Dragii nostri,

Suntem onorati sa va scriem dumneavoastra, celor care ati muncit intreaga viata si ati facut atatea sacrificii pentru ca noi toti sa o ducem mai bine. Scrisoarea aceasta vine din dorinta de a va strange mana, in semn de respect pentru ceea ce reprezentati: o generatie care ne-a invatat ca prin munca cinstita si prin rabdare se poate invinge un intreg sistem.

Desi 1 octombrie este ziua oficiala a celor varstnici, este regretabil faptul ca foarte putini oameni de varsta inaintata au parte de o vorba buna sau de sprijinul celor mai tineri.

Noi ne propunem sa va fim alaturi nu doar azi, ci in fiecare zi. Ne propunem sa muncim pentru dumneavoastra. Vrem sa folosim experienta pe care ati acumulat-o in folosul tuturor cetatenilor din cartierul nostru.

Cinstea si bunul simt sunt valori din ce in ce mai rare in ziua de astazi. De aceea, e nevoie de sfatul si indrumarea dumneavoastra, mai ales pentru cei care va reprezinta interesele in institutiile statului.

blablabla

Va dorim sa va bucurati de ziua celor varstnici impreuna cu copiii si nepotii. Va incurajam sa va pensionati si grijile, sa va bucurati de viata si sa le lasati in seama noastra pentru ca pe noi va puteti bizui.

semnat, niste candidati.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stati linistiti: ne revansam murind inaintea voastra.

utopic spunea...

de ce nu ma mira

Anonim spunea...

psst, iti curge vena..

Anonim spunea...

caca de capra