Daca n-am ce face..

Acum un an si jumatate (sau mai mult) am dat pe hi5 peste un baiat si o fata care mi-au atras atentia. Sunt frumosi, tineri si interesanti. Da, stiu cum suna. Din aproape in aproape, studiind profilele lor si ale altora am inceput sa pun cap la cap povestea de amor (pentru ca intre un baiat si o fata va fi intotdeauna o poveste din asta mai devreme sau mai tarziu, exceptand cazul in care unul din ei este acneic si/sau supraponderal).

El este bisexual, insa o iubeste pe ea. In fata tuturor sunt doar prieteni foarte apropiati care se mai joaca de-a mama si de-a tata ocazional. Not anymore, de fapt, pentru ca acum ea are prieten. Il iubeste pe tanarul R., chipes si masculin, oarecum diferit de sensibilul si ciudatelul C. Acesta din urma isi traieste deceptia in bratele unei prietene comune A., care ii asculta problemele si il dojeneste pentru aventurile cu diversi barbati, aventuri menite doar sa acopere, pret de cateva clipe, suferinta provocata de tradarea lui F., devenita iubita lui R.

Nu se intelege nimic. De fapt, e foarte simplu. C. o vrea pe F., F. este acum cu R., C. il uraste (desigur) pe R., si o arde mai nou cu A., o prietena de-a lui F. Lucrurile astea le-am aflat in urma multor investigatii facute pe paginile lor de hi5, last fm, deviantart samd. Either that, or my sick mind made it all up.

Sper ca intr-o zi C. si F. vor fi in sfarsit impreuna. De fapt, n-as putea spune de ce ma obsedeaza atat de tare, poate pentru ca avem gusturi incredibil de asemanatoare in materie de muzica/filme/carti/fotografie, poate pentru ca ei traiesc in portugalia, taram drag mie pentru limba vorbita acolo, poate pentru ca adopta un stil de viata glam rock insa fara exagerari ridicole, poate pentru ca e vorba de clasica poveste boy meets girl, both fell in love, have sexy time together, then she meets some other handsome guy and breaks boy's heart, thus forcing him to perform blowjobs on strangers, in order to deal with his new-found depression a bit better.

Azi am descoperit ca C. e si pe fotolog (de 7 luni chiar! deci mi-e rusine ca n-am aflat pana acum) asa ca am multa treaba.



Apropos, poate imi spune si mie careva la ce culoare de font sa ma opresc, ca m-am saturat sa oscilez intre gri deschis si gri inchis, as my eyes hurt just as bad.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ceva destul de frecvent (am nenumarate exemple de povestiri asemanatoare). All we can do is hope for the best, which is never going to happen anyway. Viata bate filmul. :p
Si ca sa nu zici ca-s porc si doar iti spun ca esti varza, am depus un efort:
#424d70
#666d79
#2a2b31
Play around.
Si pentru cei ce ma indeamna la o farfurie de gel consistent in vitamine si proteine procesate:
#813434.
Amor-amor si astept cu nerabdare deznodamantul povestii (esti varza).

Anonim spunea...

negru!!!!!!!!!!!

Ţugurlan spunea...

mai am un pic şi vomit pe monitor.

Anonim spunea...

ia vezi ca ti-am bagat un tag pe gat :)) http://deceblog.net/2007/01/5-secrete-de-stat-in-cap/

utopic spunea...

tugu, te inteleg, si mie imi crapa obrazu de rusine pentru ce-am postat

dar na, honesty before all things..not

de_ce, onorez indat'

Anonim spunea...

Un loc in netvibes pentru tine... Foarte interesant modul de a spiona vietile oamenilor pe hi5... Banuiesc ca iti da un sentiment de putere. Te-ai gandit vreodata sa influentezi mersul lucrurilor, cu un comment, ceva?