Cod galben in toata tara!

Se pare ca asupra tarisoarei noastre amarate se vor abate niste furtunele, de unde si codul galben. Mie codul asta galben mi se pare mai degraba un soi de fashion statement (de ce e galben, care sunt celelalte optiuni - portocaliu? mov? fuchsia? nu merita situatiile de criza un cod negru?!). Pe cod galben n-ar trebui sa ne imbracam cu totii corespunzator? Personal, m-am conformat.

Oricum, de e ploaie, de e vant, ma preocupa in egala masura si starea garderobei mele, de unde si starea de tristete crunta provocata de imposibilitatea gasirii unei perechi de ochelari care sa ma coafeze. Pentru ca in magazine nu se gasesc decat de bunicuta sau de pisicuta bamboo, iar eu ii vreau pe astia (ultra abuzati, la randul lor, dar macar de o alta categorie socio-profesionala). Si ar fi al naibii de bine daca i-as gasi cu lentile negre, mate, si brate verzi sau roz (neon-like, ofc).

Am gasit in doua locuri ceva asemanator, insa fie erau 7 bulioane (chiar nu ma lasa inima, desi portofelul s-ar indura parca, pentru ca lately am fost low-maintenance), fie aveau D&G scris maare pe ei. Adica nu.

Oricum, daca stie careva unde pot gasi ceva asemanator pe teriotoriul Romaniei..

In alta ordine de idei, azi ma tund..la un salon obscur..cred ca ne amintim cu totii ce s-a intamplat ultima data cand am facut asta, asa ca...adio, viata sociala!

4 comentarii:

Anonim spunea...

pfaaaaa pls don`t. ochelari de chloe sevigny si ashlei si mary kate olsen. sunt urati...

Anonim spunea...

ma depaseste cum poti sa spot some kitsch la o fantana colorata si in acelasi timp sa fii in stare sa-ti cumperi asa niste ochelari hidosi. In Eforie Nord in '90 costau cred cam 2 lei, si tot atata fac si-n ziua de azi. dar vezi si tu, poate-i prinzi la oferta aia de 7 milioane

utopic spunea...

cristina, ti-a ramas un rest de caltabos intre premolari

Anonim spunea...

http://www.okazii.ro/catalog/3589764/antichitati-arta/colectii/ochelari-soare-retro.html#div_photo