Oops, eroare

Oricat de grasa mi-ar fi afinitatea pentru Balenciaga (slurp) si al ei Nicolas Ghesquiere (te salut si te pup),

de la asta




















la asta...





















... si apoi la asta




















e cale lunga. Si mai ales gresita. Moda prost inteleasa. Beyonce e genul Cavalli toata ziua, cu influente LV, Gucci, sau D&G. Genul feminin de duzina, in orice caz. Cu o coada de sarpe purtata drept esarfa, sa zicem.

Chiar nu simt viziunea futurista a unui Crazy in love (sau ce naiba mai are ea pe mtv acum), cantat pe unduiri metalice.

Apropos, o pereche de nadragi din astia costa de la 50 de mii de coco in sus (in cazul de fata probabil au fost de trei ori mai scumpi, daca ne uitam putin la butucii din dotare), si se fac, evident, doar pe comanda. Asta in caz ca va batea gandul sa achizionati 2-3 perechi pentru serile speciale petrecute pe litoral.

4 comentarii:

Diaan spunea...

hai, ca ai prins ideea. iar la beyonce e vorba de atitudine, nu de forme

Diaan spunea...

*e problema

Anonim spunea...

trebuia sa pui o poza si cu rochia pe care a purtat`o cand a ajuns la premiile BET in aceiasi seara, metalica, cu brau metalic, similar cu ce a purtat naomi campbell cand a facut sedinta foto pe strada (cand lucra pt. comunitate cica).

eu de beyonce m`am cam saturat. de claia aia de par, de cantecele asemanatoare, de hainele sclipicioase si de discursul ei interminabil despre "curbele" ei. in domeniul r&b rhianna, my favorite alien, cu fruntea ei cu tot, vine tare din urma. ca si comparatie, ce rochie frumoasa, alba, simpla a purtat rhianna si ce armura metalica, gata sa`ti sara in ochi a purtat calul de beyonce. sa se marite cu jay-z ala odata pana nu i`l fura vreo prospatura de sub nas.

Anonim spunea...

Maddy, poate chiar prospatura de Rihanna. Se pare ca e mereu in preajma ei Jay-Z.