Tot FCRP SNSPA

Sa continuam.
La Informatica- prelucrare de imagine am avut examen la 10 dimineata. Din motive teribil de subiective m-am trezit la 9, asa ca n-a fost usor sa fiu la 10 fara un minut la facultate. Imi tremurau picioarele de la alergatura insa am avut la dispozitie 50 de minute sa imi revin pentru ca domnul profesor era probabil inca in pijamale. Aceleasi teste care se blocheaza, aceleasi peripetii.
La Creatie publicitara s-au afisat ieri in catalogul virtual notele la un examen sustinut in luna iunie. Domnul profesor, managing director de agentie care vrea sa zgaraie rau, a trantit niste note direct proportionale cu prezenta la curs. Cu prezenta dumnealui. Bine, aici as putea merge pana in ciulini, insa fata gasita ieri drogata in vama veche just stole the show. (si nu, nu sunt frustrata, am luat examenul)

Oricum, mi-a luat 3 ani sa realizez ca sunt studenta la o facultate de relatii publice. Indicii au existat dintotdeauna, iar numarul studentelor care veneau in fuste si margele de PR crestea de la semestru la semestru, dar eu m-am incapatanat sa cred balivernele de acum cativa ani. Era o poveste frumusica, nu mi-o mai amintesc exact...ceva cu publicitate parca...


Hey, cel putin acum stiu sa desenez in photoshop scheme de asezat oamenii la masa.

nu stiu daca voi continua aceasta mini-serie, om vedea..
oricum, povestea merge mai departe cu micutii care vor intra la aceasta facultate de
organizat taieri de mot, nunti si pomeni.

6 comentarii:

Anonim spunea...

cher utopic, indiciul ca esti la o facultate de relatii publice era de la inceput in, hrm, numele infamului loc. si nu dezavua asa locul, ti-ar placea si tie o frapucina la turabo, trust me.

utopic spunea...

numai daca pic pe tura ta

Anonim spunea...

he. o sa ma recunosti, mi se vede sindromul stockholm de la o posta.

utopic spunea...

prefer arhitectura in helsinki

Anonim spunea...

da-mi si mie te rog adresa catalogului virtual... :D

utopic spunea...

nu stiu ce intelegi prin asta. fiecare are o alta "adresa a catalogului virtual", cam ca in viata, nu?