Partener virtual-iluzie sau nu?


Autor

Mesaj

lili05



Mesaj privat


Prea multele pretentii cerute de la tine pt a corespunde cautarilor ajung sa te descurajeze. Ce ar trebui facut pt a nu suferi dezamagiri, deziluzii ?
Am accesat de citeva ori rubrica de matrimoniale.
Nu cautam un sot neaparat, culmea! Nu aveam un tipar anume in minte, nu il 'vizualizam' cum ar trebui sa fie... Poate de aceea nu mi-a reusit demersul, poate de aceea am discutat de multe ori cu cine nu trebuie. Fara a avea in comun nimic decit dorinta mea, doar atit-dorinta mea de a fi cu cineva, un om bun, un om sensibil, un om sociabil,a fi prieteni macar... nu am cistigat decit cel mult experienta.
Nu am intilnit pe nimeni asa cum credeam ca va fi, dar mi-am dat seama cum nu as vrea sa fie...si cum nu as vrea nici eu sa ajung in urma incercarilor nereusite.

Daca fiecare s-ar vedea pe el, atunci sigur nu ar desconsidera pe altul ca nu are un fizic de exceptie, un corp de manechin sau o vila/casa de 'n' nivele!
Nimeni nu e perfect, suna o zicala. Sintem oameni, avem calitati si e bine sa le stim, sa le declaram ,dar avem si defecte. Nu cred ca e bine sa vorbim intr-una doar de calitati, de ce ni se cuvine, fara a mentiona nici un defect, fara a darui noi mai intii ceea ce dorim a obtine. Aceasta este 'regula de aur' enuntata in crestinism.
Stiu ca e greu, dar maturizarea trebuie sa produca odata!


Postat: Miercuri, 19 martie, 2008 15:24:12

2 comentarii:

Anonim spunea...

tu chiar crezi ca citeste cineva mizeria asta?

wealldo spunea...

ne plac mizeriile