Pentru fanii Harry Potter



















Nu m-a prins fenomenul Harry Potter, chiar dimpotriva, ma cam agaseaza dar pun asta pe seama ratacirii propriei inocente..sau? Cu toate astea, ma mai izbesc fragmentele din HP, ba chiar m-am lasat pacalita si am vazut toate cele trei (trei sunt pana acum?) filme - ultimele doua pe hbo, in duminici lipsite de ocupatie, ok?

Ma rog, treaba e ca de juma de ora incerc sa aflu, de pe internet ofc, cum naiba se termina mizeria. Cine moare si mai ales, cat de chinuit? Bine, nici nu am rabdare sa cercetez in amanunt, asa ca am cautat si eu ca romanu' lucruri de genul "cum moare harry potter", doar ca n-am gasit nimic. Nimic, frate! Bine ca i-a trosnit acum pe toti solidaritatea. Toti fanii cu izmene imprimate vrajitoreste baga raspunsuri de genul "spoilers are bad, they make you a bad person", "spoilers go to hell", "if you want to find out just read the book". Ce-i rahatul asta frate?! Refuz sa traiesc intr-o lume in care nu poti afla de pe internet daca si cum o mierleste puberul ala enervant. Pentru asta au murit oameni in '54, '62,'89, '07?!

Oricum, de vreme ce nu gasesc nici un raspuns ferm, mi-am preparat propriul sfarsit, cu mana de personaje pe care le mai tin minte:

Ala roscatu mic ia niste zacusca si o boala venerica de la grasu cu dragonii romanesti, pe care i-o transmite cu mult drag lui Harry. Ajung toti la mila lui Hermione care ii ingrijeste pentru o vreme, spargandu-le atent veziculele cu puroi, dupa care se satura fata si le vinde oasele pe e-bay fanilor HP. Cu averea castigata, Hermione pleaca pe o insula exotica, unde isi face viata inconjurata de barbati trasi in diamante. Dar, soc maxim, scoate masca si vedem ca sub chipul dragalas al englezoaicei se ascunde de fapt ................... (completati spatiile, eu una as alege Frodo).

Binele si raul au triumfat!

Iar pentru fetele astea doua, ca poza mai scarboasa mi-a fost lene sa caut, mesajul este urmatorul: la varsta voastra ar trebui sa va drogati si sa descoperiti vama veche, nu sa umblati costumate in vrajitori de 13 ani, ca nicio vraja din lume nu va mai ajuta dupa aia.



Asteptam tristele continuari Eragon.

7 comentarii:

aquashark spunea...

cata incompetenta..

(iti dai seama ca o gramada de oameni rai au raspandit spoilere inca din prima zi de cand a aparut cartea numai ca sa se amuze )

Unknown spunea...

funny cu alea 2

Pandora spunea...

Ba chiar s-a ivit din boscheţi necunoscuţi apariţia cu numarul 4.Şi or să mai apară pînă îşi pierde protagonistu virilitatea.

Diaan spunea...

azi imi place de tine. cred ca o sa te abordez pe mess.
...este groaznica poza care descrie cat de depresiv e blogul tau. asta si era ideea, nu?

utopic spunea...

uh-huh uh-huh uh-huh

Moi spunea...

noroc tot cu mine...mai am un sfert de carte si o termin :D i'll let you know

Giant spunea...

n-ai cautat unde trebuie... erau spoilere disponibile inainte de lansarea cartii... s-au dus glumetzi cu megafoane la locurile de lansare si au... iti imaginezi tu restul...