La groapa cu tampiti

Ca aperitiv, un neonazist romantic si exotic.
Cam brunetel pentru un arian, dar na, conteaza ce-i in suflet, ca prin minte adie vantul. Dummheit uber alles.

iar acum, felul principal:



Pentru cei dintre voi care chiar au o ocupatie si nu sunt la curent cu barfele suculente de peste ocean, acum cateva saptamani au aparut intr-un fel de ciao poze cu ea ceva mai corpolenta. Domnisoara s-a revoltat, a facut foamea, si-a cumparat un costum de baie ca ala din poze (insa cu 2-3 numere mai mic), si s-a prezentat in platou cu discursul bine memorat.

Se bate cu pumnul in pieptul generos cum ca ea oricum are respect de sine si a good support system (probabil corsetu de dedesubt), ca nu a promovat niciodata o imagine anorexico-bolnavicioasa (corect, mai degraba a profitat de pe urma ei, nuantele, nuantele) si ma rog, multe prostii ca de la un punct incolo n-am mai urmarit (o da in neveste amarate, nume, scoli, blablablablab incepe sa verse lacrimi de fost topmodel). Bine ca-si iubeste mama, chiar imi faceam griji ca si-a mancat-o la nastere.

De fapt, culmea ipocriziei si a nesimtirii care este: apara drepturile femeilor plinute, dar apare la teve dupa ce n-a pus gura pe merinde cinspe zile. Un fel de "bai, adica, io chiar simpatizez cu ele, sunteti naspa ca radeti, sunt super ok tipele, bine, EU NU SUNT UNA DIN ELE, insa n-ar strica sa va sensibilizez un picut ca am de gand sa ma duc direct la kfc de aici". Frate, o inteleg, si eu as da iama in mancare dupa atatia ani de apa plata si morcovi. Ca doar a strans ceva banuti pentru zile negre. Ha ha zile negre, get it?

Ieri la radio au zis ca una din trei romance e grasa :( Pare rau, fetelor. Stay off those burgers, now. And always keep in mind the 3 golden rules: eat healthy, snort healthy, stay away from books, and one day you can be a hypocrite ex-supermodel too!!

2 comentarii:

mărie spunea...

ce ma sperie este ca exista un Tyra Banks Show. Wtf are fata asta de spus dupa 10 ani de perindat funduletz pe catwalk?

utopic spunea...

ce ma sperie este ca exista de cateva sezoane bune daca nu ma insel si ca inca nu l-au pensionat, semn ca nevestele disperate si necoafate chiar se uita