SPIRITUL TIMPULUI E MORT

CRIZA CA CRIZA, LASA ASTA, ZI MAI BINE CUM DAM UN ENLARGEMENT LA COCK-UL CREATIV CA-I VAI DE MAMA SI DE STELELE LUI

PENTRU CA-MI PLACE SA-MI FAC RAU, NU RENUNT LA VIZITA ZILNICA PE IQADS* FEREASTRA RAMANE DESCHISA DIN CE IN CE MAI PUTIN, DOAR CA, ASA, MAI CAND O FI LUNA PLINA, CHIAR MA OPRESC SA VAD CE DOAMNEIARTAMA MAI MISCA SI MAI ALES PE CE RITM. LAMBADA, ANYONE?

VOUA INCA VI SE MAI PARE AMUZANT SA RADEM DE MANELE?

SA LUAM NEOGEN.

O DAR SIMT CA MI SE URCA SANGELE LA CAP.

CAND NU STII PREA BINE CE ESTI (SAU NU ESTI MARE LUCRU) INCEPI SA ZBIERI CE NU ESTI. OK, AU FACUT-O SI CASE MAI MARI, DOAR CA AU FACUT-O BINE.

NEOGEN PROPUNE NISTE "MICROEROI". PARCA AU MAI PROPUS SI ALTII. PARCA SATIRA ASTA ISTEATA, PE CARE-O BAGAM LA INAINTARE DE, CAT SA FIE, 2-3 ANI DEJA?, E TOTUSI DESTUL DE IEFTINUTA. VETI SPUNE, O, DAR IN FELUL ACESTA IMPUSCAM DOI IEPURI. FACEM SI TREABA SI MAI SI EDUCAM, ASA, UN STROP, CONSUMATORU NOSTRU CEL DE TOATE SPUZELE, NENICA. SI NE MAI SI DISTRAM NOI CU NOI IN BIROURI. AVEM IN TARGET COCALARI SI PROPUNEM O CAMPANIE CARE FACE MISTO DE COCALARI OMG WE'RE SO SECRETELY WITTY AND IRONIC SO FUCKING OPINIONATED SO RICH SO VERY VERY RICH

SI-TI FACI RETEA SOCIALA FRATE DECI SE PRESUPUNE CA TE PREOCUP CONCEPTE ABSTRACTE PRECUM INTERNETUL NEW MEDIA ALL THAT SHIT DAR ITI DIFUZEZI SPOTURILE PE TV CA DOAR WWW-UL NU E OFERTANT, O, NU!, E UN SPATIU STERIL

SI NU ERA FRATE ASA ACUM UN AN, DOI, CAND MAI ZVACNEA CATE CEVA, CATE-O SCAPARE, CATE-UN LICAR. DE CE-AM LUAT-O ASA LA VALE? DE CE ALIMENTAM CU ATATA POFTA INCULTURA CARE ORICUM E LA TOT PASUL? DE CE SERVIM DREPT CONSTANT REMINDERE? CA SA NE URCAM PE MESE LA GOLDEN DRUM? CA SA NE CRACIM MULTUMIREA IN CAMPAIGN?

M-AM SATURAT SA MI SE SPUNA DE CE M-AM SATURAT. VREAU SA VAD SI EU UN SPOT FRUMOS SI ELEGANT (DA, EXACT ASA, SI FRUMOS, SI ELEGANT. SI DESTEPT.), HAI, EDUCATI-MA CU ALA, N-ATI VREA? NU SUSTIN CA SUNT MAI BUNA SAU MAI CREATIVA, E CHIAR FOARTE POSIBIL SA FIE INVERS, PROPUN DOAR O SHIFTUIRE, CA PARADIGMA ASTA E SOI RAU, ASCULTATI-MA PE MINE.

SI, APROPOS, MICROEROII, DACA VRETI VOI NEAPARAT SA CREDETI IN EI, O ARD PE FACEBUCI. NEOGEN ERA INAINTE CLOACA DE SAPUNARI. PUNE-LE ASTORA IN FATA OPTIUNEA UNEI REVOLTE LA PLIC SI VEI OBTINE O SOLUTIE LICHIDA NUMA BUNA DE MASAT ORIFICII CATRE CAMERE PUSTII.

EXECUTIILE'S AICI.

IAR STRAIELE NEOGEN SUNT APROAPE ACELEASI PENTRU CA MODELUL PROPUS, PE CARE-L BANUIESC SI EU C-AR FI FOST TARE, CA AIA DE LA CAP RAREORI BAGA MIZERII, NU S-A PUTUT IMPLEMENTA.

NU S-A PUTUT
NU S-A PUTUT
NU S-A PUTUT

FRUSTRARI CAPRICIOASE DE PUBLICITAR? I THINK NOT. STII, AS VREA SA FAC TREABA, DOAR CA NU ORICE FEL DE TREABA. NU SA SCHIMB LUMEA DAR NICI S-O MANJESC FRATE. NU SA AJUNG LA CANNES, DAR NICI INTR-O GHENA DIN BERCENI. NU MEGA ASPIRATIONAL DAR NICI SA LEG BOLOVANI DE PICIOARELE OAMENILOR, ORICUM DERUTATE.

SI STIU CA NU E ATAT DE SIMPLU, CA INTERVIN UN MALDAR DE ALTI FACTORI, CA SUNT CLIENTII CUM SUNT, DAR BAAAAAAAI LET'S CUT THE CRAP, FIE NUMAI SI PENTRU CA SI ASTA E DEJA RASUFLAT.

*LOC PENTRU AL CARUI COLECTIV NUTRESC UN PROFUND SI DE NETAGADUIT DISPRET DAR HEI CE POTI SA FACI DACA-I CAM SINGURUL. CU O PORTIE DE IQADS, UNA DE METROPOTAM, SI POATE DOUA-TREI BLOGURI CAZUTE IN DIZGRATIE, POFTA DE INTERNET E DATA DISPARUTA.


N-O FI TOCMAI INCA MORT DAR PREA II BATEM CUIE LA COSCIUG.
POSTUL ASTA NU LE SCOATE, DE FAPT, NU FACE NIMIC.
AM VRUT DOAR SA STITI CA VA VAD.

8 comentarii:

Bogdan spunea...

http://www.cotidianul.ro/publicitatea_nu_va_muri-43774.html

de la moscova, ca e frig si gandesti mai bine

utopic spunea...

spasiba, il citisem la cald in april.

imi trece pana maine. si daca nu ce daca.

and this, doing this, circles and squares, is my main skill.

Bogdan spunea...

mergi pe 'daca nu ce daca', poate iese ceva constructiv

utopic spunea...

no, I don't think you could

you don't have the will or desire to do it

you sort of stumble through things with an airy amazement that is similar to desire but not quite it

[...]

otherwise you're left in between two states

neither ever able to explain the other

you talk too little

and that's a big turn-off


BECAUSE I'M ALWAYS TIRED
AND I HAVE TO GO

asta aseara.
si azi dau de-o chinezoaica ochioasa pe flickr care-si scrie la profil

Always bored, always busy..Strange.

SO I NEVER ACTUALLY DESPAIR

Bogdan spunea...

deconstruct that

carlito tevez spunea...

vai ce-mi place cand se porcaiesc posesorii de Mac!

huo burghezilor! abia astept sa va scoata criza economica pe soseaua de centura..

Anonim spunea...

am si eu bricheta ca aia din poza ta, si urla ca nebuna la mine

utopic spunea...

de unde o ai?