Rahat (astazi va zic un secret)

O sa ma duc acasa dupa program si n-o sa fac nimic. O sa mai citesc din cartea inceputa ieri (care, in mod stupid, e prima parte a unei carti pe care am citit-o mai demult, asa patesc pacatosii) si o sa ma culc. Inainte de asta o sa ma spal pe cap pentru ca maine seara ies cu Ramona nu stiu pe unde, probabil in jumbo sa ne mai clatim ochii si aerisim creierii, vorba vine, asa am zis si aseara si alaltaieriseara si seara dinainte de alaltaieri si nimic. Imi incarc memoria involuntar cu tot soiul de informatii inutile, bine, pe langa ce mi-a fost indesat de catre "sistem", ma refer acum la prostiile de genul versuri de la melodii de cacat sau date despre grupuri sociale, pe sistemul melrose place, toata lumea cu toata lumea. Banuiesc ca si eu am ocupat cateva memorii, macar in sertarele de "mars vaco", ce dragut si ce nefolositor. Sunt vai de ei tinerii adulti din romania, nu stim sa ne imbracam, nu stim ce merita parale si ce nu si nici nu stim sa gandim limpede si se duce naibii totul, dar na, te tratezi cu dusuri calde-reci, sase luni cluburi droguri si ce mai vrei, viata traita la maxim, intensintensintens e cuvantul pe care-l cauti, dupa aia hop in barlog vreo trei luni, drame inventate si publicate in regim de blogspot eventual, inca doua se duc pe stadiul ala intermediar "ies dar sunt trist, ies oricum din casa, ba chiar ma dau cu parfum inainte s-o fac, dar sunt trist si cu izvoarele-mi secate", o luna esti indragostit si gata, se poate servi (sper ca iese socoteala 6 cu 3 cu 2 cu 1). Si dupa te gandesti "wow, ce viata am, adica, bai, n-o fi ea cine stie ce, dar e cu suisuri si coborasuri, se intampla lucruri, nu stagnez, nu ma plictisesc niciodata, sunt troubled ca eroinele din filmele indie premiate la sundance". Ei, eu zic ca de fapt e o linie dreapta pe care nu vedem miscandu-se nici maca un pixelas sau un paduche. De fapt, nu se intampla niciodata nimic, nici macar atunci cand se intampla. Nu e visare, e prostie, prostie pe genul pacaleala. Cu auto in fata sau fara. De fapt, nu am chef sa scriu despre nimic si, cum nu sunt obligata s-o fac, zic pa.

Incep sa cred ca am cel mai bun blog din Europa de S-Est.

(faza din postul de mai jos era ca mie mi se pare mai frumoasa aia din dreapta si am vrut sa vad daca si in cazul asta parerea mea este cea a unei elite ofc minoritare)


You are hardcore, you make me hard. You name the drama and I'll play the part. It seems I saw you in some teenage wet dream. I like your get up if you know what I mean. I want it bad. I want it now. Oh can't you see I'm ready now. I've seen all the pictures, I've studied them forever. I wanna make a movie so let's star in it together. Don't make a move 'til I say, "Action." Oh, here comes the Hardcore life. Put your money where your mouth is tonight. Leave your make-up on & I'll leave on the light. Come over here babe & talk in the mic. Oh yeah I hear you now. It's gonna be one hell of a night. You can't be a spectator. Oh no. You got to take these dreams & make them whole. Oh this is Hardcore - there is no way back for you. Oh this is Hardcore -this is me on top of you & I can't believe that it took me this long. That it took me this long. This is the eye of the storm. It's what men in stained raincoats pay for but in here it is pure. Yeah. This is the end of the line. I've seen the storyline played out so many times before. Oh that goes in there. Then that goes in there. Then that goes in there. Then that goes in there. & then it's over. Oh, what a hell of a show but what I want to know: what exactly do you do for an encore? 'Cos this is Hardcore. (hai sa grefam si pe asta ceva, eu zic ca se poate trai din ea doua luni, pe putin)

3 comentarii:

Anonim spunea...

mie mi-e dor de bostina si de oprita ca i-a dat nea gigi la dinamo. ce panarama mai faceam cu ei in mansarda lu' jumbo.. eeepa!

Anonim spunea...

dreapta este alegerea fireasca,nu e nevoie sa gandesti,vine din instinct!;)

drull spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.