X SI OINCERCAND IN CERC SA REINVENTAM ROATA UNII CONSTATAM CA-I ROTUNDA ABIA DUPA CE NE-AM DAT PE PILOT AUTOMAT PE EA SILUIT SEMI CONSFIINTIT ASA. SA ACCEPTAM CONVENTIA, DE DRAGUL AMORULUI SI NU AL ARTEI, SI SA DISTRIBUIM ROLURILE INTR-O CONSECINTA CARE SA SPARGA, SPERA CERCETATORII NOSTRI, ACEASTA MALADIVA SEQUENCE OF TENSIONS.
DOAMNA DOCTOR INTREABA SI PACIENTUL RASPUNDE, INTR-O SESIUNE FULGER SI PARA DE INTRAJUTORARE CVASIRECIPROC DOCTA SI GLOBALIZATOARE PRIN INSASI DIVERSITATEA GRADENELOR ZOO LOGICE. ASADAR:

DE CE NU TE SIMTI BINE?

PAI FII ATENTA AICI, E UN PARADOX.
PARADOXUL FAMILIA ADAMS: DACA RAUL IMI FACE PLACERE ATUNCI EU CAND IMI E RAU CE AM SA SIMT, PLACERE (CARE IMI FACE RAU) SAU RAU (CARE IMI CREEAZA PLACERE)?

ALO, RECEPTIA!
UN MIC UPDATE
CEVA INFO DE LA NAVA MAMA, PLANETA PAMANT, OPERATORUL DE HEADQUARTERS CENTRALIZATE:
RAUL NU FACE NIMANUI PLACERE.

EHM N-AI INTELES IN FAMILIA ADAMS SE PUNEA PROBLEMA ASA PLACEREA LOR PROVENEA DIN RAUL PE CARE IL SIMTEAU ASTA NASTE UN PARADOX

EHM NU TU N-AI INTELES
FAMILIA ADAMS E FICTIUNE SI DACA O TRANSPUNEM IN REALITATE ATUNCI E UN CAZ PATOLOGIC SI NU UN PUNCT SANATOS DE REFERINTA. PRETINDEM CA NE PLACE RAUL IN SITUATIA IN CARE NU STIM CUM SA NE FIE BINE. E O CONSTRUCTIE MENTALA SUBREDA MENITA SA NE PACALEASCA ATAT SI CUM PUTEM. PUNCT.

PAI SI ASTA NE ADUCE EXACT DE UNDE AM INCEPUT

UNDE

LA "NU STIU CE IMI FACE BINE" HAI SA NU MAI VORBIM DESPRE MINE ORICUM

PAI NICI N-O SA AFLI CE-TI FACE BINE DACA INCERCI NUMAI CE VEZI CA-TI TOT FACE RAU.

MA TEM CA TIMPUL NOSTRU A EXPIRAT. ATAT PENTRU AZI. SAPTAMANA VIITOARE, LA ACEEASI ORA? ACHITATI FETEI CAND IESITI, DA? DA, AM NUMARUL EI DE TELEFON. VI-L SCRIU PE SPATELE RETETEI, BINE? MULTUMESC SI EU.

CUT. DOAMNA DOCTOR PRIVESTE FIX IN CAMERA, FIX PRINTRE LIMITA SUPERIOARA A OCHELARILOR NUMITA INCA DIN PRUNCIE RAMA SI LIMITA INFERIOARA A SPRANCENELOR CUNOSCUTA PRIN SALOANELE DE FETE DREPT AIA DE PENSAT:

SIMPLIFICAT, PENTRU STUDENTII DIN CENTRELE TERITORIALE INDEPARTATE, CONCLUZIA E URMATOAREA: MAI COPII, NU E GAURA, E CERC. INTRAUNTRU PUNE FIECARE CE-L DUCE. ASADAR, CE-AM INVATAT NOI AZI? HAIDETI CU TOTII-N COR, EXAAAACT, S A N U N E M A I D A M I N C A P

SI LUATI-VA NAIBII VITAMINELE. HE HE.

AH, DA, IMAGINEA AM UITAT SA VI-O PSIHAHAHAHANALIZEZ, PENTRU SUGESTII, RECITITI TITLUL INSEMNARII.

2 comentarii:

Anonim spunea...

doamne sfinte...

enoch spunea...

http://dictionar.netflash.ro/roman-englez/?w=sarcina+de+rupere&h=1