VINE PRIMAVARAIA-TI UN SCAUN DINTRE ATATEA. STAI PE EL, URCA-TE PE EL, PUNE MANA PE MANER, VEZI DACA-I ROTUNJIT, DACA-I ASCUTIT. ARUNCA UN OCHI IN JUR. NE DAM DIN SCRANCIOB IN SCRANCIOB. UNORA LE PLACE SPLINA. MI-AS ARUNCA OCHII LA GUNOI. INCERC SA-MI FAC LOC INTRE GRESITI SI ALIENI FARA SA DAU DIN COATE. NU FUNCTIONEAZA. TREBUIE SA DAI DIN COATE. SA COTCODACESTI. SA TE FACI PERSONAJ. SA TE PR-IZEZI. SALUT, SUNT DEZIRABIL. SALUT, SI EU LA FEL. SA TE DUCI PE PULA. PUT ON A SHOW. DA-TE CU VASELINA PE GHETE SI CU CEVA ASTRINGENT PE DINTI. 

ORICE AI FACE, SA NU FII DOAR TU. CA TU NU VEI FI NICIODATA DE AJUNS, INTOTDEAUNA INSUFICIENT, INTELEGE O DATA..SI INCA O DATA..SI INCA O DATA. CONSTRUIESTE-TI CATEVA  SISTEME, DE VREME REA, UMEDA, SAU BUNA, CARE SA TE ASIGURE CA FACI CE TREBUIE. CAUTA UN STATUS PE FACEBOOK CARE SA TRANSMITA SUBTIL FIRIMITURI DIN IDEOLOGIILE DUMITALE. CAUTA SEMENI, CONSATENI DE PRIN COMUNA PARADIGMA, CARE SA TE SCARPINE PE SPATE. IN MOMENTUL IN CARE DECIZI SA FACI O MIZERIE, ITI SPUI IN CAP: NU E NIMIC RAU IN ASTA. NU-TI SPUI NICIODATA: E BINE CE FAC. 

NU E NIMIC RAU IN ASTA, SE ALINIAZA MAGISTRAL PLANETELE SISTEMULUI MEU SOLAR. PLANETE PE CARE NU EXISTA VIATA. GAZ. TOXIC. PRIZEAZA-L SI MIRA-TE DE CE TUSESTI. NU POTI SA FII CEEA CE ESTI. NU POTI DECAT CEEA CE CREZI CA ESTI. SELECTEZI INDICIILE CARE ITI CONVIN, CARE SE PUPA. ORICUM ESTI PANICAT. STII CA ORICATI JOKERI AI ADUNA, CASTELUL NU REZISTA DECAT CATEVA ZILE. VINE OCEANUL PESTE EL. IN OCEAN NU-TI PLACE. CA E MARE MARE SI ORIUNDE PRIN EL AI FI NU-TI SUNT ATATIA OAMENI IN PREAJMA, TREBUIE SA INOTI SINGUR, SA STII CE-I CU TINE, SA-TI REGLEZI RESPIRATIA. LIBERTATEA ASTA TE INCOMODEAZA SI O TRADUCI IN CONSTRANGERE. ESTI CONSTRANS SA STII CINE ESTI. GREU GREU GREU A FOST MEREU. TE TARASTI CU ULTIMELE PUTERI CATRE PLAJA. ACOLO E MAI COMOD, TRUPURILE GOALE SE BRONZEAZA CU URME DE PREZERVATIVE FOLOSITE PE OMBILIC PE OBRAZ DAR MAI ALES PE FRUNTE. ACOLO TOATA LUMEA E CU TOATA LUMEA. IUBIRE DE INDEAPROAPE, NU DE APROAPE, MA. IUBIRE DE DETOATE. JUCARII GATA SA FIE STRICATE. 

CAND ERA MAI MIC ALEX AVEA UN CAINE CARE SE JUCA CU O MINGE ROSIE. DE FIECARE DATA CAND SE DUCEA LA BRASOV ALEX TREBUIA SA-I DUCA DRAGULUI DE CAINE O ALTA MINGE ROSIE. MEREU ALTA, ADICA ACEEASI. ANIMALUTE MICI SI SPERIATE. SORICEI CARE VOR SA-SI PRINDA COADA. PE BURTA GOALA DAR FARA SA SIMTA MACAR FOAMEA. 

LARISA UNU
LARISA DOI
LARISA TREI

CONSUM CONSUM CONSUM DECI EXIST

CRISTI UNU 
CRISTI DOI
CRISTI TREI

MA CONSUM MA CONSUM MA CONSUM DECI EXIST

SIMT MILA PENTRU OAMENII CARE NU STIU SA FIE OAMENI. NU MAI VREAU SA JUDEC. NU E VINA VOASTRA. V-ATI NASCUT SUPT O STEA NEFASTA. MI-AS DORI SA INTELEGETI DE CE SUNT UNEORI ATAT DE APRIGA SI DE NECLINTIT IN CREDINTE. CONSERVATOARE, CUM VA PLACE SA SPUNETI, DESI NU ASTIA SUNT TERMENII. ATI FI CU UN MILIGRAM MAI FERICITI. 

E TEATRU ABSURD SI SCAUNELE SUNT RASTURNATE. 

NU SUNT NICI VICTIMA NICI CALAUL. 
SUNT O NOROCOASA.
NU MA UIT IN STANGA NICI IN DREAPTA.
MA UIT IN SUS.

8 comentarii:

temporizator spunea...

daaaaa, eu sunt intotdeauna insuficient!

imi place ana, imi place mult postul asta.

in plus, e cu splina.

Monique of the Problematique spunea...

esti ceea ce bei si fumezi. da'i dracu' pe oamenii de tinichea. ruginesc, chiar si unsi cu ulei.

Anonim spunea...

youare notalone

mrcmcn spunea...

e bine asta cu nu in stanga-dreapta
ci in sus
o sa vezi

UTOPIC spunea...

http://flickr.com/photos/ana_mos/2937630015/

Anonim spunea...

ce trip de mahalagioaica ai fetito!
trufia aduce numai ignoranta....

Anonim spunea...

ce trip de mahalagioaica ai fetito!
trufia aduce numai ignoranta....

oricine spunea...

cred ca un miligram de fericire in plus ar fi foarte important si pentru tine. pe cine ai asculta? :) nu este asa ca nu prea?

cam asta ar fi de fapt. esti frumoasa, esti tanara, esti. altii diferit si e ok. e foarte ok asa.