Of of saracutul of of of

Scrie Manafu: Aseara un cal alb a oprit circulatia pe Calea Vacaresti. Statea in mijlocul drumului nemiscat si privea in bataia farurilor masinilor incremenite pe cele trei benzi ale drumului. Parea speriat, dar in acelasi timp statea drept in fata masinilor. Era atat de slab, saracul... Pacat ca nu am avut o camera foto cu mine.

Imi vine sa urlu. Cum adica pacat ca n-a avut camera foto? Ce rezolva? Punea pe blog o captura a momentului de senzatie? De ce n-a facut ceva? De ce n-a sunat undeva? Bine bine, nici tu n-ai fi sunat mai utopic, nu-i asa? ("unde sa suni, oricum nu se intampla nimic, traim in romania, de ce te iei de bietul om, el a avut suflet si i-a plans de mila calutului" etcetcetc)

Ce rahat, ce poetic. Ce ne mai autosesizam. Ce mai initiem campanii pentru proiectia animalelor, ce mai facem bannere cu labradori rotofei sau motani care rup fotoliul de umflati ce sunt. Ce sarada. Oricum, putea sa-l pozeze cu telefonul mobil, cred ca ne imaginam cu totii ca Manafu are celular cu o camera pricopsita.

Hai sa punem poze pe internet cu problemele din jur, poate intervine cineva mai putin ocupat, mai blond, mai inalt, mai oricum, numai noi sa nu fim.

2 comentarii:

Cristian spunea...

interesant punct de vedere si chiar subscriu pozitiei tale.

da, asa as fi facut. as fi pus pe blog poza. si atat.

calul apartine unor nevoiasi care traiesc in niste baraci sau corturi pe o tarla langa cel mai mare mall care va fi construit in bucuresti.

traiesc acolo de cativa ani si au vreo 3-4 cai. de obicei ii tin priponiti.

Anonim spunea...

papusica, in aceeasi seara l-am vazut si eu. si nu era singur, era cu inca doi. cai. ce sa fac, am sunat la 112. foarte amabili, m-au asigurat ca vor trimite o echipa. a doua zi erau in parcul tineretului. pasteau.