Poze

Ieri mi-a adus o colega-prietena un cablu magic pentru descarcat poze de pe mobil. (of, e complicat, am vrut sa imi descarc pozele pentru ca am telefonul stricat, e o problema de soft, deci trebuie reinstalat, deci voi pierde tot, fatalitate, m-am dus in service, acolo in timp ce asteptam printre oameni urati la chip si la port m-am gandit sa ii trimit prietenei care era cu mine cateva poze via bluetooth, pe al meu il cheama, neinspirat, dinte albastru, dar m-am distrat ca in timp ce telefonul cauta bluetooth-ul prietenei, a mai dat peste vreo cinspe "brazilianu", "sefu tau" si tot asa. Si ei nu stiau ca eu stiu lucrurile astea. Dupa care mi-a venit randul si m-am certat cu baiatul de la ghiseu, yaddayaddayadda am plecat suduind nu conteaza).

Nu prea fac poze cu telefonul, nu prea imi place, nu trimit mesaje multimedia sau cum se cheama, acum cativa ani am pierdut un telefon in care era o poza cu mine in costum de baie, l-am uitat la 4 dimineata (ce vremuri) intr-un taxi si m-am simtit ingrozitor la gandul ca o va viziona alaturi de toti colegii lui intr-o hala puturoasa. Iar eu nu suport sa fiu vazuta de straini in costum de baie sau in orice tinuta care nu acopera cel putin 97,6% din suprafata pielii, chiar sunt pudica, ieri am vazut o fata in leggings din aia ultra-stramti pe buci si mi-a fost rusine sa ma uit la ea.

Oricum, ce vreau sa fac acum e sa pun aici pozele de pe telefon, pentru ca acum le am pe calculator si mi se pare minunat, ca orice inceput..desi nu cred ca o sa-mi fac un obicei din asta, dar acum, acum mi se pare extraordinar ca pozele alea pe care eram obisnuita sa le stiu acolo s-au mutat si pe calculator. Este chiar extraordinar. Voi face un efort mijlociu precizand si datele in care au fost facute pozele:



27 martie, eram in pizza hut seara cu rucsi si lulu,
rucs isi comandase un fel de galuste umplute cu ciocolata, nu mai tin minte cum se chemau, oricum. tin minte ca eram foarte obosita si ca le povesteam cum e la serviciu.















8 aprilie, eram in expirat la ziua nu stiu cui, ma plictiseam ingrozitor, tin minte ca baietii discutau despre viata intr-o tara din lumea a 3-a, un nene de la masa aveam o bratara oribila si nu ma puteam opri din holbat la dansa. o seara nereusita si un unghi nedrept, as spune













7 mai, conferintele de la Olimpiadele Comunicarii cred. m-a durut capul toata ziua pentru ca in sali era un aer conditionat sa ma inghete, era blocata toata circulatia prin zona pentru ca se pregateau de raliu
















9 mai, o zi foarte buna, cu zambete si alte meschinarii. tocmai mancasem pui cu sos de mere si scortisoara. m-am bucurato-intristato-nostalgizat cand am vazut jucariile astea.
















15 mai, eram intr-o cantina neprietenoasa cu Sorana, am mancat ceva cu ciuperci si atat, insuficient, pe pereti postere cu filme de aventura (de inspiratie biblica, vezi samson si dalila). aveam degetul mare de la piciorul stang proaspat betegit si ma miscam foarte anevoios.














29 mai, contrar opiniei generale, nu am o problema cu rozul si culorile pastelate. plus ca toata lumea face poza la albine si la flori. eram in bucataria unui nou loc de prestat munca intelectuala si gandeam lucruri nobile despre femeia care adusese florile.














Mai sunt poze, cu oameni(le voi cere insa permisiunea, pentru ca m-am invatat minte de cand a facut randu caca pe cutia mea postala) si cu lucruri-locuri, dar continuam peste cateva zile. Pana atunci hai pa, ca am treburi importante. Si vreau sa spun ca ma surprinde foarte tare cat imi lubrifiaza memoria o poza din asta amarata. Si ca nu vreau sa aud nimic despre valorea si/sau calitatea acestor poze. Sunt, dupa cum am spus, mici, imi plac, punct

(am dat autofill la ipod pe random si sunt extrem de nemultumita de rezultat)

(incerc de cinci ore sa termin post-ul asta)

3 comentarii:

Anonim spunea...

cantina aceea neprietenoasa cred ca e "impinge tava" din rosetti :)

Alexandru (cel Nou) spunea...

Ti-a spus cineva vreodata ca semeni putin cu David al lui Michelangelo? :)))

utopic spunea...

da, creca aia e.

nu, mai degraba cu halle berry