Inca o data, cu tupeu

Pentru ca nu pot sa urasc decat doua-trei lucruri simultan, insist asupra buc-looks, ca oricum blogul asta graviteaza in jurul acelorasi subiecte (ura, internet, depresie, paris hilton, buc-looks, ura, blogosfera, catei, ura). Dupa ce mi-au sters comentariile pe care ma chinuisem juma' de ora sa le formulez intr-o maniera cat mai blanda (sunt, totusi, pentru educarea maselor), se pare ca nici post-ul meu de frustrata cu trei zdrente-n dulap nu le-a taiat elanul creator.

Asa ca ne-au fost servite o serie noua de lectii vestimentare, de data asta pline de viata, un adevarat spectacol de lumina si culoare (adica una tine in mana o sticla de cola, iar alta se preface ca vorbeste de la un telefon public - cat de old school, sau, mai bine zis, vintage- cu o matusa din Australia, cand stim cu totii ca tinerii din ziua de azi au celulare). Va rog nu-mi mai amintiti de existenta acestui fashion street super twist style blog, pentru ca nu ma pot abtine si chiar mi-am propus sa scriu si eu chestii pozitive aici.

A, si pozele noi sunt facute de Tiberiu Stavarus, nume repetat cu insistenta, ca doar nu puteai sa scrii Cornel Plapumioara langa un nume ca Zana Verbina. The coolness of it all ma depaseste.

Cica nu poti cere dreptul la replica pentru judecati de valoare, asta ziceau ieri unii la examen. Sper sa nu ma dea in judecata buc-looks ca n-am cu ce sa ma imbrac la tribunal.


Mesterul Manole ne-a invatat ca arta cere sacrificii, asa ca, iata:






Salut, sunt Natasa











Si imi place sa ma exprim prin haine!









Detaliile









fac diferenta









Va las acum, am un vernisaj la care trebuie sa ajung. XOXO

27 de comentarii:

Giant spunea...

Vaaaai... ce dragutzi sunt... :-&

In alta ordine de idei, am vazut ca te dezamageste calitatea cititorilor tai, asa ca, spune-mi... mai are rost sa ma intorc?

P.S.: la mix nu ma mai duc, ca sunt gras(dar fara coshuri)...

utopic spunea...

intoarce-teee, dezbraca-teee...numereee

Anonim spunea...

observ aici pasiunea ta pt repros dar inca o data, subliminal.
direct de la tupac shakur, baticul de deasupra gleznei stangi. west coast, baby!
am si eu niste scene la fel de aranjate de acum cativa ani..
pot sa fiu si eu membru?
pliiz, pliiizz(al blocului)
trebuie sa fim multi sa o invingem pe zana(si eu am primit la randul meu inca dupa infiintare acelasi tratament discriminator dupa ce m-am exprimat liber si complet moderat)

utopic spunea...

blogul lui mix e mai incolo, crezi ca poti juca pe doua planuri?!

tradare..durere..lacrimi..si bloggeritele au suflet.

vezi ca ti-am aruncat sandalele in strada.

Anonim spunea...

daca promit ca gasesc fotografiile in cauza si te multumesc cu ele incercand umil sa fiu la inaltimea ta(desigur in protectia unei adrese de email)
pot potttt?

utopic spunea...

nu, mersi, am prieten.

Moi spunea...

eu n-am!

utopic spunea...

si nu te-ntrebi de ce?

Anonim spunea...

n-am zis ca sunt poze cu mine pisi:(
ai tradat o intentie obscura.
stiu stiu, s-a dezbatut parca mai sus.
prietenul de 30 de ani..
pe cand cele 10 sfaturi pt mix in a-si gasi un prieten cel putin la fel de ideal ca al tau?

Moi spunea...

adica eu n-am unul singur...
giant poti sa mai vii, pentru tine fac o exceptie.

utopic spunea...

cam putine neologisme plurisilabice in comentariul asta, ce se intampla cu tine, ai devenit vulnerabil?

intentia era mai obscura decat crezi, pozele ar fi ajuns la mix, deci tot la mine, dar numai dupa ce voi fi parut o craiasa a ghetii

sfaturi mai tarziu, cand imi public memoriile

silly little rabbit :)

Moi spunea...

P.S.: hai shoto.can, less talking more action, astept

Anonim spunea...

din balta de sange de unde m-a lasat domnita utopic, rad fara sa ma satur de pozele gasite pe cd-ul intitulat poze. strasnic.

utopic spunea...

te-ai prins, mix, ne tachineaza!

de parca n-avem si noi cd-uri intitulate poze. pfuah

Unknown spunea...

Ce ai facut cu cateii aia? Le-ai gasit stapan? M-am gandit tot timpul la ei... Imi place de tine ca esti sufletista dar totodata imi fac griji in privinta cearcanelor tale! Aaaa...m-am prins!!! E machiajul nu? Ai vrut sa transmiti imaginea Romanicai lipsita de vitamine...Good ideea...Brava !

Anonim spunea...

cearcanele sunt de la faptul ca face dragoste noaptea(sub clar de luna)

utopic spunea...

mirandolina, daca tie ti se pare amuzant ca nu am reusit deocamdata sa ii gasesc stapan catelusei..meriti aceeasi soarta ca ea, norocul tau e ca exista legi care vizeaza abandonatul pruncilor

am cearcane pentru ca sunt bolnava (ai ras de un om bolnav, o sa te bata al de sus si-ti vor cadea extensiile, ti se vor toci varfurile etc), pentru ca sunt mistuita de trairi launtrice si pentru ca nu ma spoiesc cu tone de var inainte sa fac o poza

oricum, eu zic sa nu mai rasucesti cutitul in rana, mereu mi-am dorit sa fiu un manechin superficial si agramat, dar uite ca natura n-a tinut cu mine :(

mult succes in cariera si nu uita sa zambesti in reclama pentru laxativ, acum du-te si te odihneste in bratele vanjoase ale lui sir alex ice, puteti incerca sa numarati pana la zece impreuna

Anonim spunea...

utopic: ouch! i think that was a little uncalled for. chiar crezi ca dansa e capabila de atata ironie? maybe you overreacted..

oricum monumentala replica ^_^

Anonim spunea...

ce-ti mai place internetul...
mirandolina lucreaza la o agentie de imobiliare care cateodata face si recrutari de personal. acolo ei fac si poze artistice in pauzele de tigara.
si.. utopic, las ca stiu eu ca iti dai cu negru sa te pretinzi macinata de existenta si literatura. cand de fapt, esti o zana care-ti place sa pozezi si tu.;)

Anonim spunea...

gg, i lol'd ^^

Anonim spunea...

omaga, teh belt !1 O_O

Moi spunea...

Ana draga, ai incurcat termenii, nu se numeste "manechin superficial", ca lipseste manechinul din combinatia asta. It's called "ajutor REBU"

utopic spunea...

oof, binee, increderea mea in fotomodele a fost restabilita, all is well in the world

Anonim spunea...

tot dezbracata iti statea mai bine :D

Unknown spunea...

Ahh..Nu se poate! Eram sigura ca se va ajunge departe...A avut dreptate ala care a zis ca prin limbajul scris nu se poate transmite mai mult de 40 de procente din context, restul de 60 fiind subantelese din mimica fetei si gesturile corpului;dar oricum. Nu am avut nici o intentie de genul asta,sa stii,chiar daca inainte sa scriu comment-ul m-am gandit(da!si eu mai gandesc cateodata)ca pot lasa loc de interpretari...Am facut-o sperand si rugandu-ma la D-zeu ca totusi nivelul de perceptie al tau nu ar fi chiar atat de low...Mie de obicei nu imi place sa fac pe cineva sa se simta prost( Au...iar am avut o greseala gramaticala...nu am acordat bine cuvantul dar las` ca poate nu-si da nimeni seama) Reactia utopicei m-a surprins mult nu ma asteptam sa riposteze cu atata inversunare! Da , se pare ca doare ...utopic! Stii zicala aia " Ce tie nu-ti place altuia nu-i face?" Se pare ca nu o stii dar pentru ca eu sunt o fata finuta o sa-ti aduc aminte. Mai tii minte cand i-ai zis Andressei ca ii luceste fruntea la un mod f. suparator? ai vrut sa-i dai un sfat? Nu cred! Da! am vrut sa vad cum reactionezi , poate e un pay-back ,cine stie...se pare ca ai luat foc rau de ai dat tot ce era mai bun din tine...Asta a fost tot? Ma intrebai eu...Cam subtirel , de vara !Draga mea daca esti atat de sensibila de ce mi-ai mai declarat razboi? Iar tot in legatura cu comment-ul lasat de tine ,se pare ca nu prea ai inteles mare lucru: Imi plac f. mult animalele si nu as indrazni niciodata sa fac glume pe seama lor iar cand am zis ca ma ingrijoreaza cearcanele tale am zis-o serios ! Acum relaxeaza-te ca stress-ul provoaca multe cearcane ! Si n-as vrea sa te trezesti dimineata socata ca ti-au aparut ceacane si pe alte parti ale corpului... Zau, acuma...

Anonim spunea...

mirandolinica reprezinti. esti ubertare!
obrazul tau fin este ca penisul ce se contopeste in vulva(inspirat din literatura de metrou)
intelepciunea ta din popor(a nu se citi topor) si experienta in domeniul modelingului ma face sa astept cu nerabdare primele scene fotografice cu animale(ah, sau continuarile lor)
cu iubire,

utopic spunea...

bai fato, lasa-ma cu procentele din context, ca am citit si eu cursurile din anu 2 de la comunicare.

nu am comentat niciodata la andressa, nu ii citesc blogul, prefer somniferele clasice.

ai consumat atata hartie degeaba, incep sa cred ca are dreptate gogu si ca esti de fapt un obez pus pe sotii care pune poze cu verisoara lui model, nimeni nu poate fi atat de prost.

oricum, ai castigat un poster cu paris hilton!