Inca o treaba

Mi-e sila sa comentez, dau c/p:

In 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta. Imaginile de mai jos sunt facute la galeria de “arta” despre care vorbesc. Acum, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul de mai sus era arta si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008. Pentru a impiedica acest lucru, semnati petitia online pentru cei care nu cred, iata si poze

16 comentarii:

Anonim spunea...

huh? wtf? :<

daca si asta e arta asteptam cu interes asa ceva: electric retard (NSFW)

Anonim spunea...

am citit si eu stirea asta si nu inteleg cum de nimeni nu a luat atitudine. asa cruzime nu e arta, indiferent cum o privesti.
m`am saturat de toti artistii astia neintelesi, asa pot baga si eu 2 cocosi intr`o cusca, ii las sa se bata pana la moarte si zic ca asta e creatia mea "lupta pentru supravietuire", wow ce original. :-/

le petit mouton spunea...

eu cred, dar ma indoiesc ca o salcie ca o petitie online in care lumea se semneaza Jenica 4You poate sa spuna ceva

Junkymouse spunea...

dupa cum a spus si manafu, iti este rusine ca esti om

Anonim spunea...

sa vina artistu ala si in romania sa deschida cat mai multe expozitii dinastea, poate mai scapam de maidanezii astia nenorociti care musca oamenii. cine o sa sara sa comenteze la ce am zis, sa ii ia acasa sau sa taca din gura.

utopic spunea...

sa te duci tu sa dai publish comment pe blogul ma-tii

drull spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
drull spunea...

Era arta adevarata daca artistu_lu_peste se lega de un calorifer si se infometa+inseta singur. Aia ar fi fost arta adevarata, iar Drull ar fi platit sa-l admire pe idiot! Arta cere sacrificii ffs!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

de ce nu lasi fata oamenii sa se exprime?

Anonim spunea...

visez ranjind la ziua in care domnisoara utopic o sa fie muscata de un caine maidanez fara aparare si speriat evident de atatia oameni rai care trec pe langa el. ar fi frumos sa te muste de fata eventual si sa ramai cu o cicatrice toata viata. asa, din dragoste pentru animale. (cei mai prosti oameni din lume sunt cei care nu stiu sa isi sustina ideile intr-o disputa si se apuca sa injure)

Anonim spunea...

oh hai!
im in ur blog peeing on dogz picturz ^^

utopic spunea...

aici sterg ce vreau. nu v-am chemat eu. voi veniti.

cei mai prosti oameni din lume sunt cei care isi consuma energia, vitala, dealtfel, in dispute interminabile cu persoane incompatibile si rau intentionate. stii si tu, stiu si eu, ne putem contrazice pana maine, face fata fata, dar n-are chef. imi pare rau daca asteptai mai multa atentie.

cicatrice = sexy!

poke, a venit primavara.

drull spunea...

Si Drull viseaza ziua in care un anonim , mergand pe strada va fi injunghiat/pocnit/impuscat, eventual in fata (ca sa lase cicatrice), de catre un alt anonim fara aparare si speriat, evident, de oamenii rai. Respectivul anonim, probabil, se va duce acasa, unde isi va infometa+inseta familia pana la moarte si eventual se va sinucide fiindca , evident, din nou, oamenii sunt rai si ar putea injunghia/pocni/impusca alti oameni. Teoria batului de chibrit_ justitiarul: nu omoram/chinuim animale fiindca musca/urla ,ci pentru ca putem

Anonim spunea...

O fetiţă a murit sfâşiată de câini pe un maidan de la marginea Constanţei. stiu ca iubitorii de caini o sa ma injure si o sa ma ameninte cu moartea, dar iti propun un exercitiu de imaginatie domnisoara utopic: daca i se intampla asta copilului tau, ce gandeai, ce simteai? eu nu sunt pentru chinuirea lor, dar as vrea sa dispara pur si simplu, sa fie eutanasiati cumva sa moara intr-un mod placut.

Anonim spunea...

vai ce comentarii a scris 'anonim'... nici eu nu agreez cainii vagabonzi si consider ca ar trebui eutanasiati, dar una e sa injectezi un caine si sa`i provoci o moarte fara chinuri si alta e sa`l lasi sa moara de foame si sa mai ai tupeul sa numesti asta "arta".