Now our love is sour














Nu stiu daca l-as putea numi dezamagirea muzicala a anului, insa cel de-al treilea album interpolian, "Our love to admire", nu m-a atins in all the right places.

Scale si Rest my Chemistry sunt foarte ok, cu accent pe prima. Restul insa..meh.

Albumul asta ar fi fost superperfect acum cativa ani, pe vremea luminilor aprinse, dar odata servit dupa niste aperitive mai mult decat apetisante, da gres. Baietii nici n-au stagnat, dar nici n-au evoluat. Variante:

- am avut asteptari prea mari
- sunt ei praf
- sunt eu praf
- am depasit momentul interpol
- sunt mai greu impresionabila

Pana la urma nu conteaza care e. Nu-l simt, nu merge. L-am tot ascultat, in spiritul bunavointei, insa nu s-a desfacut nicio floare minunata, imi suna la fel de gol. Iar coperta...of...coperta...ei bine, coperta....i se potriveste. Videoclipul....asisderea.

Senzatia generala: cliseu restructurat, poleit cu mici artificii. Genul care la primul contact pare mirobolant, pentru ca, odata decojit, sa ti se infatiseze dimineata urmatoare cu toate absentele sale. Fara indoiala s-a dorit ceva consistent. Rezultatul este insa, pentru mine, cam apos.

Baieti, v-am iubit sincer. Sper sa ramanem prieteni, parca asa se zice in situatii din astea, ai?

Interpol- The Heinrich Maneuver

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stai ca nu s-a terminat anul. Iar albumul asta e un deseu muzical, desi i-am dat vreo 10 sanse intr-o saptamana. Dar poate dai de Battles - Mirrored, care e somewhat of a rebelation.

Anonim spunea...

Eu propun sa va pansati cu The National - "Boxer". "Close but not cigar!" veti exclama dumneavoastra, dar nu veti avea dreptate.

aquashark spunea...

glad to see you rippin' it apart :)

paralela cu Joy Division se adanceste ironic din ce in ce mai mult.

si aia au inceput bine si apoi au inceput sa cloceasca o gramada de "fillers".

au avut "noroc" cu acel "eveniment" care i-a oprit inainte sa se compromita si mai mult si care i-a transformat intr-o formatie cult (fluturata si acum de urbanii cu nostalgii optzeciste care au auzit si ei Love Will Tear Us Apart pe coloana sonora a "fabulosului" Donnie Darko..)

asa ca Paul stie ce are de facut daca urmareste gloria eterna.. ^_^