IF I CAN'T

LASA VITRINELE, AIA FRUMOSI SUNT DIN CE IN CE MAI PUTINI DAR DIN CE IN CE MAI FRUMOSI. INAINTE MA UITAM DUPA INTERESANTI. DAR OAMENII INTERESANTI SUNT OBOSITORI, SE CONSUMA GREU, CU GALME SI GRIJI. DE CE SA SUSTII CAND POTI SA MERGI PE LANGA SARMA, PANA LA PERVAZUL LUMINOS UNDE PICIOARELE POARTA DRES DE MANGAIAT. AVEAM EU O CARTE CU POVESTI, INTR-UNA DIN ELE O PRINTESA DIN AIA SUPER RAZGAIATA COLECTIONA CAPETE DE FETE FRUMOASE, PANOPLIE STYLE, CORIDOARE INTREGI CU CAPETELE ALORA SCURSE SI USCATE. PARCA NU ERA INDEAJUNS DE SICK INCAT SA NU TE GANDESTI SI TU CUM AR FI, DACA AI DISPUNE DE SPATIU SI RESURSE, OFC.

CAND ERAM EU MICA SE GASEAU COVRIGI BUNI PE NADA FLORILOR. MI SE PAREA CEL MAI MEGA SEXI LITERAR NUME DE STRADA. ERA SI O SIFONARIE PE ACOLO. ACUM ZONA AIA, COLENTINA, DOAMNA GHICA, ARATA JALNIC, CA TOATE CELELALTE. AS VREA SA-MI PLACA ORASUL PUR SI SIMPLU, FARA SA FIU NEVOITA SA-MI TOT CONSTRUIESC MOTIVE IN FUNCTIE DE ANOTIMP. SA STAU MAI PUTIN PRIN CASE, MAI MULT PE AFARA, SA AM UNDE DANSA SI PE CE, NU IARASI IN FATA CALCULATORULUI, AS VREA SA PRIMESC CEVA ALBASTRU SI SA INTRE INTERNETUL IN COMA, NU MULT, CATEVA SAPTAMANI. SA SCRIEM SMSURI CU GURA, ZICEA ASEARA UN BAIAT. AS VREA O EXPERIENTA NARCOTICA FARA NARCOTICE SI AS VREA SA STIU DE CE A MANCAT RIHANNA BATAIE DE LA CHRIS BROWN. WHAT WENT DOWN WHO DID WHAT. OH SOMEONE GIVE ME SOMETHING TO WRITE ABOUT.

SI ACUM, PUTIN DELIR. PESTELE SI-A MANCAT COADA DE CAL TURTIT SI DESPLETIT ARUNC NAVODUL SA PICE NADA LA FUND DE CIUDA MUZICA NU MAI RITMEAZA SPUNETI-I DECI SOTULUI SA-MI PREGATEASCA BAIA IL LUAM PE GULLIVER CREDUL DE GULER SI MERGEM IN ORAS CATRE PRIMA BARA DE CIOCOLATA CARE TOPESTE GLAZURA JOS PAVAZA DOMNULE DAR LI DAR LI DARLI PA!

11 comentarii:

temporizator spunea...

da ma si tu ai dreptate si daca nu se poate nici asa si nici asa atunci ce? daca nu se poate nicicum niciodata si oricum va fi va fi urat si cu putin delir? hmm?

UTOPIC spunea...

pana la urma ai nimerit-o
eu sunt destul de optimista
iubiti si cainii vagabonzi
si mai departe om vedea.

Julien spunea...

if i had a heart
as juca intr-o telenovela romano-argentiniana
in care replica constanta in fiecare episod la intrebarea "juan, ai reusit ceva cu juanita?" sa fie
"nada, florilor".
apoi da, totul se incheie cu nunta rihannei cu rahan.

UTOPIC spunea...

sa fie o alimentara in fiecare gara si in fiecare alimentara cate o silvi sau sofi sau cloe la care sa se tipe peltic printre dintii tatuati stralucitor misca-ti fizicu incoa!

Julien spunea...

culmea ca pe dinti avea tatuata o sirena. miular choco balls e salvarea.

ala putzinu' spunea...

hai mai bine sa ne iubim
si sa ne julim genunchii

Seagull spunea...

Stau asa si ma uit.
Ce liniste e-n toti...

temporizator spunea...

eu as da bani grei, adevarati, pe un film in care actrita principala sa fie bunoaca, bondoaca, spaniola si sa o cheme Baclava. ar fi asa o dulceata de film. nu?

herkule spunea...

va pun pe toti de aici la skamdenberg.

tzac events spunea...

mincaneai antebratele

Anonim spunea...

pacat mai herkule c nu suntem fata in fata c iti rupeam vreascu