RoBlogFest sau "how i was robbed"

Ce imi amintesc eu de aseara..ca am stat juma' de ora sa ma aranjez mai ceva ca pentru balul bobocilor din clasa a 9-a. Ca ma simteam ca o pipita coafata. Ca am ajuns acolo si am ramas surprinsa cata lume era, si asta pe la 9 deja. Ca Scorpia lui GK e inalta si draguta. Ca am stat la masa cu niste oameni ale caror nume nu le-am retinut (except Ariel, Goja, Vis Urat si eternul GK). Ca n-a fost o idee buna sa imi tot iau Cuba libre. Ca s-a vazut destul de repede ca n-a fost o idee buna. Ca mi-a lipsit Mix, alaturi de care as fi barfit in draci (nu prea puteam sa-i spun prietenului meu "wow, uite, Andressa s-a pupat cu Cetin, nu pot sa creeed"- exemplu random, va rog nu-mi sariti in cap). Noroc cu Yoli. Ca m-au furat si nu am castigat nici anul asta. Ca nici o fata nu a luat vreun premiu important, nici macar Irene (in opinia mea, ea scrie cele mai reusite post-uri). Ca ma certasem pe bloguri cu jumatate din oamenii de acolo. Ca am spus de 1363 de ori cuvintele "bai, imi pare rau pentru ce-am scris atunci".

Pe cine am cunoscut:

Vis Urat- pe sistemul "any friend of Gogu's is a friend of mine"
Alex Brie- cu el ma ciondanisem chiar recent, am ingropat securea; ii place sa danseze.
Nihasa- nu am vorbit prea mult, e totusi solicitant sa fii papuselul blogosferei; ii place gelul de par.
De ce- cred ca o place in secret pe Andressa, o tot cauta sa-i ofere un martisor.
Irene- foarte draguta, nici nu mi-o imaginam altfel; am ramas socata cand si-a aprins o tigara (nu stiu de ce in mintea mea Irene nu fumeaza).
Buddha- era pus pe agatat, nu cred ca s-a intors singur acasa.
Zoso- love-hate relationship, l-am batut la cap toata seara; ce, n-a fost bine?!
Bobby- f simpatic, mereu cand imi cautam disperata prietenul imi spunea ca l-a vazut fugind cu alta.
Nenorocitu- ne-am recunoscut din avatare.
Piticu- pe el mi-l imaginam foarte foarte gras, nu stiu de ce; nu e.
Cred ca l-am cunoscut si pe el, dar nu introduc mana in flacari.

In rest, nu mai tin minte, imi cer scuze daca omit pe cineva. Am recunoscut alte cateva persoane cu care as fi vrut sa vorbesc (si altele cu care nu), dar pareau mereu a fi prinse intr-o conversatie captivanta asa ca mi-am vazut in continuare de paharul meu. Mai veneau curiosi sa vada ce scrie pe hartiuta mea, dar mai toti ridicau dezinteresati din umeri. IMI PARE RAU CA N-AM UN BLOG DE SUCCES SI CA UTOPIC NU ESTE UN BRAND DE MARE NOTORIETATE, OK?! Daca scriam Anda sau Eloa era mai bine, nu?

Acum vine partea in care ar trebui sa incep cu tonele de observatii cel putin rautacioase, doar ca de aceasta data voi trada stilul mohorat si critic al acestui blog-ratat-care-n-a-castigat-nimic si voi spune ca m-am distrat. Sincer ma asteptam sa fiu un soi de paria pe acolo, ca doar de cateva luni bune incoace nu fac decat sa ma bag si sa ma scot din toate scandalurile posibile. Insa am constatat cu stupoare si placere ca unii oameni chiar au simtul umorului (sau se prefac foarte bine, fiind prea dornici sa mentina aparenta unei convietuiri armonioase; sau erau veseli de la bautura). Nu pot sa spun ca am legat mari amicitii si ca o sa merg cu toti la pescuit duminica viitoare, insa a fost ok. Mi-a parut rau ca m-am costumat oarecum pretentios (by my standards), pentru ca marea majoritate se fataiau in blugi si tricouri, ceea ce mi-a lasat senzatia de "uite, doar tu ai venit ca o maimutica aranjata, la ce te asteptai, this isn't Hollywood".

Despre castigatori...aici ar fi multe de spus..nu consider ca a fost tocmai echitabila treaba, insa voi detalia intr-un post viitor (acum ma doare capul si n-am chef sa ma razboiesc cu toti cei care ma vor contrazice). Despre organizare..se putea muult mai rau, chiar nu cred ca e cazul sa dramatizam, eu una nu venisem ca sa vad un eveniment bine pus la punct, ci sa cunosc oameni. Ok, poate ceremonia de decernare a premiilor a fost un pic jenanta, dar s-a asortat cu toate huiduielile si comentariile tampite de pe margine. Si as mai semnala ipostaza deja clasica in care domnisoara (Felipov, in cazul de fata) sta pe scena si zambeste, pentru ca femeile nu sunt in stare sa vorbeasca si e cel mai bine sa nu le dam sarcini prea complicate, ca sa evitam eventualele accidente, nu-i asa? Sau poate sunt eu o feminista in devenire.

Am plecat pe la 12 jumate ca deja nevaleau hoardele de cocalari. Ce sa zic, mai copii, ne vedem la anul, cand voi rupe gura targului si picioarele concurentei. Deja stiu cum sa-mi incep discursul de multumire.





Liniste si pace. Cel mai bine.









Tablou cu GK, platonic.









Cu De Ce










Domnisoara oare ce blog are?











Zoso si Utopic, sperantele blogosferei romanesti.









Cu Piticu'






Ah, si pana la urma n-am mai pus in aplicare planul meu maret "lesin, inscenez o criza de epilepsie, sau vomit in mijlocul barului ca sa am trafic a 2-a zi". Maybe next time.
Ah 2, Cuba Libre din Expirat sau B52 e de fapt apa chioara, barmanii de aseara m-au ajutat sa imi dau seama.
Ah3, toata lumea poza pe toata lumea, asa ca ma astept sa apar prin diverse locuri; v-as ruga, daca se poate, sa nu puneti poze din profil. Eventual sa retusati putin in PS. Mersiii

33 de comentarii:

aquashark spunea...

si s-a servit ceva pã de gratis? un stix, o aluna, ceva? sa stiu daca se vine anu' viitor cu o caruta de rude la festin :D

Anonim spunea...

haha, zoso seamana cu patapievici

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Victor Plastic spunea...

o me fe ge cat de lame

Anonim spunea...

si eu m-am uitat la ecusonul tau :0 bwhahhahaha

Anonim spunea...

Eu nu m-am uitat la ce scria la tine pe ecuson sau ce-a fost ala pentru simplul fapt ca n-am ajuns p-acolo, dar un blogger foarte cunoscut mi-a zis ca esti foarte simpatica :)

Asa ca, una peste alta, popularitatea e relativa...

Nu mi-a zis nimeni de zoso ca e simpatica :)

Anonim spunea...

Pacat ca pupaceala noastra a ramas nefotografiata .... :D

Anonim spunea...

nu stiam de unde te stiu dar am venit sa te intreb.
"De unde te stiu?"
tu mi'ai aratat ecusonu'.
eu "A. Nu cunosc"
Si mi'ai raspuns suav:
"Pai poate ma stii de pe strada"
am râs si'am plecat :)
multumesc

Anonim spunea...

"Domnisoara oare ce blog are" e gagicutza lu vladinho :>

Anonim spunea...

tipa aia care nu stii ce blog are e pretena lui vladinho :P

Anonim spunea...

OMFGROFL
I LOLD
NOLIFERS!
GTFO >>>>>

utopic spunea...

aquashark, stai linistit, nu ti-a lipsit nimeni lipsa, pisi

pozele astea n-au fost puse ca sa citesc comentarii de genul "esti urata esti urat sunteti urati cu totii"

totusi, comentariile de genul "esti superba" se accepta

anonimule, imi aduc aminte ca a venit cineva sa-mi spuna ca ma stie de undeva, aducea a replica "din aia", insa raspunsul meu a fost ca poate ma stii de prin oras. strada, oras, tramvai, sina, sincer nu mai stiu

buddha, lasa ca am vazut o tona de poze in care te pupai cu altele

Anonim spunea...

da`mi si mie add pe mess la ID`ul proxnetu@yahoo.com sa`ti dau niste poze secsi cu tine de la blogfest:)
daca vrei:P

PS: Salut Buddha;) Da, stiu, vulpea, strugurii, acreala... ehhh...in fine, din partea mea, prieteni ramanem:)

Anonim spunea...

Am fost si eu prin zona, dar am stat mai low-profile. :) Oricum, cert e ca te-am remarcat pe-acolo. :D

Anonim spunea...

Visurat ... asemenea ;)

Suntcalm? spunea...

Constantine, te dai anonim? :)) Da, statea saracu' baiat pe ganduri "cine e? Hmm...mi se pare cunoscuta" si m-a stresat intr-atat incat l-am luat de gat "Hai, ma, s-o cautam!" ..."aa, pai nu mai e...o fi plecat"..."taci, ma. o cautam peste tot...sa-ti treaca damblaua". Si te gasiram pan' la urma. P-orma mi-a spus ce hal de replica i-ai dat. Adicatelea la o intrunire de bloggeri tu raspunzi "probabil ma cunosti de pe strada". ROFL.

P.S.: Cand si unde uploadati si voi poznele de la roblogfest? De preferat alaturi de niste nume...ca-mi zburara ochii, da' nu stiu dupa cine :)

utopic spunea...

alexandru, prietenul lui constantin, raman la parerea mea, am zis de prin oras, chiar imi aduc aminte ca in gand mi-am spus "heh, probabil din expirat", de tine nu-mi amintesc sa fi fost de fata, fie nu-mi mai coordonez centrul vorbirii - gurita, fie amicul tau are probleme cu sonorizarea

NOI fiind cine? EU am pus pozele, altele nu mai am.

Felipov spunea...

draga mea eu aveam pregatit un speech despre marketingul online si importantza blogurilor in care aminteam si despre eliberarea femieii+ceream demonstrativ dandu-mi jos rokia egalitate dintre sexe, dar microfonul acela nu-mi punea foarte bine in valoare vocea.
asa ca am renuntzat.dar daca vrei pot sa iti trimit pe mail dicursul.

utopic spunea...

draga felipov,
daca nu ar fi fost vorba de tine (tu= nu tocmai o pipita bleaga, dimpotriva, iti urmaresc blogul si se vede f clar), nici nu as fi remarcat situatia nepotrivita.
m-a surprins ca nu ai avut nici o interventie, insa ce am scris mai sus nu se vrea a fi un atac la adresa ta sau a lui dragos.

am citit intre timp ca lucrurile ar fi trebuit sa decurga altfel; rezultatul ramane jenant, cu diferenta ca acum stim ca nu a fost vina organizatorilor.

multumesc pentru ironii :)

Anonim spunea...

mai am eu poze... eu, Constantin

utopic spunea...

si le tii doar pentru tine, constantin?

oitza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

damn!
tot constantin mai sus
imi cer scuze, nu vroiam sa fiu logat!
poate imi poti sterge link'ul te rog, sa nu spuna lumea ca vreau sa'mi fac reclama.

ce de litere la word verification

Anonim spunea...

deci, diseara poze
cu microfoane si decor
oameni mai putin, ca nu prea ma pasioneaza

Anonim spunea...

Eu cred ca ti-e ciuda ca nu ai castigat un premiu (desi ai fi vrut). PS: Zoso e nick-ul lui Patapievici? :D

Piticu spunea...

;;)

Suntcalm? spunea...

Pai trebuia sa gandesti si tu mai tare, poate te-auzea si Constantin. Cat despre neintelgerea voastra...e de acceptat, doar era ditamai galagia de la bloggerii pusi pe tzipat si distrat. Unii nu se prinsesera ca se terminase festivitatea si continuau sa-l huiduie pe Zoso :D.

Constantine, recunoaste ca vrei sa-ti faci reclama! Te jtiu io pa tine!

LoL World spunea...

sincer sa fiu nu stiu de ce participati la astfel de manifestari. Peste tot fel de fel de topuri si idiotenii. Una e popularitatea alta e calitatea.(if you know what i mean) Nu se pupa astea prea des. Asa ca astfel de manifestari (a.k.a roblogfest or whatever) sunt useless in a demonstra calitatea micilor "jurnalisti"
M-am uitat putin pe primele 10 bloguri nominalizate : in afara de stiri "copiate" de pe site-uri de stiri,vrajeli specifice si texte de genul asta nu prea am vazut ceva notabil. Asta inseamna blogging?

utopic spunea...

nu am vazut-o niciodata ca pe o manifestare si nici nu am considerat sa simpla-mi prezenta ar insemna sinuciderea valorilor imbratisate pana atunci. m-am dus sa cunosc oameni carora le face placere sa ingrijeasca un blog, sa vad cati au simtul umorului si tot asa (asta nu este o scuza, nota bene).

cred ca mergi prea departe, nu stiu daca pentru toti participantii s-a pus problema ierarhizarii, calitatii etc

zoon politikon, ok?

si, daca-mi permiti un sfat, arunca un ochi suplimentar asupra catorva din cele 10 bloguri.

Anonim spunea...

uraaaaaa. am gasit. facusem o confuzie. am gasit problema. nu esti tu. ea e o tipa din lista mea de mess. iti seamana, putin. sau na... viziunea mea difera in general. deci te'am confundat. imi cer scuze. iata dovada. dar sa nu ma spuneti. http://www.cnimigean.btn.ro/draft/confuzie.jpg e?

Anonim spunea...

zoso o speranta a blogosferei romanesti? mmm...yeah, sure :D

Anonim spunea...

na ca te'am vazut iar.
de data asta, da, pe strada :)
pe la Cismigiu aseara pe la 9 si ceva, tu erai?

utopic spunea...

da, eu eram
mi s-a parut ca ma recunoaste cineva, doar ca de multe ori pun pe seama mintii bolnave din dotare