate ale www-ului.

M-as indrepta catre myspace, dar mi-e lene. Plus ca parca nu e asa user-friendly (in traducere libera e prea complicat pt mine).

4 comentarii:

Anonim spunea...

inca stimezi hi5-ul?

uncanny esteem ...:)

Anonim spunea...

scrie tu pe google "futaiuri" in combinatie cu... cam orice vrei si vezi pe cine gasesti foarte repede :))

astea da cautari :D

aquashark spunea...

am dat search dupa "videoclipuri cufete goale cu sanii mari" si apar doar 2 pagini de rezultate printre care nici un link la site-ul tau..

myth busted!

utopic spunea...

tony, fara hi5 plictiseala ar atinge cote alarmante

de ce, lasa-ma ca aseara din click in click am dat peste poze cu laura andresan. no more!

aqua mai bine spune ca le stii pe dinafara. (nu stiu frate, mie asa mi-au aratat, poate faceau misto de mine ca i'm not plump enough)