Despre catei si linistea caminului

La o examinare mai atenta, expertii nostri au concluzionat ca este vorba de un baiat si de o fetita, in varsta de doua luni si un pic. Dumnealui a ajuns la un cuplu foarte dragut, care mi-au inspirat incredere si cu care am stabilit sa mai tin legatura, ca sa aflu si eu cum evolueaza noul destin al catelului. Buun. Deci a ramas o fetita. Singura. Mama Dolores ce mi's, am luat-o acasa in ideea ca "o tin doar o noapte, maine sigur apare un doritor", idee batuta in cuie.

Am instalat-o in cutia de la patinele mele de gheata si, dupa ce ne-a facut si o mica bucurie, am mers cu ea la un cabinet veterinar. Prea multe nu s-au putut face at this early stage, doar o baita si o deparazitare externa, which i had to perform myself, at home. Cadeau purici morti in stanga si-n dreapta. Mi-am schimbat toate hainele, am facut doua dusuri si tot mi se pare ca se plimba ceva pe mine. A, si am uitat sa mentionez ce priveliste ne-a intampinat la intoarcerea de la cabinet: Barney, furios, gelozat, nedreptatit si profund ofensat de aceasta impartire subita a atentiei, a distrus cutia pe care o pregatisem pentru catelusa, nu inainte de a-i fi baut tot laptele. Eh, trecem peste, ca am improvizat altceva.

Oricum, ramane batut in cuie. De armonie conjugala nici nu se mai pune problema, prietenul meu a zis ca daca nu pleaca ea in doua zile, plec eu. Asa ca, oameni buni, nu salvati numai un catel, salvati si un om de la a ajunge pe strazi. Daca pana duminica seara nu se zareste nimic, catelusa fie va lua drumul unui adapost (ceea nu prea imi surade), fie va fi dusa la Moeciu (si parca nici asta nu ma incanta dar na...). Acum va rog sa ma scuzati, am doi catei de culcat. Bine macar ca ea (nu i-am pus nici un nume, asta tot in ideea de a nu ne atasa prea tare) e cuminte, ca bestia din dotare se tot fataie s-o pupe si s-o miroasa.

6 comentarii:

Monica spunea...

barney bad bad doggy green with jalousie canina???uff, ce destin

Anonim spunea...

ai grija si cu deparazitarea interna. dupa ce pisicul meu a luat purici ( adusi de noi :))) ca el saracu' sta mereu in casa) si i-am dat cu solutie din aia de sareau si de pe el puricii in stanga si dreapta, acum a facut viermisori :( ( din cauza ca a inghitit purici) si astia sunt mai tampiti decat puricii :|, fir-ar sa fie de fiinte oribile!

Alexandra spunea...

zic sa iesim la plimbare duminica seara cu aia mica si cu Barney (asta daca nu ramaneti pe drumuri amandoua - desi nu cred sa aiba asa un suflet hain al-de-langa-tine). eu aduc o pisi adolescenta, ardeleanca de la Mures, inzestrata cu un fin accent frantuzesc. o sa rupem parcu'n doua! :))

Anonim spunea...

"it's you or that bitch!" emphasize on "you". catch phrase situations are neat, says the geek
h3d5h07 !

Victor Plastic spunea...

in caz ca te da afara, te iau la mine, am si curte...

Anonim spunea...

e foarte dragut din partea ta ca faci asta :) pe bune. io m-as arunca pe geam