Faux Pas

N-aveam de gand sa ma iau de ei, insa ultimele poze postate pur si simplu "o cer". Asa ca azi ura mea se indreapta catre buc-looks. Acolo tanarul Zenovie si tanara Zana (se pare ca e o litera la moda, desi Carmen Serban ar fi ales W) si-au propus sa faca de ras bucurestenii. Sau ma rog, nu stiu daca asta si-au propus, dar asta fac. Mi-e lene sa intru in detalii, ma voi rezuma la cateva mici observatii

1. Nu sariti pe mine ca atac un demers artistic care ar trebui incurajat etcetc MIE NU IMI PLACE, nu e de ajuns sa iti propui sa faci un lucru cat de cat ok, ca sa-ti si iasa asa. Multe din marile porcarii ale omenirii au derivat din porniri bine intentionate ale unor oameni care nu pricepeau mare lucru. Asa ca nu veniti sa-mi spuneti ca, doar pentru ca la fiecare 10 tentative iese si ceva bun, trebuie sa ne abtinem de la a arunca oua stricate in cele 9 esuate.

2. Combinatia tenisi de skate+ palton+esarfa+tunsoare care nu-i din dallas nu mi se mai pare ceva spectaculos de 10 ani incoace. Epoca mc-ului din romana a apus, mkay?

3. Combinatia balerini pufosi+zeci de imprimeuri+geanta supradimensionata+privire tampa nu este nici ea un deziderat.

4. Pozele trimise de mici fashioniste care au scormonit garderobele a trei generatii pentru a se imortaliza in fata blocului sunt artificiale si de prost gust.

5. Daca iti faci un blog din asta, nu scrii dupa 10 post-uri ca ti s-a stricat aparatul si, top boc, ata ete. E ca si cand te-ai apuca sa pui bazele unei multinationale cu alocatia de luna trecuta.

6. Nu imi veniti cu replica "daca poti mai bine, fa tu!". Daca stiu ca nu sunt in stare, nu ma inham. Cel putin nu ma fac de ras.

7. Nu orice e inedit e si frumos. Ca asa si babele cu minti sfaramate si capoate gaurite ar ajunge an inspiration.

8. Credeam ca una din trasaturile de baza ale modei este actualitatea. Cel putin doua din pozele trimise de domnisoara Laura (Glow pentru cei mai ghinionisti) au bantuit internetul si acum un an jumate.

9. Toti si toate arata la fel, in felul lor unic de a fi, desigur. Oameni buni, exista si alte tunsori in afara de bretonul asimetric. Fetite indie si baietei punk, fulare, fulare, esarfe, vansi, fulare, orice inscriptionat cu adidas, margele, fulare, paltoane, buline, unghii scurte si rosii.

10. Si de parca toate astea nu erau de ajuns, mai avem si privilegiul de a-i admira pe Zana si Zenovie, costumati in intimitatea propriei locuinte. Sa analizam, spre exemplu, urmatoarea descriere a unei tinute:

Dress: H&M

Shoes: Crappy No-name store
Belts: Vintage
Bee Pin: Museum of Natural Science
White Knee Socks: Customised Children's Stockings
Beads: Gift from a dead aunt

Like, how cool is that?! H&M e un fel de Mecca al oamenilor care se imbraca misto la preturi rezonabile, faza cu crappy no-name e un fel de second-hand care da bine pe orice blog de afara, VINTAGE este un cuvant magic, care este folosit pentru orice mai vechi de 24 de ore, da foarte foarte bine, treaba cu muzeul ne arata ca are si preocupari intelectuale, nu este doar o tipa bine imbracata si superficiala, sosetele de copii nu stiu cum au fost customizate, o sa risc putin aici zicand "cu o foarfeca de jucarie", oricum arata FABULOS.

Iar margelele de la matusica sucombata, ei bine, alea sunt cireasa de pe tortul stricat. Sper doar ca nu sunt off a dead aunt. Termopanul, biblioraftul si punga de pe jos fac parte din peisajul indoor, pentru ca probabil cand se duce sa-si ia paine va alege banalii jeansi plus tricou vintage, a classic.

11. Si nu, nu ma imbrac in salopete gri unsuroase. Nu sunt o regina a modei, dar nici o tractorista.

O selectie a celor mai neinspirate tinute:
Locul 1 no comment
Locul 2 ma dor ochii
Locul 3 saracuta
Mentiune domnisoara daltonista

Sper ca nu am fost nedreapta, insa e greu sa departajezi atatea manifestari de prost gust.

36 de comentarii:

Moi spunea...

pacat ca nu poti purta si fular si margele simultan, cred ca le e tare greu sa se decida cand se trezesc dimineata ce sa poarte

Moi spunea...

a si, era sa uit: ce fel de nume odios e gaspar? sa nu-l cheme ion sau vlad ca pe tot poporul, mai bine un nume execrabil dar special. ca ei.

Giant spunea...

mai intai un: ":|" ... apoi un: "FAILEU!!" si dupa aia: "CUM MAI?!! Cum e posibil asa ceva??"

pentru mine tinutele postbelice si cele de am cravata mea sunt... au fost un deliciu...

bhahahahahahahahahahahahahahahahaha

*mentionez nu port cushma in varful capului si stiu ce inseamna vestimentatie placuta

Giant spunea...

P.S.: Poate-l stii pe asta... e buc-looks globalizat... hel-looks... aici outfits...

Anonim spunea...

'ai draga ca te vede prietenii tai maine-poimaine alergand disperata pe la lipscani sa prinzi si tu pe urbaneii astia mici cu aparat cu 5 megapixeli si noise mare. stii reteta: carouri, buline, avansatul breton, privire indrazneata, si sa fii ferma in privire comunicand neverbal dorinta de a te dezvirgina.
sau tu esti din aceea care ragaie a skol si le da tovarasilor de cantar cate o palma lata pe cefele lor subtiri?(asa ironic)
acelasi clasic anonymus

Moi spunea...

anonymus intoarce-te in lumea ta unde oamenilor le e rusine cu cine sunt

Anonim spunea...

pentru tine este irelevant cine sunt eu si de aici un micut pas pana la raspunsul tau usor iritat..
haide, sa ne avem ca fratii!
scrie-i zanei poate rezolvam cumva!
sa fac eu asta pt tine?

Monica spunea...

@moi: m-ai suparat. GAspar e un nume (frumos)maghiar sau polonez. esti o rea:(

Moi spunea...

scuze monica, dar avand in vedere ca ana a acoperit cam toate aspectele in care putea fi rautacioasa, ma leg si eu de ce mi-a mai ramas :D

Panzer spunea...

Sweet mother of good.... The horror... cand o sa le intre mintea in cap la indivizii astia( probabil niciodata)

Anonim spunea...

first of all: la prima vedere a pozelor am crezut ca tu esti zana 'ceea. (poate ai crezut si tu la fel de ai simtit nevoia sa te iei de blogul respectiv?)
second of all: la aceeasi prima vedere am observat ce schimbat e green-ul (cel putin scarile sunt. oau, ar trebui sa mai trec pe acolo!
la o privire mai atenta (de jos in sus, adica) mi-am descoperit un prieten (yey, nu-l mai vazusesem de ceva timp!) si un cunoscut drag. so, that blog rules.

Anonim spunea...

ma refeream la poza asta: http://photos1.blogger.com/x/blogger/4202/3643/1600/622461/DSCF3024.jpg
aici credeam ca esti tu si vad ca in insemnarea ta te-ai luat de aceeasi poza (ma rog, descriere)

Anonim spunea...

ba nu, nu de descrierea asteia te-ai legat, ca asta n-are descriere. of... da' macar ti se pare si tie ca semeni cu aia sau bat campii?

Anonim spunea...

ai comis- o gata, frate, te dezici acu vorbelor. esti lame

utopic spunea...

scuteste-ne cu vederile tale, chiar nu ma intereseaza ca vrei in green sau ca ti-ai regasit un amic de mult uitat, atata timp cat mintea-ti spune ca eu seman cu ciufulitii aia. yeap, you.

Anonim spunea...

mai bine critica tinutele de pe hel-looks; si acolo sunt multi penibili care cica se imbraca numai de la second-hand. ar fi mai constructiv si mai provocant pt tine. doar ca nu ti-ar aduce nici o satisfactie, pentru ca nu ai mai provoca o asa revolta si descarcare de energii, din care iti hranesti sufletul zi de zi. si da, semeni cu tipa din poza de care se discuta mai sus.

utopic spunea...

am avut un post despre hel-looks, dar probabil esti prea ocupat(a) sa-mi gasesti defecte si n-ai avut timp sa-l citesti.

nu stiu cat de bine seman cu fata aia, idee e ca eu nu m-am legat de trasaturile ei fizice, so put a sock in it.

tu in schimb semeni cu mai toti anonimii, si asta nu e tocmai un compliment.

ma duc sa-mi mai ostoiesc setea de scandal si sa beau sange de bebelusi.

Anonim spunea...

zicea mixipixi ceva de fular cu margele. nu e chiar fular but, you were saying..

http://www.flickr.com/photos/breakfastonpluto7/352858561/

Anonim spunea...

da da da, fata la care se face referire apare peste tot in viata civililor. a crescut pe deviantart si acum se desavarseste pe flickr.
http://www.flickr.com/photos/breakfastonpluto7/352858561/
ea e un key-symbol al fetelor ce isi desfata orele in a alege cele mai nastrusnice portiviri vestimentare.
ar trebui sa puna mostre cu vocea ei pe internet sa stim cu precizie 'ce fel de om este'
tineretu depravat ajunge prin a se promova prin poze cu blowjoburi pe internet, ehehe, unde esti tu ceausescule!dar cum toti stim ca bad publicity is good publicity, am sa trec fara sa ma grabesc si la zana, care troneaza in blogu-i fad si neoriginal ca o imblanzitoare a hepatitei, ca o cariatida impestuoasa ce incurajeaza libera initiativa in dressing.
in cine dam cu caca si in cine nu?
ca si fata cu suportul pe care asez, si ei ii plac carourile, si mie, si altor civili care ne vrem a fi 'deosebiti'. diferenta se face undeva intr-un plan ceva mai fin si mai subtil, prin gradul de apropiere fata de valoarea pura a calitatii de om.
unde e procentul de frustrare din agresivitatea ta domnisoara utopic? unde este pura zeflemea consumerista de energie negativa, creatoare de buna dispozitie si de opinii? it's a thin line. si cum vad ca ultimele zile au fost zile de blog si de galceava in tot satul, sar si eu si dau cat de timorat cu cacat in cele fete mici, care descarca sigur ros de pe dc, sau care baga indie in vena si pun mana la gura cand se scarpina cu o scobitoare, chiar daca este mai mult decat public faptul ca in momentul ala ELE SE SCARPINA LA MASELELE LOR DE LAPTE.

Anonim spunea...

toti retarzii de pe planeta asta au inceput sa-si faca garderoba incepand cu fularul.Restul sunt accesorii. Nimic nu mai e original pe lumea asta.Pana si pozitia picioarelor tre sa fie a la sk8teri, ca-s la moda doar.

Anonim spunea...

utopic, esti superba. parul vopsit roscat frumos, tip revelion sau botez, tricoul cu bling, cerceii finuti din argint, pantalonii de fash si sepcuta omniprezenta ma fac sa iti inteleg revolta impotriva posesorilor de converse. pana si numele tau de blog e original si ma pune pe ganduri. continua lupta! anonimii frustrati sunt cu tine! apropos, ai cumparat bluzita aurie, sau era doar o fina ironie, dupa cum ne-ai obisnuit?

Radu (imi pare rau, nu am blog)

Anonim spunea...

dude wtf my post didn't appear ffs

Anonim spunea...

anyway
i'm hoping buc-looks' owners take a vintage shot of them hanging their own sweet selves with that vintage belt. srsly. twould make a great movie too. about teh ghey in everyday life. sheesh. grow a beard, get converse and a tie, some r turd bimbo, then kill yerself. woooo. gtfo &gunclaps ---->

Moi spunea...

si, era sa uiti psyche, http://cockplay.mine.nu:8080/listen.pls !

utopic spunea...

shoto.can recunosc ca de data asta m-am impiedicat (de un fular) si am cazut in timp ce patrulam omniprezenta thin line.

nu stiu cat de indreptatita sunt sa afirm ceva de genul "bun, mi-a fost lene sa nuantez, am preferat varianta bruta si preponderent mahalagioaica, fiind condusa de gandul ca oamenii cu mai multe clase decat acceleratul vor intelege ce vreau sa spun"

draga radu, nu m-am vopsit niciodata (efortless beauty, bai), nu port argint sau pantaloni de fas (decat cand pornesc in cucerirea partiilor) etcetcetc dar tu nu ai de unde sa stii lucrurile astea din moment ce tot refuz sa ma intalnesc cu tine.

Anonim spunea...

vrea sa-i iei virginitatea. !!!

utopic spunea...

peste poate. i-a luat-o barbatul acela rau, in noaptea aceea regretabila.

silvia g spunea...

ana, eu nu mai postez nimic niciodata. mi-e frica.

silvia g spunea...

dar daca tot nu mai postez nimic niciodata, am vazut si eu doua chestii super tari acolo: doua fete diferite purtand aceeasi pereche de ciorapi (sper ca pe rand?) si faza aia cu "hai sa ne imbracam si sa iesim in fata blocului sa ne facem poze"... priceless.

hippiekiller spunea...

de ce sinteti asa de suparati?! se vede ca sinteti nervosi... nu e bine. adica se vede, dar putin. critica este putin critica si necertificata iara ce'am vazut aici ma ingrijoreaza. nu mai vorbiti ma urat unii cu altii, va rog io frumos

utopic spunea...

stutzi, parerea ta ne intereseaza prea putin. daca noi vrem sa ne balacim in caca, du-te de-ti zgaraie retina prin alte parti.

hippiekiller spunea...

ma plictiseam, atata tot. asa am si ramas, plictisit... voiam sa'ti dau ceva sfaturi. cum sa stergi pe jos cu cineva si sa'ti zic si despre moda cate ceva. si ma gonesti... plec amarat

utopic spunea...

si eu as putea sa-ti dau ceva sfaturi . cum sa mentii o relatie amoroasa, spre exemplu. poti sa pleci oricum vrei tu, atata timp cat pleci.

hippiekiller spunea...

eu as putea sa'ti spun si cum sa mentii mai multe in acelasi timp

utopic spunea...

wow, ce player. te felicit, ai varsta emotionala a unui boboc de liceu.

hippiekiller spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.