Eterna Paris

Media-Ad ne spune ca

O jurnalistă de la un post de televiziune american a câştigat respectul lumii întregi pentru că a dat foc în direct scriptului unei ştiri despre Paris Hilton, după ce şi-a exprimat refuzul de a o citi în deschiderea jurnalului, înaintea unor informaţii importante despre Irak, informează The Times.

Pe curajoasa dama o cheama Mika Brzezinski (nume ce prevad ca va fi solicitat intens in saloanele de tatuaj din intreaga lume) si are treaba in emisiunea Morning Joe de pe MSNBC.
Bineinteles ca toata tarasenia poate fi gasite pe youtube, prim amabilitatea caruia aflam ca jurnalista nu a vrut sa citeasca stirea despre eliberarea lui Paris inaintea unor stiri despre Irak, deci, de o importanta reala.


Poftim filmuletul:



Pe cand altii ii permit sa se desfasoare in toata gingasia ei de victima:




Atat pentru azi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

imi place tot fenomenul paris hilton si o urmaresc cu interes de cand a aparut pe scena sociala. nimic din ce a facut nu i`a daunat, din contra, chiar si lucrurile care im mod normal ti`ar distruge imaginea, pe ea tot au ridicat`o.
la chestia cu inchisoarea, ea chiar a stat 23 de zile, fata de alte vedete care mai mult de 5 ore nu stateau in arest, aia care o urasc se bucura ca a stat in inchisoare, fanii ei sunt si mai interesati de ea acuma, cei ce nu o cunosteau acuma au auzit de ea. a fost o situatie win-win.

aquashark spunea...

tu chiar te-ai chinuit sa formulezi ceva serios la un asemenea subiect si sa intri in psihologia fanilor/hater-ilor PH? weak..

Anonim spunea...

why doesn't she just crawl up and die??!?!?!??!

Anonim spunea...

nu m`am chinuit deloc. ma pasioneaza site`urile de gossip si marketingul, si paris hilton, in prostia ei, sau geniul celor care stau in umba, e o masinarie de marketing.

Anonim spunea...

Nu stiu de ce mi se pare ca prezentatoarea seamana un pic cu cea-al-carei-nume-nu-va-fi-pronuntat (yeah, I hate her....) uitati-va la nas si ochi...