Am intrat in luna februarie














ma doare burtica.

am avut un week-end greu. am primit flori foarte frumoase, cu verde, alb si galben. mi-am cumparat niste tenisi din catifea albastra(iknow), incomozi rau si un pic mari dar nu m-am putut abtine. de fapt, daca stau sa ma gandesc, mi-am cheltuit tot salariul in week-end-ul asta. tocat tot. am luat un cadou inspirat, mers la party, era acolo si prietena noastra designer-de-ocazie, m-am comportat civilizat, nu am scuipat, nu am marait, nici n-am indurat. s-a dat startul la roblogfest, astept scandalurile si petrecerea, unde voi incerca sa merg incognito (de parca ar fi posibil).

in rest..planuri planuri si durerea de burtica. tenisii aia sunt cam indie-fancy asa, dar o sa-i calmez cu niste haine mai ponosite, o sa arate bine. mi-as dori sa nu mai primesc cadou bijuterii. imi plac, dar nu port. astept cu nerabdare excursia peste hotare. a, sper ca si pe voi va amuza blogurile agentiilor de publicitate. in afara de chestio, ofc. aia de la mccann au joculete de genul "joi mai goi", get it? eu sunt creativ, tu esti creativ, ei sunt creativi, noi suntem in cacat. si am mai citit pe un blog sfaturile uneia din adv care se apleca asupra cazului atat-de-intalnit al unei cititoare care-si doreste sa intre in publi. si venea cu din alea grele "bai, chiar daca pare super glamuros (dupa cum reiese si aici, pe blogul meu urban si cool), sa stii ca e foarte greu si solicitant, think twice".

imi doresc foarte mult sa treaca valul asta, desi vad ca dureaza de cativa ani incoace si se tine bine. adica pe de-o parte avem design, cercei din lut si metropotam, iar pe de alta it si cofetar. si deasupra tuturor adv. scris cu aur si piersici (bine, stilizat totul, arata frumos)
si bineinteles ca daca scriu lucrurile astea sunt anti si rebela frustratica. pentru ca ne intoarcem la teoria rejectilor cu pareri diferite si abuzuri sub plapuma.

mi-a mai trecut burtica si acum zambesc pentru voi. si s-ar putea sa am un bilet in plus la the cure dar daca va fi asa o sa-l vand pe bani buni pentru ca nu cunosc pe nimeni care sa-l merite 101%, exigent like.
ma amuza foarte tare sa scriu asa dezordonat anarhie pe hartie. he hee ce ti-e si cu tineretea asta, vrei sa xperimentezi xperimentezi xperimentezi! (tot l-am spart in paragrafe, era prea de tot sa nu fi)

in imagine o poza care-mi place

L.E. reactie la cald
d: pe mine ma amuzi
d: dar sunt sigura ca majoritatea nu inghite genul acesta de a ... fi... scrie...
d: doar iti dai si tu seama, din commenturile pe care le primesti

:((
:D

8 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
drull spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

[This comment has been removed due to a copyright claim by the Church of Scientology]

Anonim spunea...

Interesant blog,o sa-l urmaresc,desi am impresia,la prima mana,ca e tare ciudatel.Bafta

Anonim spunea...

...si la un moment dat am si iesit din ea...

Anonim spunea...

va jur ca era moarta cand am ajuns acolo.