Robert Isenberg= villain

S-a trezit un nene care scrie pe msn.com sa intocmeasca un top al celor mai ingrozitoare/neinspirate/proaste desene animate (ale tuturor timpurilor?) si, desi nu pare a fi ierarhizat in vreun fel (nu am avut rabdare sa-i citesc preambulul), se incheie cu, nu veti ghici niciodata, o critica adusa celui ce a fost unul din amicii televizati ai copilariei mele: Captain Planet!

poftiti blasfemie:







"And who is responsible for pollution? Is it petroleum companies? Whaling ships? Corrupt waste-disposal programs? Of course not! Only super-villains cause pollution!"

Ba, idiotule, imi aduc aminte foarte clar ca erau si o gramada de povete de genul "nu arunca pe jos, conserva energia etc". Plus ca astea se petreceau acum doispe ani sau mai mult, si chiar nu cred ca era cazul sa sperii tinerii privitori cu scene apocaliptice. Iar super-raii aia nu distrugeau planeta prin puterea gandului, ci erau exponentii unor companii/organizatii nesuferite, cu adepti, resurse, etcetc. Nu cred ca poluarea era pusa pe seama astrelor. Incearca tu sa explici coruptia, de exemplu, unui copil de 6 ani. Hai sa-i facem activisti din frageda pruncie!

"Leave it to a sky-blue muscleman with green hair to save the world -- and teach kids, as an afterthought, to stop littering."

Da ma, sunt sigura ca ne-am fi uitat cu totii la desene animate care infatisau exclusiv stransul gunoaielor. Suna mega palpitant. Aaa, si in fiecare episod puteam sa aratam gunoaie de alta culoare! Da, i think we're on to something.

In concluzie, Captain Planet a fost foarte tare, a atras atentia atat cat trebuia in conditiile date(cine voia sa stie mai mult, putea s-o faca), iar eu personal l-am gasit destul de atractiv, cu tot cu parul verde.

Oare cati ani are Robert Isenberg asta? N-ar trebui ca un astfel de clasament sa fie alcatuit de copii? It's not rocket science, people.

8 comentarii:

Ada spunea...

Si eu fac parte din generatia "Captain Planet" si subscriu la cele de mai sus. Individul are probabil ceva personal cu scenaristul/creatorul/compania care a produs "CP"...
Si, da, cred ca daca s-ar face un clasament de catre cei mici (sau care au fost mici pe vremea CP), altele ar fi scorurile

Anonim spunea...

Chiar, oare se mai gasesc pe undeva desenele cu Captain Planet?
Tin minte ca imi placea melodia de la inceput, ma rog, genericul!

Anonim spunea...

se gasesc pe dc++ si torenti :)

utopic spunea...

se gasesc la mine in biblioteca, ordonate frumos in sertarul cu desene animate

prowler spunea...

in mare sunt de acord cu tine, da' punctu de vedere al aluia e tocmai ca serialu era prea bland si PC, ie. pt copii mici sau prosti.

poti sa fii de acord cu punctul lui de vedere sau nu, da' mi se pare ca unele reactii d-ale tale vin cam pe langa:

"Plus ca astea se petreceau acum doispe ani sau mai mult, si chiar nu cred ca era cazul sa sperii tinerii privitori cu scene apocaliptice." ..si deabia acum este? pe ce baza spui asta?

"Da ma, sunt sigura ca ne-am fi uitat cu totii la desene animate care infatisau exclusiv stransul gunoaielor." ..ai interpretat gresit ce vroia sa zica - ca CP se concentra pe batut bad guys si lasa sfaturile la nivelul 'nu aruncati gunoaie pe jos'

aici nu-s prea de acord cu el, si io tin minte ca era destul de preachy

in rest numai de bine :D

Anonim spunea...

Cand eram mic purtam inele colorate si alergam toata ziua prin casa, influentat de Captain Planet. Chiar am sa caut si eu pe torrente si am sa ma mai uit la cateva episoade :)

Anonim spunea...

:)) eu faceam din canapea naveta mea :P au fost desene foarte faine. chiar ar trebui sa le caut.

utopic spunea...

prowler, la faza cu 12 ani incercam sa spun ca el critica o treaba de atunci prin prisma febrei ecologice de acum, cel putin mie asa mi se pare.

erau doua argumente juxtapuse de dragul economiei.

mai departe nu cred ca am interpretat gresit, oricum apreciez replica ta politieneasca.