Nu ma mai cititi

Nu suport expresia "te citesc". Eu te citesc. Pe tine te. Eu il citesc. Pe el il. Noi ne citim, voi va cititi, ei se citeste. Oricat de flatant ar suna sa ti se spuna ca esti citit (vezi importanta sporita acordata persoanei tale), aici nu sunt eu. Aici sunt doar niste randuri scrise (prost) de mine.

Daca m-ar fi citit careva, ar fi intuit ca nu are cum sa imi placa o asemenea sintagma. Nu ma cititi, nu cred puteti, lasati asta pe seama unui psiholog, are sanse mai mari. Destul cu "te citesc"-ul asta. E invaziv. And it makes me wanna take a shower.

7 comentarii:

Anonim spunea...

props to all them mad hippies!
GG WOODSTOCKINGS!
eu vin din fire, si cred ca merg maine seara, capitolul old school rofl
HOLLA~!

Anonim spunea...

ete na!

Mihai spunea...

Nu te mai "citim".. go take a shower, ca sa te "vedem" cu adevarat :D:D

Anonim spunea...

somnul ratiunii naste randuri ciudate :D

Anonim spunea...

Buna, Utopic. Eu te citesc de cateva luni incoace, insa asta e primul comentariu pe care-l las aici.
De ce te citesc? unu: pentru ca nu scrii portocaliu; second: ca blogul asta poarta o fusta lunga.
Acum te rog sa apelezi la matematica din dotare-strategie de marketing pentru urcarea blogului pe everest :)- si sa ne comunici cati cititori ai pe luna, si cate ore ti-ar lua daca ai face striptiz timp de 10 minute pentru un sfert-stiu, gandul asta te sperie, dar mai trebuie sa mergi la toaleta, sa mananci, sa dormi si alte chestii lumesti- dintre ei, acestia fiind selectati, prin tragere la sorti.

Razna spunea...

the person above me is right

utopic spunea...

psyche, i stopped seeing the point 50 comments ago

va multumesc pentru incurajari, insa ma tem ca voi posta mai rar o vreme si ca blogul va imbraca niste pantaloni, ca de dezbracat nu se pune problema