EROARE DRAGA,PENTRU CA PE ADEVARUL NU POT COMENTA DIN MOTIVE INCERTE, POSTEZ AICI CEL CE VA FI FOST APORTUL MEU LA DILEMA.


12 Nov 2008, 00:58
ioan (website)
Biserica LSD
Draga Utopic, dupa cum vezi oamenii sunt interesati din ce in ce mai mult de sufletele lor, lucru care ii face sa uite de unul dumnezeu si sa aleaga calea vrajbei. Pacatul genereaza pacat, la fel cum link-urile duc catre alte lumi virtuale, la fel de pervertite ca si aceasta aici de fata. Inca o dovada ca visele, stiinta, chimia si biserica trebuie sa se reuneasca cat mai curand, intr-o dogma cu mesajul scurt, dar precis, al unui timbru.
raspunde la comentariu

RASPUND

14 Nov 2008, 12:36
utopic (website)

Eroare Draga
Nu e nici locul, nici ora. Aseara m-am reunit cu fratii nostri in cuibul lui Gandhi si port inca in mine samburele rotund al Schimbarii. Clipa se apropie..mai e putin, mai e foarte putin. Pana atunci insa Lucrarea noastra trebuie sa ramana ferita de ochi sangeriu-luciosi. Nu uita ca armele noastre sunt perseverenta rabdarii si chimia sufleteasca a credintei. Asa ca rabda, rabda inca un strop, te asigur ca bunul Albert nu si-a intors privirea de la noi. Iar de, in precalatoria ta, vei intalni obstacole, intoarce bland si celalat brat. Iminamin.

ps: atasez un caz tulburator
raspunde la comentariu


AH, SI SA NU UIT SA CITEZ SURSA.

Niciun comentariu: