Can you spell K I T S C H ?

N-aveam de gand sa-mi mai bat degetele cu asemenea prostii, insa astazi imi picara in fata ochilor niste declaratii apartinandu-i domnului Gontz, vis-a-vis de isprava cu fantanile colorate, si iefectiv vazui rosu in fata ochilor.

Ca sa stie toata lumea, Gontz este un artist, ca tot e plin internetul de ei, care saptamana trecuta a vopsit apa fantanilor bucurestene intr-un demers inedit pe care dansul il descrie in felul urmator:

"Cu numai 100 de kg de colorant alimentar si cateva ore de munca, am transformat piata intr-un curcubeu si am adus bucurie in sufletele oamenilor."

"Toate materialele folosite sunt in concordanta cu prevederile Ministerului Sanatatii, nu pateaza si nu provoaca efecte secundare. E posibil sa creeze dependenta, dar vom afla acest lucru peste o saptamana, in momentul cand se va duce vopseaua!".

Ce frumos suna "
colorant alimentar", are o muzicalitate aparte, nu? Iar micuta gluma cu dependenta, nu-i asa ca leaga frumos intregul spectacol? Mai lipsea doar un "incearca si tu!".

Ce suflete ma? Ce vieti salvate? Ce destine reunite?

Citez de pe blogul artistului:


"si daca cineva e de parerea ca e urit sau tiganesc cum am mai auzit, ii rog pe ei sa sara data viitoare cu un proiect. bucurestiul are nevoie de cit mai multe astfel de proiecte…"

Sunt de acord, are nevoie. Dar un proiect prost, urat, sau tiganesc, cum am mai spus si auzit, face mai mult rau decat un proiect inexistent. Sau..? (si nu-mi veniti cu teoria aia de progres realizat si prin erori, atata vreme cat se realizeaza etcetcetc)

Oricum, de la mine pentru Gontz:



Asa, si poza e luata de aici.
Si mai multe poze va pot agresa retina pe
blogul asta, adica al lui.

LE: si inca un link savuros despre treaba asta

7 comentarii:

Anonim spunea...

anyone care for skittles?
asta ca sa nu zic "curcubeul plii"

Anonim spunea...

mai bine bagau coloranti chimici. sa fi vazut atunci vieti schimbate pt aurolacii ce faceau baie in acele "fantani". o incantare pt retina sa vezi colorati la propriu pe strada :D

Unknown spunea...

Vai dar ce frumos, NOT. Si am pierdut ocazia sa fac o poza langa ele s-o pun pe Hi5. Damn.

Anonim spunea...

fantana verde din poza arata ca o eruptie de alien slime

Stefan Alexandru spunea...

mie imi inspira JEG apa respectiva

Monica spunea...

ca abia intoarsa in oras am vazut o fantana cu aspect de spirt sanitar...Ok, aflu de la tine ca sunt coloranti alimentari...face asta apa aceea comestibila? si daca da, cum arata intestinele celor ce o beau?
bildibic!

Anonim spunea...

aaa...tinea de arta? Eu credeam ca e o idee debila a primariei

si da, inspira jeg apa aia