ATENTIE SE DESCHID USILE!















SA STII CA-I BINE SA AI PENTRU CINE SA SCRII PENTRU CE SA RISTI SI SA TE FACI DE RAS SI EU CRED CA PUII DE LUP SCHEAUNA MAI APASAT SI MUSCA MAI MOALE SI MAI DEPARTE SA NU TII CAPUL PLECAT CA-I PACAT DE GEAMURILE DIN TAVAN. CU TIGARI ELECTRICE NU SE INGALBENESC DINTII DAR NICI NU TI SE FACE FRICA DE COPII AFUMATI ALEGE TU SCANDINAVULE MASLINIU, LA NAIBA SA LE IA DE CODURI CONDUCTIVE LE SEMNAM MAI STRASNIC IN FORMAT MANUAL.

PANICA PANICA LA METROU PENTRU LOCUL CEL MAI ADAPOSTIT VINE LUMEA PESTE TINE SE PREFAC CA VOR DOAR SA TREACA MAI DEPARTE, SA TE DAI UMPICUT, SA LE FACI UMPICUT DE LOC, REPET, DOAR CAT SA TE DEPASEASCA, SI DE UNDE CA-I VEZI CA RAMAN, BA-TI IAU SI LOCUL TAU, SE INGRAMADESC CU TINE, IN ALA CALDUT, IN CARE-TI LIPEAI SPATELE SCOLIOZAT DE PERETE SCOLIOZAT PENTRU CA TI-A FOST RUSINE SA AI SANI, CE FACI ACUM, VREI MAI MULT FUN, MAI MULTA DISTRACTIE?

UN PACHET ULTRA LIGHT 
STATEA LANGA UN PACHET ULTRA DARK
AMBELE CU MESAJELE DE AVERTIZARE 
ACOPERITE ELEGANT

5 comentarii:

Sonia spunea...

Nu are nici o miza ce scrii aici. Nici macar pentru tine. E o pseudoncercare de neo post nu stiu modernism. Este degeaba. Atata timp cat e public te expui la comentarii. Ti-o zic cat se poate de constructiv. Nu are nicio legatura cu "sunt neinteleasa". Nu are nicio esenta. Este fix forma fara fond si fara forma.

utopic spunea...

pareri primim, mai putin despre interioare. nu esti in masura sa-mi spui ce are miza pentru mine si ce nu. nici eu nu stiu asta de multe ori iar certitudinea ta sententioasa ma indeparteaza.

ma expun, desigur, si imi si place.

inteleg ca vrei sa-mi dai un sfat, insa rama e gresita. nu imi pasa daca iese ceva corect gresit estetic inestetic. e un jurnal tinut asa cum pot si vreau, lipsit de obiective sau pretentii.

sunt inteleasa de niste oameni, fara ca ei sa fie neaparat prezenti in poveste. asta inseamna ca unora, putini, foarte putini, reusesc sa le dau ceva, poate si mai putin.

esenta e la mine in buzunar, cand si cand o strecor si prin alte sacouri sau taioare, dar numai cand e bezna.

in fine

mie postul asta la care ai comentat mi se pare cu mana pe inima de-a dreptul super si cand o sa-l recitesc peste 23 de ani amaratele astea de cuvinte prost alese imi vor declansa suficiente parghii ca sa pot reconstitui o seara anume. ce as putea sa vreau mai mult.

varianta in care incerc sa fiu eu ai exclus-o din start, ai chef de personaje si scenarii? eu doar de autenticitate, sub orice forma si pe orice fond. arta, in acceptiunea comentariului tau, poate sa mai astepte.

Anonim spunea...

sonia nu mai citi cu ochii inchisi ca te pierzi si nici vocea ratiunii nu te mai trezeste si nici liftul nu mai vine la chemarea ta

ta ta

Oana Maitsei spunea...

sonia, join the free gigi campaign draga sau fuck off.

Anonim spunea...

metalimbajul e limbajul iubirii please holocaust user number one