COSMODILEMA

VINERI M-AM TREZIT SITUATA INTR-UN PATRAT APARTE. MAI PRECISA, AM FOST SI AM TRAIT ULTIMA ZI A UNUI FESTIVAL DE LITERATURA PENTRU CA, SESTIE, EU NOULUI II SPUN DE CE NU. INVATURILE CULESE IMI PERMIT SA VI LE SINTETIZEZ CA POATE CINE STIE INTR-O ZI VETI UMBLA SI VOI IN CONDURII MEI. ASADAR:

CUM SA FII PRIETENA UNUI SCRIITOR

ZECE SFATURI UTILE


1. BAI, ASCUNDETI APA CA MERGEM LA SCRIITORI

2. CREDE SI NU-I CERCETA STILUL VESTIMENTAR. VESTA NU-I DOAR PENTRU UNELTE DE PESCUIT, LASA PREJUDECATILE. IN SCHIT VARI INTAI CAPUL, PE URMA SUFLETUL, AICEA INVERS PROCEDAM.

3. CUMPARA-TI O IE SI LASA IN URMA TA SENZATIA UNUI WEEK-END DE LECTURI LA, SA ZICEM, VADU. RIMEL&CO EGAL DESERTACIUNE.

4. FA UN COPIL SI OFERA-I O SEMNIFICATIE. IN LOC DE THEO INCEARCA TEOFIL, IN LOC DE OANA RECOMAND SMARANDA, CATINCA, MAYTREI. TEO TEO TEOFIL VIN' LA MAMA!

5. IA-TI UN DICTIONAR DE BUZUNAR DE SINONIME

6. IA-TI SI UNU DE NEOLOGISME (DE ANTONIME N-AI NEVOIE PENTRU CA NU-L VEI CONTRAZICE IN VECI DE-A PURUREA SENIN PELIN SUSPIN VENIN ALGOCALMIN VAGIN)

7. INCEARCA SA NU RAZI CAND, SARIND PRAGUL CRITIC +40, INCA PRIMESTE SPASIT TELEFOANE DE GENUL "DA MAMA, DA, SUNT LA O ..ADUNARE..DA MAMA, VIN ACASA. NU MAI STAU MULT MAMA, VIN ACUMA"

8. FA PHA AMOR, NU DRAGOSTE, NU SEX, NU PORCARIA AIA

9. NICIODATA, AND I MEAN N I C I O D A T A, SA NU OMORI FIORUL ACELA LA EL. (MA REFER LA ASTERNUTUL GANDURILOR PE SUPORT)

10. TACI. MULT. TACI ZAMBIND.


POZA DE AICI

Niciun comentariu: