:: 55566688833

S-A RUPT CLANTA IN TOC DE PANTOF CU CUCUI, SUNA BINE INSA NU INSEAMNA NIMIC. VREAU, TREBUIE, NEAPARAT VOI EVITA TERMENUL "INTROSPECTIE", CARE MIE-MI INSPIRA UN SOI DE INTERSECTIE IN CARE SE IMPART GHIDURI DINTR-ACELEA MINUNAT DE INUTILE "CUM SA FACI SA-TI IASA", "IA LANTERNA, OMULE, UITA-TE-NUNTRU-NSTRAFUNDURI, SIGUR GASESTI CEVA DE REASAMBLAT".

CU TOATE ASTEA, MA INTREB TOT MAI DES, SI MA FERESC TOT MAI PUTIN. CA IN RECLAMA ACEEA LA PRAF DE COPT PARCA, IN CARE FETITA INTREBA TRADUS ROMANESTE CAT DE MARE ESTE UN OU MIC SI ALTE DRAGALASENII CARE TE UNG PRIN ECRAN. IMI SCAPA CEVA, SIMT EU CA-MI SCAPA CEVA. SA POTI SI SA-TI FACI RAU DE BUNA SI NESILITA VOIE SUNA PUTIN SPART, NU GASESTI? MA STIU DE MICA DOTATA CU NISTE FRANE BRUSTE CARE SE ACTIVEAZA, CUM SPUNEAM, CAND ACCELERATIA DORITA SI INDELUNG APASATA ADUCE VITEZE CE DEPASESC LIMITA LEGII MELE.

SE POATE SPUNE CA M-AM BAGAT IN SERVICE. PLUS UN SPALAT DIN ALA DIN CAP PANA-N PICIOARE, NU MI-AR PRINDE RAU UN DIN ALA, CA-N FILMELE AMERICANE, CU MULTA SPUMA SI-O NEGRESA CU FUNDUL MARE CARE SA MA ASTEPTE GRATIOASA CU O CARPA MOALE DIN PIELE FAKE DE CAPRIOARA, SA-MI STEARGA BINE FARURILE, HAHAH CINE-AR FI CREZUT CA VOI RECURGE LA ASEMENEA ARTIFICII IN MOD EVIDENT IMAGINARUL MEU INDIVIDUALO-PASIV E CAM chircit, degenerat, influenţabil, închircit, mic, neadânc, nedezvoltat, neplăcut, pipernicit, pirpiriu, pricăjit, prizărit, prost, rău, sfrijit AS ZICE MAI DEGRABA MACRU, TRAUMATIZAT, AM SA MA INTORC puternic, robust, tare, vânjos, vânos, viguros, violent, voinic, strâns, vârtos, trainic, viu, ADICA TRAG DE NADEJDE CA DE FIARE.

AZI M-AM SIMTIT CA-N ANII 90 SI A FOST FRUMOS DAR ANA JUDECA DUPA NEVOI SI LASA GAMALIILE NOAPTE BUNA.

5 comentarii:

Anonim spunea...

s-a apreciat de mai jos nesemnatul mai sus postatul text ca fiind foarte creativ si bun

Anonim spunea...

is in the air

UTOPIC spunea...

yes i can

UTOPIC spunea...

chase it or leave it

Anonim spunea...

living 1t B