Ce s-a intamplat (adevarul curat)

Mesteream la blog acum cateva zile, saptamani nu mai stiu, si am scrantit o setare, nu ma intrebati care, ceva minor, in orice caz. Urmarea fireasca era sa repar dar zbang! in momentul ala pur si simplu nu am avut chef sa o fac. Si, ca sa nu stric imaginea dichisita, am blocat blogul prin cea mai la indemana metoda. A doua zi iarasi n-am avut chef sa repar. Nici a treia. Apoi, in ziua 4, am remediat insa nu am avut chef sa-l redeschid, nu intrebati nici de asta data de ce, nu stiu nici eu. Nu a fost vorba de o criza existentiala sau de-o manevra de pr. Am zis unii si altele ca am facut-o pentru atentie. Se prea poate, dar nu cred ca asta a fost dominanta. Si da, imi place atentia, chiar foarte mult.

Ma rog,pe langa oamenii care s-au simtit jigniti ca nu au primit invite in clubul exclusivist al cititorilor acestui blog, au aparut si cativa "cititori fideli" care ma somau la modul hihi hazliu sa vin inapooi. Problema este ca acei doi sau trei cititori fideli mi-au parut niste limitati si niste porcovani cu care n-as imparti nici macar troleul, asta m-a cam deprimat. Hai sa nu fiu scarba.

Asa, si motivul pentru care declar redeschis utopicul din aceasta seara este ca ma asteapta o zi ingrozitoare, cu doua examene de promovarea carora atarna viitorul meu academic (adica daca ma fac sau nu organizatoare de nunti vip), deci am foarte mult de invatat, refuz sa o fac, asta nu e bine, sper ca nu-mi mai citeste tata blogul.
Sunt foarte bucuroasa insa ca ziua de maine aduce un verdict pe care il voi intoarce either way in favoarea bunastarii mele, dupa vaicarelile de rigoare.

Incerc sa ma gandesc ca de ziua mea, care, fiti atenti, se apropie, o sa fiu in Viena, pe unde n-am mai pasit de la varsta tricourilor cu BSB (pentru cunoscatori). Sper sa depasesc comportamentul mioritic de dat buzna direct in magazinele ochioase dar uneori simt ca sangele asta de tigan e mai puternic decat mine. Sper sa fie frig dar uscat. Ultima data am fost vara si nu mi se parea ca anotimpul coafeaza prea bine orasul. De fapt, cred ca toamna e cel mai frumos aproape oriunde.

Ma tot gandesc ce sa mai scriu ca sa nu invat...A, da, ma gandeam intr-o seara ce enervant e obiceiul oamenilor de a face poze pe unde merg. Ce artificial si nerealist si nedrept e sa iti tragi seva amintirilor de acolo, cand de fapt iese un suc de la dozator. Nu vreau sa continuu pentru ca risc sa devin sentimentala si nu se cade. Beau Red Bull ca am auzit ca asta fac studentii in sesiune. Cred ca mai stau putin si ma culc.

E frig in casa.

9 comentarii:

Anonim spunea...

add to bookmarks once again.

Eugen Suman spunea...

ce bine, ce frumos

Unknown spunea...

nu te stresa cu invatzatul, experinta aa demonstrat ca merge si fara :P

si ca sa ma scot la faza cu pozele, ale mele sa stii ca-s pentru mum & dad

Anonim spunea...

pfiu..

Anonim spunea...

eu era sa promit ca nu mai dau anonime ever! un admirator

Anonim spunea...

mama ce burgheza esti cu escapadele astea in strainatatzuri..

Diaan spunea...

ce proletar anonim!

utopic spunea...

si eu pe voi

Catalin spunea...

At long last...