Pai..

M-au ajuns blestemele voastre. Sunt racită moartă.

De Cory Kennedy vreau să povestesc de multă vreme, dar nu ştiu pe câţi i-ar fascina povestea. Îndesată într-o şosetă, ea sună cam aşa: fată răsfăţată, cu depresii premature şi absenţe cu nemiluita, îşi cumpără o rochie Lacoste galbena prin care se face remarcată la nu ştiu ce concert. Avea 15 sau 16 ani şi a plăcut-o the Cobrasnake or smth, fotograf oarecum cunoscut prin cercurile oamenilor cul care au depăşit stadiul indie. Devine iubita minoră a ăluia şi începe să apără prin pozele pe care le punea respectivul pe internet.

Şi frumoasă, şi îmbrăcată ciudat, ajunge în scurt timp o celebritate şi o divă a modei. Evident că se desparte de prietenul urâţel şi ia la rând toate petrecerile, unde se trage de mustăţi cu d-alde Lindsay şi Paris. Treaba ia amploare, notorietatea la fel, apar articole prin reviste, fragmente de interviuri, poze cu ea beată etcetc..după care BUM BUM. Mama lui Cory începe să-şi dea seama că fii-sa a ajuns o stea a vieţii de noapte şi o internează într-o chestie pentru troubled teens, unde bieţii copii nu au acces la internet, şi de unde pot pleca doar în week-enduri. Ceea ce-nseamnă nu că s-a potolit, ci că she parties twice as hard on week-ends.

Bottom line, Cory face parte din noul val de celebrităţi ajunse faimoase pentru nimic. Prea isteaţă nu pare, nici teribil de interesantă. Dar e controversată. Şi se îmbracă mişto, zic unii, oribil, zic alţii. Dacă aş avea picioare căt un stâlp de telegraf şi alocaţie căt casa, m-aş cam îmbrăca şi eu aşa. Doar ca România nu e pregătită pentru mine, deci rămân la blugi şi tricou de la zara, alături de restul tinerelor evadate din comunism.


Ăsta e videoclipul în care apare




Pentru bărfe, mergeţi pe blogul ei. Dacă nu vă săturaţi, pe pagina de MySpace (apare la nume şi Gallo, pentru că ar cam avea o relaţie "din aia" cu Vincent Gallo, oarecum trecut de prima tinereţe şi ciudaţel la rându-i).

7 comentarii:

Anonim spunea...

cute.

Ţugurlan spunea...

why iz zis biatch important enough to make it to your blog?!

Anonim spunea...

nu sunt malitios cu un scop, dar aici nu se intampla nimic. o lupta fashionanta cu 2-3 glumite obosite.

Anonim spunea...

ce-i cu gioarsa asta? srsly

Anonim spunea...

ai uitat sa spui ca mai primeste si 100 de para ca sa se prezinte cu prietenii la petreceri mondene.mai nou am vazut ca s-a infiltrat in inimioarele rebele ale pustoaicelor din a noastra splendida tara .o pitipoanca desirata , ratata , intr-o continua betie .(mary-kate olsen ,alta desirata imbracata a la tomberon)

Anonim spunea...

"fată răsfăţată, cu depresii premature şi absenţe cu nemiluita, îşi cumpără o rochie Lacoste galbena prin care se face remarcată la nu ştiu ce concert. Avea 15 sau 16 ani şi.."

so far sounds like mix :)))

Anonim spunea...

cory's the sex!mie imi place tare mult cum se imbraca,desi hainele chanel and co,nu toata sunt autentice.intr-adevar combina pantofi marc jacobs cu hanorac adidas si asa mai departe.arata si foarte bine.she's skinny as hell.este "o celebritate a internetului" dar de exemplu mi se pare mult mai stylish decat olsen tiwns sau lohan.si am impresia ca ea (sa o luam si pe kate moss la socoteala care este intr-adevar un fashion icon)a dat tonul trendului heroin chic chick,pt ca sa fim seriosi acum este la moda sa arati junkie,cu tigarea intr-o mana si sticla de alcool in cealalta + balerini chanel sau vintage high heels cu tricou dior "furat" de la prietenul tau si skinny jeans.poate nu in romania."noi" ne rezumam la minunatii vanshi slip-on care doar pt faptul ca inainte nu se gaseau la noi erai cool dak ii aveai. sau daca porti knackred converse cu stiu eu ce tricou funky de la pull and bear sau zara si asculti la Ipod Placebo,Klaxons, The Kooks etc...eu o admir foarte mult pe cory(nu pt faptul ca se trage de sireturi cu paris sau mai stiu eu cine) ci pt cum se imbraca.si cu siguranta se imbraca mult mai bine decat multe alte vedete care pur si simplu sunt kitschy ,cheesy and so on.este strict parerea mea.feel free to add me bombpalompalomp@hotmail.com