Partea importanta e la sfarsit

Bai, am vazut si eu, ultima, astea:



(made in ro)
ce dragut dragut dragut










le-am vazut pe badbanana, nu pe adsoftw, pentru ca ultimul a inceput sa ma enerveze.









In alta ordine de, Ieri a fost cea mai trista zi a anului 2008. Psihologii britanici au declarat ziua de ieri cea mai trista zi a anului 2008. Conform specialistilor, la aceasta data s-au adunat toate melancoliile: vremea e urata si inchisa, Craciunul e departe si unii inca se mai lupta cu datoriile acumulate in timpul sarbatorilor. Pentru a sustine aceasta afirmatie exista si statistici realizate de-a lungul timpului, potrivit carora cele mai multe sinucideri au loc pe 21 ianuarie, scrie Libertatea, scrie Hotnews.ro.

Deci eram in grafic. Azi e mult mai bine, de fapt de aseara m-am calmat, a fost un drum bun spre casa, s-a luat un rapper pitic de mine (era in puteri pentru ca-si avea amicii langa) si i-am raspuns foarte obraznic, socandu-l, deci, si apoi am trecut pe langa sediul unei banci unde se terminase programul, lumini stinse, pe un scaun statea o tanti-agent-de-paza, care se uita in gol (singura alta varianta era sa priveasca spot-ul bancii, rula pe un tv modern on repeat), de fapt am mai vazut-o si in alte seri, cand se nimerea o melodie mai putin grozava in casti chiar in momentul in care treceam prin dreptul bancii si ma uitam inauntru, uneori vorbeste singura, mai departe, in fata scarii era un maidanez foarte frumos, am coborat si i-am dus oase si l-am mangaiat dupa, asta cu mangaiatul mi s-a parut mandatory in pachetul de "nevoi primare", oase + apa+ putina afectiune pentru un somn mai bun in frig). A, si in troleu am stat langa trei feciori care miroseau foarte urat si nu m-a deranjat, daca asta nu e zen atunci what is.

Azi m-am costumat indie pentru iesirea de care sper sa ma tin, si ma simt oarecum ciudat cu atatea potriveli studiate pe mine, oricum Ramona s-a imbracat mai ok (e clar ca si ea s-a gandit la iesire), are rochie si dresuri groase pe doua picioare care au facut atletism, adica mult mai definite, ferme si frumoase decat ale mele, nu sunt insa invidioasa pentru ca e prietena mea si eu stiu sa fiu buna cu prietenii mei haha. Nu prea e interesant, stiu.

Mai departe, vreau sa va arat o catelusa care isi cauta stapan, am zis ca nu ma mai arunc in cazuri din astea, e ultima data, ultima, zau. Are cam 8 luni si e scapata ca prin urechi de amputarea unui picior spate-dreapta cred, de operatia salvatoare se ocupa Ioana. Deci: toate vaccinurile facute, nu face in casa, plus va fi si castrata pretty soon. Acum poze:



Daca o vreti (mesaj subliminal),
mail-ul Ioanei este

maricica_cfr@yahoo.com










iar nr de telefon

0724381701















Daca nu o vreti, poate dati mai departe un link.













Daca nu dati mai departe un link, eu stiu, poate din nepasare, poate din teama de a nu fi considerati "sufletisti", "uncool", "enviromentalisti", sau "emo", atunci ati castigat un cont pe hi5 si o aparitie in clubbingmag sau ce-o mai fi la moda acum.

2 comentarii:

Anonim spunea...

care-train has left the station..

drull spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.