DRAGOSTEA TRECE, CABINA DE DUS RAMANE

DACA TOTI SUNTEM EGALI SI UNII SUNT EGALI CU ZERO ATUNCI SE STRICA SCHEMA. DACA TOTI SUNTEM EGALI SI ALTII MUSTESC DE CINE STIE CE TALENT ATUNCI N-AR EXISTA VLAD NANCA. DACA VLAD NANCA N-AR EXISTA ATUNCI ARTISTII N-AR MAI TINE MINTE CA TREBUIE SA FIE MUNCITORI SI TOT ASA. AJUNGEM IARASI LA SOME BADLY BROKEN SOCIAL SCENE.

MI-AU FOST SUFICIENTE ASTAZI TREI SCHIMBURI MAI MULT SAU MAI PUTIN CONCENTRATE CA SA-MI ADUC AMINTE CAT DE FRICA LE E UNORA DE OAMENI. DACA TE UITI ATENT POTI CHIAR S-O VEZI CUM TREMURA IN SPATELE URECHILOR CA LA NISTE CAINI CARE NU STIU DACA URMEAZA SAU NU SA FIE BUSITI IN TIMP CE SE GUDURA PE LANGA PICIORUL TAU MIROSIND A MANA CARE LE OFERA CARNEA. IA MAI MULTE FORME TREABA ASTA, DE LA ALINTATURI DE SOSEA PANA LA RESENTIMENTARISME DE MARE CLASA. ORICAT DE ORNATA SAU DESACRALIZATA AR FI, PACATUL INTENTIEI ORIGINARE RAMANE NEALTERAT. IMI SPUNE ASTAZI UN PRIETEN, GENUL TACUT DAR NU ABSENT, PARANOIC DELICIOS, CU SIGURANTA AVETI SI VOI CATE UNUL PRIN OGRADA, IMI SPUNE CA EU STIU PE TOATE LUMEA, ALTUL, CONCOMITENT, CA MI'S ANTISOCIALA DESI NU IN DETRIMENT, ADD-URILE SE ASTEARNA PE FOAIE CA ALUATUL PE FACALET CA CIUPERCA PE MARGINILE UNUI LIGHEAN PLIN CU PLOAIE. AM STAT SI M-AM GANDIT.

NU NEAPARAT ACUM, M-AM GANDIT LA ALTA SI-N ALTE DATI, INDEOSEBI LA CONFLUENTA CU PAREREA CUIVA CARE-I PE MEGA HIPER UMANISM GEN TOTI SUNT MINUNATI PE UNDEVA, CU INDULGENTA TRECI MAREA, DINCOLO TE ASTEAPTA O MANTUIRE COLECTIVA SI TOGA PARTY CU HAMSII SI MULTA BERE. EU STIU CE STIU. UNU, CA DACA STII CA-NTRU-UN FINAL TOTI TE TAIE SAU TE SCUIPA SAU TE-AR DEVORA DE-AR FI NATURA INCONJURATOARE CONFIGURATA DE-ASA FEL, DISPARE TEAMA. DOI, CA OAMENII ASA-ZISI CULI, SA ACCEPTAM TERMENUL DE DRAGUL DISCUTIEI, SUNT CULI DOAR DACA-I SUSTINUT, TALENTUL FIIND CEA MAI ATRACTIVA CHESTIE POSIBILA, SI TREI, AMIN, CA MANTUIREA NU POATE FI DECAT SELECTIVA DE UNDE SI APARENTA COMPONENTA ANTISOCIALA CARE-N LIMBAJUL MEU DE FATA COMPLEXA DE ORAS SE TRADUCE SIMPLU PRIN CORECTITUDINE, INTR-UN SENS GENEROS. RESTUL DE VARIATIUNI, PE UTILITARISME VOAYEURISME SI, SCUZATI-MA, PIZDISME, LE-AS AMANA NU CA NU AM LA RANDU-MI OCAZIONALE PLACERI VINOVATE. CAND ESTI BUN, ESTI BUN. SI CAND ESTI SINGUR ESTI CEA MAI SINCERA VERSIUNE A TA. SO FUCK PEOPLE, YEAH. AND LOVE SONGS, NOT SINGERS.


Align Right
OBRAZUL POATE FI ABRAZIV
LA FEL CUM POATE FI SI FIN
DESTUL DE RAR SIMULTAN
SO PLEASE ALIGN RIGHT

DE-AL MEU STIU DOAR CA E BRAZDAT

6 comentarii:

garabet spunea...

hortensio,

fi atenta aicia la mine: indivizii dupe titanic aveau de toate: sanatate, bani, candelabre, huxley, martini, ce vrea pulicica ta.
un singur lucru nu au avut: noroc.
si frica e una singura: aia ca poate tu nu ai noroc, in ciuda unui talent (pui tu epitetul).

Anonim spunea...

ce galceava!

Anonim spunea...

neagoe, vladimir si mai cine?

Anonim spunea...

publicitatea suge pula!

Anonim spunea...

of garabete..faimoasele ultime cuvinte ale celor multi nascuti talent si morti (de frica, la batranetze) sperantza - "n-am avut noroc in viatza"

garabet spunea...

interesanta dihotomia dintre talent si speranta. cum ar veni dintre bruzli si amelipulen.

ziceam de noroc mai degraba ca o forma, nu ca un continut. o forma pe care o umple talentu', nu care se pietrifica in speranta.

dar, forma, neforma, e mandatory, nu se poate ocoli (celebrul pian, sau vaca ce iti cade in cap de la etaj).

ce voiam sa zic e ca de fapt noroc=hazard and if you face that you become a little bit more modest