Twitter rimeaza cu bitter

ce se intampla pe twitter? cine sunt oamenii aia? de ce ti-ai face asa ceva? de ce ai urmari in felul ala ce face altcineva? pareri, glume, marturisiri, drame. nu inteleg. stardust a fost cu siguranta un film bun. film haios :) a ba nu, un film fun

inteleg linkedin (paine), inteleg myspace (muzica), inteleg chiar si hi5 (window shopping). dar twitterul ma sperie. pentru ca, spre deosebire de alte bube, asta pretinde ca "ne conectam unii la altii". ca ne bem cafeaua in acelasi timp, in porturi diferite, ca ne citim ziarele la 4 minute distanta, ca berea are spuma peste tot si ca facem toate lucrurile astea in timp ce ne updatam propriul profil sau il monitorizam pe al altuia. ca ne demonstram viata plina. numai vieti pline-ochi acolo.

adica varati in aceeasi priza-mama-grasa, care ne alapteaza dar si stoarce. stau mult pe internet, etcetc, imi place, folosesc destule unelte ca sa-mi fac viata mai usoara pe aici dar..twitterul mi se pare nu inutil, ci sick. e ca si cand mergi la un concert dar esti prea ocupat sa-l traiesti acolo pentru ca faci live blogging sau filmezi, asa ca savuratul ramane pe mai tarziu, cand vom fi apasat play.

in stilul meu original, personal si diferit, twitterienilor nu le transmit sa iasa mai des afara, ci sa ramana cat mai mult inauntru :)

atasat, doi oameni care nu cred ca au twitter (ma risc); am scris mai ordonat ca sa impun extra-respect.
p.s.: bine, acum sa nu va raportati la zapacitii de mai sus, ca ei traiesc un pic intr-un viitor fara rosu, galben, albastru.

12 comentarii:

Anonim spunea...

aia doi arata ca o voma

Anonim spunea...

sunt cam prea foarte frumosi

Anonim spunea...

hai romania!! luptati, luptati, luptati si castigati!

Anonim spunea...

he he, eu mi-am facut pt SMS gratis.

Anonim spunea...

orice haine as pune pe mine, arat mai rau decat oricare dintre ei. arat mai rau ca o voma. huh.

Anonim spunea...

FLEOSC

utopic spunea...

ei ce sa-ti povestesc

wealldo spunea...

http://twitter.com/robotor

Anonim spunea...

cum apare o chestie, cum sar toti ca oile si isi fac cont fara sa se gandeasca daca le foloseste la ceva. probabil e un fel de sindrom al omniprezentei pe internet. daca nu ai cont peste tot nu existi. se vor un fel de zei.

utopic spunea...

uite la asta nu m-am gandit

Doamna Brebenel spunea...

"hehe, diseara vine la karate si sefu' :P Mai avem un dir. gen, un boxeor (my bro) si (un viitor instructor international, care e maestru ):D"

utopic spunea...

aha, te-ai prins