Social suicide

Eu, să fiu în locul podoabei mele capilare, aş refuza să mai cresc, după ce am fost măcelărit aseară de o tanti căreia i s-a cerut "orice, numai să nu fie breton din ăla scurt", şi a sfârşit prin a imita frizura unui călugar franciscan. Cel puţin acum pot juca rolul lui Father Tuck din Robin Hood fără probleme.

Accesoriile zilei: chiloţi şi pantofiori.

16 comentarii:

Anonim spunea...

FRIAR Tuck.

Anonim spunea...

daca noua ta freza e ca cea din desen atunci e perfecta. cu remarca ca e prea oribila asa scurta si gatul e prea intr-o parte. si mi se pare mie sau cromatica ochilor lipseste cu desavarsire? :D

utopic spunea...

e mai lunga, iar gatul a fost sucit cu intentie..of.....

mărie spunea...

aaaaaa. Am patit asta acum 4 ani. Un taiat de varfuri gone bad s-a transformat in tunsoare 'castron' si a fost motivul pentru care am umblat cu parul scurt un an dupa aceea. M-am intors la tanti dupa 2 ore de depresie acasa si i-am zis sa faca ceva. si ea a scurtat, si a scurtat si a scurtat . . .
cheer up ... vine UE si se inchid toate saloanele de cartier si dispar doamnele care 'coafeaza'

utopic spunea...

tocmai ca nu a fost salon de cartier

Mihai spunea...

no beards! shave za bush

Ţugurlan spunea...

omg... aici e cu veveriţe care îşi împărtăşesc "nenorocirile" legate de coafor. la cratiţă, zic! o să stea părul bine de la el (aburi, căldura oalelor de pe foc, etc).

Ţugurlan spunea...

mesajul precedent este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

utopic spunea...

si le este adresat cititorilor, nu mie!

Unknown spunea...

demandam poze...

Anonim spunea...

poze de la spate doar, in diagonala, cu unghi de 34 de grade si o luminozitate de 47%. sa fie si o crizantema dupa urechea stanga, iar pe fundal sa se vada usor umbra unui castor alergat de grijile zilei de maine. pls pls pls :)

Moi spunea...

blogul tau e prea important acum draga ca sa mai onorezi lepsele?

.raoul spunea...

what ever you do, what ever you say, la orice salon mergi they will do it to short! ei zic ca va trebui sa creasca un pic sa se aseze, eu zic that once they start snip-snip cu foarfeca nu se mai pot opri de incantarea de a te uratzi.
De aceea anul trecut am luat aparatul de ras si mi-am facut de hac singur. am si dovezi!

It will grow... slowly and painfully , but it will grow

aquashark spunea...

mi s-a stricat vioara ca altfel m-as fi ocupat eu de soundtrack-ul acestui entry.. :(

Anonim spunea...

de altfel, izmenele dlui Robin nu stateau prea bine in cui, si, fortat de imprejurari, a renuntat la his Hood straight up for Batman and his pimped out whips. de bine, de rau, apreciaza microwaved shit, ciolanul cu fasole la ceaun is like, so passe si a reusit in cele din urma sa faca un credit cu ajutorul dlui Wayne. buhbye ballista mode, in-comes tech support.

Giant spunea...

"Gurl, this one time i had to bark for a month so people could stop saying: OH my God, a TALKING PUDEL!!"