PIGTALES


PENTRU INCEPUT: I AM NOT NICE.MIE-MI PLAC FEMEILE CUTIT, NU FEMEILE BATISTA. SA FACEM, VA ROG, DIFERENTA INTRE CEAI SI SIROP. O LINGURITA DE ZAHAR, NU ZAHAREL, ESTE SUFICIENTA. CA O BOARE DE CANAL, SENSIBILA PANA IN CAPATUL ROTUNJIT AL UNGHIEI, GINGASIE LA CUTIE DE SUPA ASIATICA 5 RON INSTANT. CU PLICULETUL CONDIMENTAT CE FACEM, IL DAM PRIETENILOR IMAGINARI?

IMI PARE RAU CA JIGNESC DAR N-AM INCOTRO TREBUIE SA MA PASTREZ. CAND TOT BUCATICA ROZ DE CARNE O URMARESTI, DE CE S-O IEI PRINTR-O INVALUIRE SENILA. SAU URSULETII STRANSI LA PIEPTUL CALD NU AU ORGANE GENIALE? EI PE UNDE FAC PIPI CA DE CURCUBEU? MAMA, SARACUTII.

VREAU OAMENI ABOVE THE LINE. CAND IMI PLACE CINEVA, SE VEDE. DACA NU SE VEDE, NU INSEAMNA CA-TI TREBUIE DIOPTRII MAI MARI. NU MA MAI TRAGETI DE SIRETURI CA VA SPANZUR PISOIASII CU ELE.
DE FINAL: I AM NICE, BUT NOT TO YOU.

8 comentarii:

Seagull spunea...

pe buna dreptate :)

perfidius smith spunea...

i salute SANYO generation!

casanova cat spunea...

0.5 ron era supa (daca umbli cu 5-uri că pe drept crecă are 1 ron). nu 5 ron. 5 ron e un pachet de ţigări. dar tre să cedezi nişte common sense ca să te poţi snobări (intelectual desigur).

i am not generally nice. i am trancheé

Anonim spunea...

cu alte cuvinte casa novacat e h8er :>

p.s: perfidius is not dead, yay...

pipi s: si goooool

casanova cat spunea...

( mă refeream la all-caps. ştiu de ce e şi îmi mângâi barbişonul zicând "da, deştept," dar e supersuperfluu şi ffenervant. nu, nici capcha nu-mi place.)

(hatecâţ)

Anonim spunea...

acum si tu... trebuie sa comentezi tu tot...

casanova cat spunea...

păi eu comentam o singură chestie la un singur post. te simţi ameninţat?

Anonim spunea...

amin dintzat. sau cum te-ai atacat...