INELUCTABIL SI ATATAPROAPE DE FIECARE DATA CAND M-AM IMBOLNAVIT DE CEVA AM FACUT IN ASA FEL VOIT NEVOIT APETIT PENTRU PROBLEME AFURISIT INCAT AM AGRAVAT TURNAT PE RANA SI SCANTEIE SI BENZINA SI TREI FIRE DE SULFINA PANA AM CAZUT LA PAT. PAT IN CARE LANCEZESC ZVARCOLITOR O VREME DECID APOI CA-I SOROCUL SA MA RIDIC OBSERV APROAPE DELOC MIRAT CA-MI ESTE PESTE POATE CA PUTERILE'S SLEITE SI PARGHIILE RUGINITE DESIGUR CA VEDEAM CALEA CHIAR SI PRINTRE TUFISUL INCETOSAT INSA ASTA NU INSEMNA CA O SI PUTEAM URMA ASA BANALA CUM ERA DE LA GAND LA FAPTA SE FRANGEA CEVA IN BRATUL CARE TREBUIA SA TAIE LIANA AGATATOARE. 

E IUNGLA SI ALTFEL NU SE POATE. E AUTOCONSERVARE SAU EXTINCTIE. IAR RESTUL E CANCAN. SI DE FIECARE DATA AI IMPRESIA CA GATA TE-AI SFARSIT ITI SPUI DE DATA ASTA CHIAR AM SFECLIT-O NU-I SEMN DE VINDECARE PE VIZORUL AJUTATOR SUNT DOAR OASE STRAMB SUDATE CE TE ASTEPTATI DU-TE IN MUNTI DACA NU FACI FATA DISTRACTIEI SAU MACAR TINE-TE DE PLAN TINE-TE DE PLAN CA DE ULTIMUL TAMPON DIN CUTIE TINE-TI MINTILE IN CAP STAI PUTIN CARE SPUI CA ERA PLANUL?

NE OPRIM IN LOC SA DISCUTAM DESPRE FURTUNA SAU PLOAIE DESPRE SECETE SI RECOLTE PIERDUTE DESPRE DORINTE PARJOLITE SAU INGHETATE CAND STAREA VREMII ESTE SCHIMBATOARE IAR PROGNOZELE LABILE AND THIS IS THE ONLY PATTERN I SEE AND WANT TO DECIPHER

CUM NECUM AM IESIT DIN GROAPA. AFARA NU M-A ASTEPTAT LUMINA ORBITOARE TAMADUITOARE SAU BLANDA. E ASPRA SI JENEAZA. NU CRED IN SALVARI NICI IN IMPRASTIERE NICI IN ALIENARE. SE MERGE INAINTE, AUTONOM NOTIUNII DE OPTI/PESIMISM. CA-N BANCUL CU FEMEIA DE SERVICIU CARE-SI POVESTESTE PATANIA INTRU INTOCMIREA PROCESULUI VERBAL, INCOTRO ERA DOMNE SA APUC, IN STANGA PERETE, IN DREAPTA PERETE, AMBII SE CLATINAU VIN EU SI ZIC, IN SPATE TOCMAI SPALASEM, MA-NDREPT CATRE UN NOU VIOL CONSIMTIT N-AM SA RATEZ NIMIC

DOAR CA DE AICI DE UNDE STAU ACUM, COCOTATA PE MORMANUL DE GUNOIASE CARAMIZI FLUORESCENTE CUTII TURTITE DE COLA BLUGI PATATI SI MUCI SUGHITATI SE POATE INTAMPLA ORICE. NU IA NIMENI LIFTUL DE LA HAOS PANA LA ORDINE, NU TE TREZESTI MIRACULOS INTR-O LUME MAI BUNA SAU MAI REA. ITI DAI SEAMA DOAR CA YOU CAN HANDLE IT. YOU CAN HANDLE YOUR LIFE. SI E DE-AJUNS. 

TIGARI APRINSE, TIGARI FUMATE, AM SA MI LE AMINTESC PE TOATE.

Un comentariu:

in lumea din cap spunea...

http://wdpk.net/webhost/blog/phred/phredfiles/01%20Shiver%20(original%20mix).mp3