Frustrarea numarul 3453622256B#DGH2q5262406

Am hotarat acum ceva vreme sa nu-mi mai cumpar nimic din romania la pret intreg. Daca sunt reduse (pentru ca oricum se reduc de la f scump la scump), mai vedem. Daca nu, atunci nu sunt dispusa sa platesc trei milioane pentru un tricou de acum doua colectii G-sus. Of..ba da..sunt..

Oricum, voiam sa povestesc ca azi am intrat intr-un outlet stone creek pare-mi-se. Printre zeci de lucruri oribile pe care sper sa mi le pot extirpa din amintiri, am gasit un pulover Lee dragut. Nu era fabulos, cum se zice-n targ, dar as fi vrut sa-l iau cu mine acasa. Stiti voi, genul de pulover pe care ti-l tot cumperi de cativa ani incoace, desi modelul variaza infim, pentru ca esti prea marcat de perioada stearpa a pre-adolescentei, cu magazine putine si proaste. Lana, en couer, doua variante: dungi gri-negre sau dungi rosu inchis-caisa.

Intunecata cum ma stiti, l-am insfacat imediat pe cel cu negru, doar pentru a afla ca este cu 50 ron mai scump decat modelul rozaliu. De ce?!, il intreb pe vanzatorul de langa mine. "mhm, asa au venit". Adica anumite culori sunt mai scumpe decat altele? "mhm, creca".

De fapt ce-a gandit conducerea? "bah, asta cu rosu e urat ca dracu, sigur pustii vor sari la cel negru. io zic sa-l scumpim!". Cum sa scumpesti un produs care este identic (model, masura, material, numar de scame, tot)?! Am intrat intr-o cofetarie ca sa ma linistesc (acolo prajiturile care sunt la fel au acelasi pret), dar am nimerit peste o satra de tigani care se indulceau si se pizduiau. Iti cam piere.

Ce urat. Ce tara urata. Ce urat e sa traiesti aici.

6 comentarii:

aquashark spunea...

ma bucur ca ai schimbat poza aceea de sus cu dumnezeu stie ce era.. keep going, u rawk

Monica spunea...

vom afla, de fapt, ca vopseaua neagra e mai scumpa. rau de tot.
e urata si gri tara asta, da:(

Anonim spunea...

Da, nu suna prea bine. De ce nu-ti cumperi de pe net?

utopic spunea...

pentru ca vreau sa pun mana, sa probez, sa cercetez. e ca si cand as incepe sa citesc carti pe net. artificial, adica.

utopic spunea...

de fapt...am avut o perioada threadless, ca mai toata lumea, ca sa fiu cinstita. dar mi-a trecut :)

Unknown spunea...

bah, nici eu nu mai vreau shopping in .ro, asa ca am patit the same shit in ungaria unde o rochie negru cu rosu era mai scumpa cu 2500 ft. decat una negru cu bleumarin :D