SAVE OR CANCEL CANCEL CANCER CAN CER

2 NOAPTEA, IN FATA PORTILOR INALTE DE FIER SI-NCA CEVA ALE SENATULUI. PRINTRE GRATII SE PRIVESC UN PAZNIC SI 3 TINERE IMBRACATE MISTO. PE GENUL MODERN. UNDEVA IN COLT, UN BAIAT CU O PLASA NEAGRA ELEGANTA DE CARTON. "AU OPRIT ASTIA INTRAREA LA PARTY", MI SE SPUNE. O SUN PE ADA, FA CEVA. STAI CA INCERC, E SUPERHOAS, STAI ASA. LA POARTA SE STRANG OAMENII. PAZNICUL RASPUNDE UMIL INSISTENTELOR ARATANDU-NE CA E FILMAT, NU POATE, EL AR VREA, DAR NU POATE. MA UIT LA TIPA ROSCATA DIN FATA MEA. E IMBRACATA INTR-O BLUZA ROSIE SI O VESTA PE DEASUPRA. PRIN DECUPAJUL DE LA SUBRAT AL VESTEI SE VEDE O FASIE DE PIELE, CA O FELIE DE PEPENE GALBEN UMPIC NEFACUT. SIMT CA-MI INGHEATA OCHII. PANA LA DESCHIDEREA PORTILOR TIMPUL SE DUCE FARA SA-L MAI VAD. TREC MECANIC DE ELE SI-MI DAU SEAMA CA MA BUCUR. SUNT PE ALEEA AIA MARE PIETRUITA, DREAPTA, UN CASOI DIN CEARA, PE STANGA, CAMP SI CEATA. FRIG DIN ALA MOSCOVIT. INCEP SA ALERG SPRE INTRARE SI VIVIANA MA OPRESTE STRIGAND "NU FUGI CA ASTIA TE IMPUSCA!". BLOCATA, TREC CATEVA SECUNDE PANA SA-NCEP SA RAD. ERA O GLUMA. TUSESC IN CONTINUARE.

INAUNTRU MA ASTEPTA CEL MAI GROAZNIC TRIP.

img by tudorene

7 comentarii:

Delice spunea...

trip bun sau prost? groaznic could be positive....:D

Anonim spunea...

...vad ca defapt sunt etalate niste pseudo veleitati de scriitor ... pardon scriitoare .. despre ... nimic .. adica nu vad relevanta acestui post cu evenimentul ... draga domnisoara scriitoare !

utopic spunea...

aici imi etalez cel mult nurii, de care se zvoneste ca ar fi peste media palpata

pe blogul meu fac fix ce vreau eu
de poftesc, pot sa ma joc chiar si de-a hipioata

ca tu ai dat click de pe freshgoodminimal pesemne, si te asteptai sa gasesti o cronicuta a evenimentului scrisa in termenii agreati de capacitatile tale, nu e preocuparea mea, ci mai degraba teapa dumitale.

ca nemultumirea a fatat aceasta frustrare, e, mai departe, omenesc.

voi fi la randu-mi umana si, ca sa-ti confirm ca n-am veleitati dintr-acelea, nici macar pseudo, iti urez banal colocvial sa te duci in madama ma-ta, draga anonimule, adica.

sARTer spunea...

preafericitelor, luminata va fu calea si seara. stai la poarta raiului, da stii ca face cat 10 porti deschise la arenele iadului. dnb-feri

Anonim spunea...

the uncommon one.. the perfect thermos bottle for my likes and dislikes.. real plums in an imaginary cake

utopic spunea...

Deliver me from Swedish furniture.
Deliver me from clever art.
May I never be complete.
May I never be content.
May I never be perfect.

Anonim spunea...

a frame without a glass / a glass without a frame